Şimdi Ara

Kendimi bilime adıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan sonra sosyalleşme, xx kromozomluların peşinden koşma, boş vakit öldürme yok. Bol bol ders ve biraz da alkol var.

Bölümü 1. bitirip computer vision üzerine master yapacağım, masterda da phd'ye iyi hazırlanıp top tier bir yere gideceğim.

Kendimi bilime adıyorum

• birkaç sene sonra ne durumda olacaksın merak ediyorum

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

(kardeşler yazılım'da software developer oldu)

Kendimi bilime adıyorum 

• birkaç saat sonra ne durumda olacaksın merak ediyorum

• birkaç dakika sonra ne durumda olacaksın merak ediyorum

• Jamser kullanıcısına yanıt

50'lik viskiden sonra infernix:

"Luthien’ini yitirmiş Beren gibi, yüreğimde taşınmaz bir boşlukla sonsuzluğa adım atıyorum; her adımımda gökyüzü biraz daha kararıyor, yıldızlar bile yüz çeviriyor."

• Cryptix Ph.D kullanıcısına yanıt
    Cesur Yeni Dünya, teknoloji ve bilimin insan doğasını nasıl değiştirebileceğini ele alan çarpıcı bir distopyadır. Roman, mutluluk adına özgürlüklerden vazgeçilen bir toplumu anlatarak bireyselliğin önemini sorgulatır. İnsanların duygularından arındırılması ve aile kavramının yok edilmesi, insan doğasına aykırı bir düzenin tehlikelerini gözler önüne seriyor. John'un trajik hikâyesi, doğal bir yaşamın değerini vurgularken, sistemin bireyleri nasıl baskıladığını gösteriyor.

Bu eser, mükemmel görünen bir toplumun eksiklerini eleştirerek, modern dünyanın teknoloji ve tüketim bağımlılığına dair güçlü bir uyarı yapıyor. Özgür irade, duygular ve bireyselliğin insan hayatındaki yerini yeniden düşünmeme neden oldu. Cesur Yeni Dünya, hem düşündüren hem de güncelliğini koruyan bir başyapıt.

Ödevim var chatgptye yazdırdım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amanallahim3 kullanıcısına yanıt
    Kendimi bilime adıyorum
  • phosphophyllite kullanıcısına yanıt

komunizm falan diyor hocam.

komünist parayı feminist kocayı görene kadardır.

• Kolay gelsin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

çinlileri sevmem hocam. Norveççe veya İsveççe öğrenebilirim amaKendimi bilime adıyorum 

Çin Komünist Parti (ÇKP) Orta Doğu Genel Sekreteri ve Doğu Perinçeğin başdanışmanı olarak bu yazıyı kınıyorum. Herkes Dünyanın en güçlü ülkesi Zhōngguóya biat etmak zorundadır. Halkın Demokratik Diktatörlüğü ilelebet pâyidâr kalacaktır!

• Bu kitabı okudum, aslında günümüzdeki gelişmiş ülke toplumlarına benziyor biraz oradaki gelişmiş kesim. Vahşiler de orta doğu veya afrika gibi işte. Şu anki dünya düzeni daha kötü olabilir aslında, ailenin ortadan kalkması herkese eşit imkan verilmesini sağlıyor. Biraz korkutucu olan kısım, doğarken insanların zekasını düşürüyorlardı özellikle alkollü bir karışım kullanarak. Bunu alt kesimden insana da ihtiyaç olduğu için yapıyorlardı. Gerçi doğum dediğim, lab ortamında embriyodan geliştiriyordlardı, doğum yoktu. İnsanlar hep mutlu olma odaklı; uyuşturucu maddeler kullanıyordu, günümüzdeki antidepresan ilaçlar gibi.

Şu anda zekanız özellikle düşürülmüyor, ama alt zeka grubunun yaşamaya tahammül edebileceği hayatlara hapis yaşıyorsunuz alt sınıfta yaşıyorsanız. Bilmiyorum, bu daha mı iyi?

Mesela başlık sahibinin kullanımıyla; pokemon yetiştirme üniversitesine gitmenizle Bilkent'e gitmeniz arasındaki fark cebinizdeki birkaç bin dolarlık fark olabiliyor. Bunun bir de üniversite yerine sanayiye giden hayat versiyonu da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 12 Aralık 2024; 8:8:30 >

yil 2019 komedi

• amanallahim3 kullanıcısına yanıt

2021

O zamanlar böyle Çin şeylerine gülüyorduk. Hatta bir olay vardı, hiç unutmuyorum.

İngilizce hocamız birkaç haftada bir performans ödevi verirdi. O hafta da herhangi bir ülkeyi tanıtan bir slayt hazırlayacaktık. Sınıfın trolü de Çin Halk Cumhuriyeti ile ilgili bir slayt hazırlamıştı. Slaytın içinde bu video dahil birçok komikli Çin içeriği vardı. Herif her slaytı çevirdiğinde sınıf kahkaha patlatıyordu. Hoca da hiçbir şey anlamadığından hiçbir tepki göstermiyordu.

Hoca birkaç defa daha slayt ödevi vermişti. Trol herif yine benzer slaytlar hazırlayıp hocayı sinirlendiriyordu. Sonra hoca da slayt ödevi vermeyi bıraktı.

senin gibiler hala guler orasini karistirmiyorum bile

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.