Şimdi Ara

Kendimden Utanmalı mıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • knıght bir oyun , sen iyilik yaparak sevap mı kazandığını sanıyosun bu oyunda hem kafandakı senaryoyu bize anlatmış olabılırsın ne bılelım böyle yaptığını kısacası bu tip adamlara sende hack uzmanı olduğunu kanıtlamaya çalışmışın yapman gereken cafede oluyorsa bu durum hemen şikayet etmendir cafeciye bu kişileri, doğrusu budur yaptığın yanlış bişe şimdi sende damgalısın sonra bide kasıla kasıla makınalara keylogger kurduğunu söylüyorsun işte görsün herkez sen bir örneksın`, cafeden bu tip kurnazlıklar yapıp aylarca uğraştığınız itemlerın paraların nasıl 5 dkka da uçacağını. lütfen bu tip iyilikler yapma şikayet et bu adamları bı daha
  • ekremhana katılıyorum ama biryandan da seviniyorum

Lakin bir durum varki buna çok kızıyorum:Aldığın itemları ezik gördüklerine değil o zarar gören çocuğa vermeliydin.Çocuk kendisi bıraktım diyebilir.Bu önemli değil.Onu ikna edip itemları verip sonrada kardeş sen alda sen dağıt ya da dağıtma diyebilirdin.Çocuk ısrar etse dahi ona vermek zorundaydın.Sense gittin başkalarına dağıttın.Sebeb hazırdı:Çocuk oyunu bırakacaktı vs vs.İnan ne derse desin o çocuk yine bu oyuna başlar ve oynar.Hepimiz öyle değil miyiz?

Kısacası ben olayı çok masumcana bulmadım eğer dediğim şekilde olduysa.Bundan ötürü de eğer dediklerim doğru ise vicdanın burada rahatlatma kardeş :(
  • nick ne Robin Hood mu ?
  • gercekten kücük cocuklara verdiysen sorun yok ama cebellezi yaptıysan bırak utanmayı

intahar etsen azdır
  • melihcelik'e katılıyorum ben olsam sahibine geri verirdim sonucta bişi fark etmemiş itemler yine yok rotada kimde olduu önemli mi ?
  • İYİLİKLER SOYLENMEZ KARDEŞ ( YANİ İİ Bİ ŞEY YAPMIŞSIN ) İLLA BİRİNE DANIŞMAKSA BİRİSİ OLSUN BİRİLERİ DEĞİL
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saxony

Bugün Kimsenin istemediği bişiy yaptım...

Birini HACKLEDİM... Aslında 2 kişi

Gerekçe : ( Bence Çok Masumca)

Çocuk Gözlerimin önünde lamerin tekinin 20 m unu 30 opal 30 saphire 30 cristal 2 +7chitin 5 +7tane fp sini çaldı.

Sizce DEĞERMİ?

Bence Değmez...Çocuk onları toplayabilmek için YTL ile oyun parası almıştı..

Bende cafeye gidip keylogger kurup onları onları kendi bilgisayarımda knighta soktum ve şifrelerini aldım..

Çaldığı itemleri ve paralaeı fazlasıyla başka cafede ki küçük çocuklara verdim...

Kendimden Utanmalı mıyım?

Evet utanmalısın kendinden.Ama o utanma duygusu sende yok çok iyi birşeymiş gibi burada bizimle paylaşıyorsun.Hırsızın tekisin.kendini şöyle affettirebilirsin,çaldığın herşeyin daha iyilerini aldığın kişiye geri vererek ve özür dileyerek..Eynı şeyi sana yapsalardı nederdin acaba?Hoş karşılarmıydın?İtemlerini geri alsan nederdin?Seni soyanın arkasından nelaf derdin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H@B!B -- 19 Haziran 2006; 5:55:14 >

• İyi etmişin. Ama o itemleri sahibine geri vermen gerekir.
  • Bu olay birinin evine giren hırsızın evini soymaya benzemiş adalet buna izin vermez
    Üzgünüm bunu yapan ilerde niyetide bozarsa işimiz war demektir
  • yürrü be çavuş şu key loger kurmayı banada öğret
  • kendinden utanmalısın
    Biri çaldı diye sende mi çalmalısın hayır napmalısın?
    şefkatla yaklaşıp yanlış olduğunu söyleyebilirsin onları utandırabilirdin
  • BRAVO(GERÇEK ANLAMDA MECAZ ANLAMDA DEĞİLDE O ÇOCUĞA VERSEYDİM KNİGHTA GERİ DÖNERDİ BELKİ
  • Hırsızdan çalmakta hırsızlıktır...
  • bence suç o ırsızın bana göre Donanım senle gurur duyuyor
  • bravo bizim robinhood umuz sun
  • vay be birden ROBİN HOOD aklıma geldı bravo kardes utanmana gerek yok cok ıyı bısey yapmıssın
  • bugünün oyun hırsızları geleceğin gerçek hortumcuları
  • Kendini robin hood mu sandın ?

Hırsızdan alıp iyilere wermek

Ama affedilebilir bir hack
  • quote:

Orjinalden alıntı: knight_bagımlısı

onlar utansın sen kendinle gurur duy
    bizde seninle gurur duyuyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

sen adamın emegini calıyon o adam o itemleri kazanmak icin zamanını emegini harcamıştı ve sen onu caldınn bunun cezası ne biliyorsun dimi

kardeş vicdanında arıza mı var eksi ile eksiyi çarp artı eder
    ama kötü açıdan bakıp toplarsan yine eksi olur

Ayrıca robin hood'a tbrkler... (rogue misin?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KO_Tank_Warrior -- 19 Haziran 2006; 14:46:39 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.