Şimdi Ara

Aileme Sigara İçtiğimi Nasıl Kabullendirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
6.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle iyi geceler. 16 yaşındayım. 12 yaşında ispiyoncunun önde gideni bir kardeşe sahibim maalesef. Bundan daha önce 2 kere beni ele verdi bu meseleden. Öğüt dinledim azar işittim annemden ve babamdan ama bir türlü kabullenmiyorlar ille bırakıcaksın arkadaşlarınla görüşmeyeceksin. Dün akrabalarda kalmıştık annemde ordaydı orda çantamdan paketi çıkartıp anneme gösterdi bütün sülale öğrenmiş oldu. Bugün eve döndüm babamdan gene azar gene öğüt bidaha yaparsan çok kötü olcak falan filan. Ben içicem bunu şu anda bırakmak istemiyorum ama kabullenmiyorlar 3. yakalanışım ya bekliyorum artık desinler ne halin varsa gör iç geber falan ama yok. Ne zaman nasıl kabullenecekler bilmiyorum ama bunu yapmam lazım benim tavsiyelerinizi bekliyorum.

• geç babanın karşısına yak bitane hatta babanada ikram et
  • 3. yakalanışın olduysa iş kolay artık paketi masanda falan bırak. 1-2 kez atarlar ondan sonra alışırlar. En fazla 1-2 kere daha azar yersin.
  • O kardesin saglam bi sopa hakediyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

O kardesin saglam bi sopa hakediyo

yarın sopanın allahını atıcam ona bidaha ağzını açamıyacak zaten.
    Bu pazar günü doğum günüm var bütün sülalenin içinde yakıp içiyorum demeyi düşünüyorum
  • Kardeşiini döv
  • quote:

Orijinalden alıntı: Light Yagami

quote:

Bu pazar günü doğum günüm var bütün sülalenin içinde yakıp içiyorum demeyi düşünüyorum

Biraz agir kacar o kardesim.. Zamana birak yasin kucuk daha o yaslarda bemde oyleydim uniyi kazandiktan sonra karismamaya basladilar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okulda nasıl uyuyabilirim ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anne baba içmiyorsa kabullenemezler.

• Babanı karşına al çıkart masaya vur sonra yak bi sigara herşey yoluna girecektir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Light Yagami

quote:

Biraz agir kacar o kardesim.. Zamana birak yasin kucuk daha o yaslarda bemde oyleydim uniyi kazandiktan sonra karismamaya basladilar

Babamın tepkisinden değilde gelecek yasaklardan korkuyorum. Pcyi ps3ü komple kaldırabilir hatta büyük ihtimal kaldırır bu hareket üzerine zaten dışarı çıkmamı yasakladı bu sene biraz sosyalleştim önümü kesti yine.

• Konuda ilgimi çeken tek şey, ne marka içiyorsun kardeşim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Mustafa

Anne baba içmiyorsa kabullenemezler.

babam içiyor bugün annem benim paketimi verdi içinde 6 dal vardı içti gözümün önünde

quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Konuda ilgimi çeken tek şey, ne marka içiyorsun kardeşim?

winston soft
  • quote:

şey ben ise camel soft içiyorum belirtmek istedim sadece
  • Zamanla kabullenirler merak etme. Birkaç defa daha yakalanınca duyarsızlasirlar. Yeter ki kararlı ol.

• 1 haftanı feda et.Yataktan hiç kalkma yemek yeme doğru dürüst.Öyle salak salak dolan evin içinde.Noldu oğlum hasta mısın falan diye sorarlarsada sigara içmeyince mutlu olamıyorum,hayat boş geliyor,kafam kalkmıyor vs vs. acındır kendini.Belki tutabilir.

Dipnot:Hayatımda bir kere bile ağzıma sürmüşlüğüm yoktur.Annem 20 senedir içeceksen gel benim paketimden al iç dışarıda içme der.Ona göre yaptım yorumlarımı ama tutabilir.

Dipnot 2:Daha 16 yaşındaymışsın.Şimdi içmeye devam etmen bütün hayatını etkileyecek.2 dedemide kanserden kaybetmiş biri olarak söylüyorum sigara tüm kötülüklerin anası.Pişman olacağın şeyler yapma kendine söz ver bırak sigarayı yol yakınken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

quote:

şey ben ise camel soft içiyorum belirtmek istedim sadece

Camel Soft. İşi biliyorsun hacı ya. Bence en baba sigara Camel Soft ama arada Marlboro Lightla paslaşıyoruz, düzeyli bir ilişkimiz var ikisiylede. Ha birde ufak zamparalıklar için Camel Black içiyoruz.

• yanlarinda icme. daha az icmis olursun. o yasta fazla abartma. hem sagligina hem ekonomine zarar.

• quote:

Orijinalden alıntı: reyesssss

yanlarinda icme. daha az icmis olursun. o yasta fazla abartma. hem sagligina hem ekonomine zarar.

abartmıyorum hocam kimse otlanmazsa 1 paket alırım en az 4-5 gün içerim
  • Zaten öğrendilerse öğüt vermekle geçer bir dönem

Bir yerden sonra kabullenirler.

Geçen sene İzmir'deyken peder bey yeni aldığı paketten uzatmıştı aldım.

O tarihten sonra öğüt vermeyi bıraktılar.
  • Winston içiyordum değişti bayağı sanki eski aldığım zevki alamıyorum hiçbir sigaradan.Şuan parasızlıktan uzun anadolu içiyorum.Günde bir-iki tanede djarum black tabiki.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.