Kendime masa ve gardrop aldım nasıl? (SS’li)
-
-
3 tane kulaklık, 2 tane modem mi aldın hocam? -
arkadaşlar çok merak ediyorum donanımların kutusunu atmayıp niye bi de üstüne bunu sergiliyosunuz
zamanında erkekler öldürdüğü avların kafalarını sergilerdi şimdi vatan pc'den aldığı ekran kartlarının kutusunu
olm kutu sergilemek ne. çok nadir bir ürünün kutusu olur yine anlarım da frisbi marka mouseun kutusunu niye sergiliyonuz ya
-
Hocam 3 tane kulaklık nerede orda
MH670 var orada bi de Sonyxer Gear 1 var Bluetooth onuda dışarıda telefon ile kullanıyorum
ASUS modemi kullanıyorum diğeri de Access Point hocam
-
Hocam hepsi garantisi devam eden ürünler bi sıkıntı olur vs diye mecbur tutuyorum.
Ha olur da yükseltme durumu olursa herşeyi ile satıp elden çıkarıyorum işte
-
Hocam bu gardropu 260 civarına mal ettim. Bu fiyata 2 kapaklı sunta dolap bile yok..
-
boşver kanka o güzel kafanı böyle şeylere yorma
-
Sen atabilirsin, ekran kartın arızalandığında ya da servislik olduğunda gazeteye sarar gönderirsin artık servise
-
Hayırlı olsun hocam güle güle oyun oynayıp dh de takılın.
-
Çok sağolun hocam
-
Vaay ışıklandırma şekil -
Ben de kutuları atmıyorum hepsi amazondan alınma 1 sene d egeçse bozulunca iade alıyorlar lakin kutusu ve içeriği olması gerekli yoksa almazlar -
Monitör iyiymiş -
Asus VG27VQ hocam 27 inç 165 Hz 1900TL almıştım zamanında gaming gecesinden 5-6 ay önce -
VAllaha çok hoşmuş hacı tam ps5 yada xbox series x bağlayıp 120fps cod atmalikquote:
Orijinalden alıntı: thekanunsuz2
Asus VG27VQ hocam 27 inç 165 Hz 1900TL almıştım zamanında gaming gecesinden 5-6 ay önce
Yeni ürünlerinde hayırlı olsun iyi günlerde kullanasin -
Sandalye pro gamer :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X