sen adamın emegini calıyon o adam o itemleri kazanmak icin zamanını emegini harcamıştı ve sen onu caldınn bunun cezası ne biliyorsun dimi
Eğer bana diyosan kardeşim
Ben sadece çocuktan aldığı itemleri ve çocuğun zamanına karşılık olan bir kaç M yi ihtiyacı olan lamerlere dağıttım
keşke aldığı çocuğa verseydin.ama hiç yoktan iyidir
quote:
Orjinalden alıntı: findikkiran69
keşke aldığı çocuğa verseydin.ama hiç yoktan iyidir
aldığı çocuk bu olay yüzünden knightı bıraktı ( gerçi knightı bırakması iyi oldu bism gibi ilerde ruh hastası olmıcak )
quote:
Orjinalden alıntı: Saxony
quote:
Orjinalden alıntı: darkswordman
sen adamın emegini calıyon o adam o itemleri kazanmak icin zamanını emegini harcamıştı ve sen onu caldınn bunun cezası ne biliyorsun dimi
Eğer bana diyosan kardeşim
Ben sadece çocuktan aldığı itemleri ve çocuğun zamanına karşılık olan bir kaç M yi ihtiyacı olan lamerlere dağıttım
yaa sanane milletten sen adamın eşyalarını almmışın sonuc olarak o verdigin cocuklarda kendileri kassın CALDIGIN ADAMIN İTEMLERİ gibi
"cocuklarda kendileri kassın CALDIGIN ADAMIN İTEMLERİ gibi" demişsin adam kendi kasmamış başkasından zorla almış. galiba konuyu anlamadın.kan aranıyor konusunda linke bile bakmadan olumsuz eleştiri yapman gibi bu da
sen robin hood luk yapmışsın. ama onun sonu nasıl biliyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: knight_bagımlısı
onlar utansın sen kendinle gurur duy bizde seninle gurur duyuyoruz
aynen.
quote:
Orjinalden alıntı: findikkiran69
"cocuklarda kendileri kassın CALDIGIN ADAMIN İTEMLERİ gibi" demişsin adam kendi kasmamış başkasından zorla almış. galiba konuyu anlamadın.kan aranıyor konusunda linke bile bakmadan olumsuz eleştiri yapman gibi bu da
Evet kan konusunda da böyle yapmıştı.Kardeşim neden okumadan cevap yazıyosun sen ? Adamın sinirlerini hoplatıyosun yaw ! Salak herif adam gibi oku öyle cevap yaz diyor ki bi hırsız bi adamdan item çalmış ve o da o çalandan itemleri alıp küçük çocuklara dağıtmış.
aferim ama keşke sende dursaydı örensinler oyunda hayır olmadığını
Sadece 1 kişinin şifresini kullanmakla yetindin umarım.
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
Sadece 1 kişinin şifresini kullanmakla yetindin umarım.
sanmam
ilk başta okuduğumda ban derdim ama sonra iş reel para soygunluksa en iyisini yapmışsın kutluyorum