Şimdi Ara

Kendimden Utanmalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Kimsenin istemediği bişiy yaptım...

Birini HACKLEDİM... Aslında 2 kişi

Gerekçe : ( Bence Çok Masumca)

Çocuk Gözlerimin önünde lamerin tekinin 20 m unu 30 opal 30 saphire 30 cristal 2 +7chitin 5 +7tane fp sini çaldı.

Sizce DEĞERMİ?

Bence Değmez...Çocuk onları toplayabilmek için YTL ile oyun parası almıştı..

Bende cafeye gidip keylogger kurup onları onları kendi bilgisayarımda knighta soktum ve şifrelerini aldım..

Çaldığı itemleri ve paralaeı fazlasıyla başka cafede ki küçük çocuklara verdim...

• bravo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saxony

Bugün Kimsenin istemediği bişiy yaptım...

Birini HACKLEDİM... Aslında 2 kişi

Gerekçe : ( Bence Çok Masumca)

Çocuk Gözlerimin önünde lamerin tekinin 20 m unu 30 opal 30 saphire 30 cristal 2 +7chitin 5 +7tane fp sini çaldı.

Sizce DEĞERMİ?

Bence Değmez...Çocuk onları toplayabilmek için YTL ile oyun parası almıştı..

Bende cafeye gidip keylogger kurup onları onları kendi bilgisayarımda knighta soktum ve şifrelerini aldım..

Çaldığı itemleri ve paralaeı fazlasıyla başka cafede ki küçük çocuklara verdim...

senin yaptgın bence en ii si
    utanmak yerine gurur duymalısın bence az bile yapmıssın

• onlar utansın sen kendinle gurur duy
    bizde seninle gurur duyuyoruz
  • sen adamın emegini calıyon o adam o itemleri kazanmak icin zamanını emegini harcamıştı ve sen onu caldınn bunun cezası ne biliyorsun dimi
  • HAck olcaksa böyle olsun en azından Aferin adelet iidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

sen adamın emegini calıyon o adam o itemleri kazanmak icin zamanını emegini harcamıştı ve sen onu caldınn bunun cezası ne biliyorsun dimi

Hırsızın mallarını alıp(çalıp) küçük çocuklara dağıtmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce Aşık mıyım?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sen adamın emegini calıyon o adam o itemleri kazanmak icin zamanını emegini harcamıştı ve sen onu caldınn bunun cezası ne biliyorsun dimi

Eğer bana diyosan kardeşim

Ben sadece çocuktan aldığı itemleri ve çocuğun zamanına karşılık olan bir kaç M yi ihtiyacı olan lamerlere dağıttım
  • keşke aldığı çocuğa verseydin.ama hiç yoktan iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: findikkiran69

keşke aldığı çocuğa verseydin.ama hiç yoktan iyidir

aldığı çocuk bu olay yüzünden knightı bıraktı ( gerçi knightı bırakması iyi oldu bism gibi ilerde ruh hastası olmıcak )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saxony

quote:

Eğer bana diyosan kardeşim

Ben sadece çocuktan aldığı itemleri ve çocuğun zamanına karşılık olan bir kaç M yi ihtiyacı olan lamerlere dağıttım

yaa sanane milletten sen adamın eşyalarını almmışın sonuc olarak o verdigin cocuklarda kendileri kassın CALDIGIN ADAMIN İTEMLERİ gibi

• "cocuklarda kendileri kassın CALDIGIN ADAMIN İTEMLERİ gibi" demişsin
    adam kendi kasmamış başkasından zorla almış. galiba konuyu anlamadın.kan aranıyor konusunda linke bile bakmadan olumsuz eleştiri yapman gibi bu da
  • sen robin hood luk yapmışsın. ama onun sonu nasıl biliyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: knight_bagımlısı

onlar utansın sen kendinle gurur duy
    bizde seninle gurur duyuyoruz

aynen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: findikkiran69

"cocuklarda kendileri kassın CALDIGIN ADAMIN İTEMLERİ gibi" demişsin
    adam kendi kasmamış başkasından zorla almış. galiba konuyu anlamadın.kan aranıyor konusunda linke bile bakmadan olumsuz eleştiri yapman gibi bu da

Evet kan konusunda da böyle yapmıştı.Kardeşim neden okumadan cevap yazıyosun sen ? Adamın sinirlerini hoplatıyosun yaw ! Salak herif adam gibi oku öyle cevap yaz diyor ki bi hırsız bi adamdan item çalmış ve o da o çalandan itemleri alıp küçük çocuklara dağıtmış.
  • aferim ama keşke sende dursaydı örensinler oyunda hayır olmadığını
  • Sadece 1 kişinin şifresini kullanmakla yetindin umarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

Sadece 1 kişinin şifresini kullanmakla yetindin umarım.

sanmam
  • ilk başta okuduğumda ban derdim ama sonra iş reel para soygunluksa en iyisini yapmışsın kutluyorum
  • evet bence de iyi yapmışsın boşver
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.