Şimdi Ara

kendimi aptal gibi gösteriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler öncelikle çok asosyelim facebook filan kullanmıyorum gezebileceğim 1 arkadaşım yok dışardan çok zeki ve kavgacı gözüküyormuşum kızın teki demişti.asıl sorun etrafımda fazla insan olmadığından sürekli kafamdan espiriler üretiyorum ve not alıyorum yeri geldiğinde kullanıp herkesi kahkahaya boğduğum oluyor hatta benim arkadaşa yaptığım espiriyi arkadaş gidip kızlara yapıyor.bazen arkadaşları güldürmek için çok aptal ayağına yatıyorum geçenlerde derste sessizce espiri yapmıştım tüm sınıf hoca da dahil gülerken kızın teki bana somurtarak mal dedi çok alındım.sadece beni yakından tanıyan kişiler benim kendimle dalga geçtiğimi aslında nasıl biri olduğumu biliyor.bunu yazarken konuyu açma amacımı unuttum herneyse içimdekileri yazdım boşa gitmesin

• bende oyleydim bi ara ortası bul surekli insanlara yaranma onlarda sana yaransın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizenim

bende oyleydim bi ara ortası bul surekli insanlara yaranma onlarda sana yaransın

seninkiyle arkadaşınki arasında nasıl bağ kurdun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizenim

bende oyleydim bi ara ortası bul surekli insanlara yaranma onlarda sana yaransın

öyle yaptığımda da çevremde konuşacak insan olmuyor
  • Aynı ben bu sanırım senin kafa yapında bir arkadaşın olmadığından kaynaklanıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.