Şimdi Ara

Kendime masa ve gardrop aldım nasıl? (SS’li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nedense gardrop çok hoşuma gitti askılık kalmadığı için yarım kaldı asamadım çoğunu çamaşırların ya
    Her türlü yoruma ve eleştiriye açığım ☺️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekanunsuz2 -- 30 Ocak 2021; 20:15:30 >

• 3 tane kulaklık, 2 tane modem mi aldın hocam?
  • arkadaşlar çok merak ediyorum donanımların kutusunu atmayıp niye bi de üstüne bunu sergiliyosunuz

zamanında erkekler öldürdüğü avların kafalarını sergilerdi şimdi vatan pc'den aldığı ekran kartlarının kutusunu

olm kutu sergilemek ne. çok nadir bir ürünün kutusu olur yine anlarım da frisbi marka mouseun kutusunu niye sergiliyonuz ya

• Omisis046 kullanıcısına yanıt

Hocam 3 tane kulaklık nerede ordaKendime masa ve gardrop aldım nasıl? (SS’li) 

MH670 var orada bi de Sonyxer Gear 1 var Bluetooth onuda dışarıda telefon ile kullanıyorum

ASUS modemi kullanıyorum diğeri de Access Point hocam

• olishernandez kullanıcısına yanıt

Hocam hepsi garantisi devam eden ürünler bi sıkıntı olur vs diye mecbur tutuyorum.

Ha olur da yükseltme durumu olursa herşeyi ile satıp elden çıkarıyorum işte

• Hocam bu gardropu 260 civarına mal ettim. Bu fiyata 2 kapaklı sunta dolap bile yok..

boşver kanka o güzel kafanı böyle şeylere yorma

Sen atabilirsin, ekran kartın arızalandığında ya da servislik olduğunda gazeteye sarar gönderirsin artık serviseKendime masa ve gardrop aldım nasıl? (SS’li) 

• Hayırlı olsun hocam güle güle oyun oynayıp dh de takılın.  

• Çok sağolun hocam

• Vaay ışıklandırma şekil
  • Ben de kutuları atmıyorum hepsi amazondan alınma 1 sene d egeçse bozulunca iade alıyorlar lakin kutusu ve içeriği olması gerekli yoksa almazlar
  • Monitör iyiymiş
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Asus VG27VQ hocam 27 inç 165 Hz 1900TL almıştım zamanında gaming gecesinden 5-6 ay önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekanunsuz2

Asus VG27VQ hocam 27 inç 165 Hz 1900TL almıştım zamanında gaming gecesinden 5-6 ay önce
    VAllaha çok hoşmuş hacı tam ps5 yada xbox series x bağlayıp 120fps cod atmalik

Yeni ürünlerinde hayırlı olsun iyi günlerde kullanasin
  • Sandalye pro gamer :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.