< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Kendimden çok verdim toparlayamıyorum
-
-
Zor olacak ama ilişkiyi tamamen kesin karşı tarafla. Düşünmeyin bile. Resmen sizi yedeğe çekmiş. Bu tip insanlardan cinsiyet fark etmeksizin uzak durun. Sizin için en iyisi olmuş hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 21 Eylül 2020; 11:18:53 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yenide olsa o şekilde yaptım ama işte gerçekten zor bu kadar sevdikten sonra bir şekilde aniden bırakmak ama en iyi bu haklısınız
Aynı anda 2 kişiyi idare etmiş. Gözlemlerime göre böyle yapan kızlar hep çok mutlu. Böyle olmak lazım demekki bu hayatta
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F7F33C856Aynı anda 2 kişiyi idare etmiş. Gözlemlerime göre böyle yapan kızlar hep çok mutlu. Böyle olmak lazım demekki bu hayatta
Karakteri olmayan kızlar öyle.Kendine yakışanı yapar herkes.
-
Sizi az çok anlayabiliyorum. Düşündüklerinizin ve hissettiklerinizin aksine söylenen hiçbir şey sizi avutamıyor ama mecbursunuz. Bazen terk etmek gerekir hocam.
Karakterli olunca 3 farklı kişiyle aldatılıyorsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F7F33C856Karakterli olunca 3 farklı kişiyle aldatılıyorsun
Her erkek aynı zihniyette değil.Genelleme yapmak sağlıklı değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asla yapmaz dediğim kişi bile yapıyorsa genelleme yapabilirim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F7F33C856Asla yapmaz dediğim kişi bile yapıyorsa genelleme yapabilirim
X kişi üzerinden tüm erkekleri suçlamak mantıksız.Çürük yumurtalar her yerde mevcut
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 kişi üzerinden genelleme yapmak gerçekten yanlış benim yaşadığım olaya bakarak ozaman bütün kızlar böylemi demeliyim hayatımda hiç bir zaman seviyorum dediğim kızı aldatmadım zaten söylediğim şeyide herkeze söylemem benim için özeldir evet çürük yumurtalar illaki var ama herkez de aynı değildir
friends with benefits istiyor olabilir
sürekli destek olmanın iyi bi şey olduğunu mu sanyorsunuz? hele de karşılık bulamıyorken.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Karşılıksız sevdim diyebilirsiniz fakat dediğiniz gibi iyi birşey değil bunu geçte olsa fark ettim tükendikten artık kendimi toparlayamıyacak noktaya geldikten sonra karşınızdakinin sizin duygularınız farkında olup sizin ilginizi kullanması gerçekten kendinizi çok kötü hissetmedinizi sağlıyo
-
Kız seninle birlikte olmak istemiyor, ya başka birisi var ya da seni sevmiyor, seven kız hertürlü sevdiği ile birlikte olur tüm imkanları yaratıp emin ol. O yüzden bu mevzuyu kapat ve hayatına bak hocam. 27 yaşında adamsın yaşına başına ve kendine yakıştığı gibi davran. Bu kız ile de iletişimini bitir. Taviz tavizi doğurur.
-
Hakısınız zaten iletişimimi kestim sadece bazen içimden bi dürtü nasıl olduğunu merak edip umutlanıyo ama onuda bastırıyorum
Yedek kulübesinde size bir yer ayırmış hocam.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- en iyi tereyağı markası
- twitter"da mesajlar kendiliğinden siliniyor
- evde solucan neden olur
- balık yedikten kaç saat sonra yoğurt yenir
- küflenmiş sucuk yenir mi
- google çizim yap
- exxen de neler var
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X