Şimdi Ara

Kendimden Utanmalı mıyım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wala gerekçen doğruysan kötü yapmışsın diyemem. Ama bunun daha iyisi o çocuğu hackleyenlere bunu yaparken engel olmaktı.(Tabii ki gücün yetebilecek bi konumdaysan)

Bu arada Key logger falan ... Ne iş? Sen bu hack işinden anlıyon galiba. Söyle bakalım daha kaç kişiyi hackledin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KO_Tank_Warrior

quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

sen adamın emegini calıyon o adam o itemleri kazanmak icin zamanını emegini harcamıştı ve sen onu caldınn bunun cezası ne biliyorsun dimi

kardeş vicdanında arıza mı var eksi ile eksiyi çarp eksi eder
    ama kötü açıdan bakıp toplarsan yine eksi olur

Eksi ile Eksinin çarpımı gene Eksi olmaz, Artı(+) olur man

• yaptıgından gurur duymalısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nerkek

quote:

quote:

sen adamın emegini calıyon o adam o itemleri kazanmak icin zamanını emegini harcamıştı ve sen onu caldınn bunun cezası ne biliyorsun dimi

prdn artıyı işaretle yazmıştım silip yazıyla yazarken karıştırmışım prdon hakaret etmeni kınıyorum argo kullanmam sana...(antep fen lisesinde okuyorum kazma da değilim)

• en doğrusunu yapmışsın
  • Dostum sen ne sazansın!!! Hep muhalefet olurmu yaw...
    Konuyu acan sen de bi nevi robin hoodsun:D
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Saxony

quote:

Eğer bana diyosan kardeşim

Ben sadece çocuktan aldığı itemleri ve çocuğun zamanına karşılık olan bir kaç M yi ihtiyacı olan lamerlere dağıttım

yaa sanane milletten sen adamın eşyalarını almmışın sonuc olarak o verdigin cocuklarda kendileri kassın CALDIGIN ADAMIN İTEMLERİ gibi

• Adam "KEYLOGGER" KURMUŞ ŞAKŞAKCILAR... Kime kurdugu benı ilgilendırmıyor.

Sizin charınızı soysa ne dicektiniz? AFERİM İYİKİ SOYMUŞSUN HIRSIZ BEY!!!! HELAL OLSUN...

Ne kadar şakşakcısınız ortada... HIRSIZDAN ÇALANDA HIRSIZDIR!!!

O makinaya keylogger'ı soktu kım bılır daha kaç kişiyi soydu !!!!

İnşallah bu şakşakçılardan biride soyulur da o zaman bende HELAL derım...!
  • robin hood mubarek , herkesin düşüncesi farklı gördüğün gibi, birisi asalım keselim diyor birisi vezir yapalım şah yapalım diyor. sen kendini yargılamalısın. vicdanın rahatsa sorun yok.
  • adam nasıl çaLABİLİRKİ
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Nerkek

quote:

quote:

prdn artıyı işaretle yazmıştım silip yazıyla yazarken karıştırmışım prdon hakaret etmeni kınıyorum argo kullanmam sana...(antep fen lisesinde okuyorum kazma da değilim)

Kardeş hakaret maksatlı bişey yazmadım ki. Eğer "man" ifadesini kasdediyorsan adamım manasında bişeydi yenilerin tabiri ile...

• nabtıgını saınıorsun ya tabıkı utanmalsıın
  • Bence utanmasına gerek yok gasbedilen bi malı gasbedenden almış üstelik kendisi içinde kullanmamış Aynen devam
  • Robin hood luk yapmıs arkadaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: obur

Robin hood luk yapmıs arkadaş

+1
  • ne diyim o keyloggerı kaldırdınmı bari hani bole oluo ya mıllet toplu trojenlerı keyloggerları kurup calıo butun mılletın sıfrelerını ya bırakın illegal isleri yeter be ne kadar ac bir milletmisiz meger

not:sozum konu acana degıl bugun ne oldu sıze anlatayım bir partynın onunde durdum almasını ıstıyorum daha sonra adam bulmus ehlını kurdu kospu gozumun onunde bende kospu gorunce adama saymaya basladım daha sonra o "ben senı partye alsam bole demıcen ama deme " dedı bende hayır yıne dıycem dedım adam gorusuruz dedı ınat yapacak guya partye aldı bende saymaya devam ettım partyden bak senı atarım matarım dedı sonunda attı .. ama anladı kendının ne kadar ......... oldugunu ben burda ustu kapalı anlatıyorum normalde cok utanılacak seyler var

bu oyun bu ulkenın dıger yuzunu ortaya cıkarıyor!
  • çok iyi yapmışsın kardeşim helal olsun bu gibilere böyle ceza olsun işte....
    ama keşke itemleri ilk çalınan çocuğa versydin keşke....
  • quote:

Orjinalden alıntı: oscar1234

quote:

Orjinalden alıntı: Saxony

Bugün Kimsenin istemediği bişiy yaptım...

Birini HACKLEDİM... Aslında 2 kişi

Gerekçe : ( Bence Çok Masumca)

Çocuk Gözlerimin önünde lamerin tekinin 20 m unu 30 opal 30 saphire 30 cristal 2 +7chitin 5 +7tane fp sini çaldı.

Sizce DEĞERMİ?

Bence Değmez...Çocuk onları toplayabilmek için YTL ile oyun parası almıştı..

Bende cafeye gidip keylogger kurup onları onları kendi bilgisayarımda knighta soktum ve şifrelerini aldım..

Çaldığı itemleri ve paralaeı fazlasıyla başka cafede ki küçük çocuklara verdim...

Kendimden Utanmalı mıyım?

Evet utanmalısın kendinden.Ama o utanma duygusu sende yok çok iyi birşeymiş gibi burada bizimle paylaşıyorsun.Hırsızın tekisin.kendini şöyle affettirebilirsin,çaldığın herşeyin daha iyilerini aldığın kişiye geri vererek ve özür dileyerek..Eynı şeyi sana yapsalardı nederdin acaba?Hoş karşılarmıydın?İtemlerini geri alsan nederdin?Seni soyanın arkasından nelaf derdin?

sende yalnış anladın galiba hırsızdan alıp cafedeki çocuklara dağıtmış

• senin char archer mı
  • olay dediğin gibiyse doğru yapmışın(sahibine versen daha ii olurdu ama buda idare eder)
    ama bana hiç mantıklı gelmiyo elinde keylog var ve sen sadece masum yardımlar için kullanıyosunbuna inanmamı bekleme o keylog işini öğrenmen için epeyce bi hackle ilgilenmen lazım sanırım su ana kadar hacklediğin kişilerin o 2 hırsızla sınırlı olmadığına eminm
  • en iisini yapmışsın helal olsun sana kardeş
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.