Şimdi Ara

Sigaraya başladıgımı Aileme söylemeli miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
3.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş çevresinden ötürü sigaraya tam olarak başladım diyebilirm. Paketi saklamk istemiyorum. Aileme söyleme limiyim? Dogru bir davranış mı yardım lütfen ?

• Sigara içmen güzel bir davranışmış gibi ailene söylemenin güzel bir davranış olabileceğinimi düşünüyorsun git at kendini.
  • Saklı gizli içmenin bi anlamı olmadıgını düşündüğüm için söyledim
  • 1- Yaş kaç
    2- Annen,Baban sigara kullanıyor mu ?
  • Gizli gizli içmenin zevki farklı bence söleme ben 4 senedir saklıyorum çakmadılar daha
  • bn 1 yılsakladm sonra söyledm ztn anlarlar üstündeki kokudan fln direk aptal yerine koymaya giriyor
    3 senedir biliolar
  • git sötle koy paketi masaya ben bunu içiyorum de ben yapmadım cok pişmanım hala dalga geçiyolar gizli gizli balkonlarda içiyordun diye bnmkiler kendileri öğrendi ve hiç bir tepki vermediler ne yapıyorsan kendine yapıyorsun dediler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNSİN LÜTFEN
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dhqwer

1- Yaş kaç

19 yaşındayım, Babam kullanıyor
  • bi yerlerin yiyosa söyle
  • Yaşına göre değişir ama her türlü temiz bi fırçayı yersin ve beraberinde bikaç haftada asık suratlar tersleyen cevaplar...
    Bu tabi en iyi ihtimal eline odunu alıp kovalayanlarda çıkabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bana Izin Yokmu

git sötle koy paketi masaya ben bunu içiyorum de ben yapmadım cok pişmanım hala dalga geçiyolar gizli gizli balkonlarda içiyordun diye bnmkiler kendileri öğrendi ve hiç bir tepki vermediler ne yapıyorsan kendine yapıyorsun dediler

:D Cesaret isteyen bi davranış :D Nasıl bir tepki vereceklerini tam bilemiyorum. Saklamında anlamı yok gibi
  • bence sigarayı bırakıp anne&baba ben sigaraya başlamıştım ve bıraktım de bu onlar için daha iyi olacaktır ben öyle yaptım bir akşam düşündüm ulan şu sigaraya verdiğim parayı biriktirsem kendime neler neler alırım dedim ve kendime 3 veya 4 yıl önce(ilk çıktığı hafta)hepsiburadadan k750 aldım.ve parasını geçtim ben spor salonuna da gidiyorum koşarken insan tıkanıp kalıyor bir keresinde hastahanelik olmuştum o kadar yani ve gerçekten anladım sigara içmek tam bir APTALLIK!!!
  • ailene söylemeyi düşünceğine bırakmayı düşünsen daha iyi olmaz mı?
  • Arkadaşım bi dur düşün o sigarya verceen parayı bi torbada biriktir 1 sne sonra zengin olursun

Ayrıca sigaradan ölürsen intihar sayılır direk cehennemliksin
    onun hesabını nasıl vereceksin

Ama sanane diosan git söyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rajeesh

ailene söylemeyi düşünceğine bırakmayı düşünsen daha iyi olmaz mı?

iyide arkadaş ortamlarında faln arkadaşlarımn hepsi içiyor. Duman altında kalıyorz ister istemez. Onun etkiside çok büyük herkes çevrende içince duman geliyor faln
  • 5 yıl içtikten sonra 6 ay önce bıraktım. Tiryakiydim diyebilirim.

Herkes biliyodu ama yanlarından içmiyodum. Söylemedim de kendileri anladılar.
    Bıraktığımı herkes biliyo.

Bence bırak derim. Aynı yaştayız. Bırakmadan önce 78 kiloydum şimdi 92 falan oldum. Sigaraya vereceğim parayı abur cubur alarak kendime yatırım yaptım. Mutluyum.

Bırakamam arkadaş ortamı deme. Öyle bi güzel bırakılıyo ki. Çevremdeki herkes içiyodu. Onlara rağmen bıraktım. Sİgara içmeni isteyenler arkadaşın değildir arkadaş. İçme diyen arkadaşındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 5 Şubat 2009; 22:35:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3yuq

quote:

1- Yaş kaç

Soruyu sorduktan sonra profiline batım, Bende 15 aralık doğumluyum

bana sorarsan bi 6 ay daha bekle

Ondan sonra Çık babanım karşısına

"Baba ,Yıllarca gözümün önünde sigaraları pöfür pöfür içtin, Senin sayende pasif içici oldum, Bulunduğum arkadaş çevrem dolayısıylada,Senin kullandığın sigaranın dumanınada alışmış olduğumdan,Hiçte zor olmayacak bir şekilde Sigaraya başladım, Bunu bilin,Artık 20 yaşındayım! "

babanıda suçlu çıkaracak bir şekilde anlat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhqwer -- 5 Şubat 2009; 22:35:44 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 3yuq

quote:

1- Yaş kaç

Soruyu sorduktan sonra profiline batım, Bende 15 aralık doğumluyum

bana sorarsan bi 6 ay daha bekle

Ondan sonra Çık babanım karşısına

"Baba ,Yıllarca gözümün önünde sigaraları pöfür pöfür içtin, Senin sayende pasif içici oldum, Bulunduğum arkadaş çevrem dolayısıylada,Senin kullandığın sigaranın dumanınada alışmış olduğumdan,Hiçte zor olmayacak bir şekilde Sigaraya başladım, Bunu bilin,Artık 20 yaşındayım! "

babanıda suçlu çıkaracak bir şekilde anlat

19 yaş yetersiz mi yaw:D

• quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

5 yıl içtikten sonra 6 ay önce bıraktım. Tiryakiydim diyebilirim.

Bence bırak derim. Aynı yaştayız. Bırakmadan önce 78 kiloydum şimdi 92 falan oldum. Sigaraya vereceğim parayı abur cubur alarak kendime yatırım yaptım. Mutluyum.

Bırakamam arkadaş ortamı deme. Öyle bi güzel bırakılıyo ki. Çevremdeki herkes içiyodu. Onlara rağmen bıraktım. Sİgara içmeni isteyenler arkadaşın değildir arkadaş. İçme diyen arkadaşındır.

14 yaşınızda mı başladınız?

• quote:

Orjinalden alıntı: y.ulus

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

5 yıl içtikten sonra 6 ay önce bıraktım. Tiryakiydim diyebilirim.

14 yaşınızda mı başladınız?

ben L1 2. dönemde başladm
    şuan L4 olcktm ama sınıfta kaldım

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.