Şimdi Ara

Sigaraya başladıgımı Aileme söylemeli miyim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
3.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amma sigara konusu açıldı bu hafta ha her gördüğümde yakasım gelio bitane
  • Ailene söyle ve onlardan bu kötü alışkanlığı bırakmana yardım etmelerini iste
  •  Sigaraya başladıgımı Aileme söylemeli miyim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rehaatabey

Arkadaşım bi dur düşün o sigarya verceen parayı bi torbada biriktir 1 sne sonra zengin olursun

Ayrıca sigaradan ölürsen intihar sayılır direk cehennemliksin
    onun hesabını nasıl vereceksin

Ama sanane diosan git söyle

çok yanlış düşünüosun kaç tane din bilimcisi bu konuyla ilgili konuştu bare bilmiosan azcık dinleseydin

ona göre çok yemekte intihar sayılır
    her türlü hastalık ortaya çıkıo
    kolestrol- damar tıkanıklığı vs vs.

lütfen yanlış düşüncelerinizi kendinize saklayınız
  • hiç böylesini de duymadım yav söylenir mi hiç
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3yuq

19 yaş yetersiz mi yaw:D

19 la 20 yaş arasında bir fark yok aslında ama 10 lu yaşlardan kurtulsan daha büyük gözükürsün ailenin önünde

Nasıl marketten bir şey alırken adam daha az gözüksün diye 10 YTL değilde 9.90 YTL der,Burda tam tersi Senin yaşınında çok gözükmesi için 20 yaşında söyle diyorum.

Tamamen psikolojik yani :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

hiç böylesini de duymadım yav söylenir mi hiç

Yani paket saklamak falan sorun oluyor hiç degilse bilsinler başka birinden duymasınlar
  • Kasanın içine sakla paketi
  • söyleme gizli iç daha zevkli olur
  • hmmmm sigaraya başladın ve ailene söylemek istiyorsun...
    kendien böyle bi kötülük yapmışsın madem kendini zehirlemek senı üzmüyor bide ailene ben sigara içiyorum diyince onalrıda üzüp zehirlemek mı istiyorsun ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bana Izin Yokmu

git sötle koy paketi masaya ben bunu içiyorum de ben yapmadım cok pişmanım hala dalga geçiyolar gizli gizli balkonlarda içiyordun diye bnmkiler kendileri öğrendi ve hiç bir tepki vermediler ne yapıyorsan kendine yapıyorsun dediler

valla bende aynı bıraktım olmadı tekrar başlarken yaptım koydum masanın üstüne
  • Lütfen bırak kardeşim bir anlamı yok...Kıbrıs gazisi bir amcamı kaybettim bu pislik yüzünden.Bir işe yaramıyor.Bahane genelde zevk alıyorum,rahatlatıyor vs.oluyor ama inan psikolojik bir rahatlama Nestle Nesquick öneririm sütle karıştır iç sigarayı aramazsın çünkü esas o rahatltıyor
  • ..

Sigaraya başladıgımı Aileme söylemeli miyim ?
  • sigara içmeyin sağlığa zararlı.
    edit:group27383@groupsim.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinT -- 6 Şubat 2009; 0:05:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: y.ulus

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

5 yıl içtikten sonra 6 ay önce bıraktım. Tiryakiydim diyebilirim.

Herkes biliyodu ama yanlarından içmiyodum. Söylemedim de kendileri anladılar.
    Bıraktığımı herkes biliyo.

Bence bırak derim. Aynı yaştayız. Bırakmadan önce 78 kiloydum şimdi 92 falan oldum. Sigaraya vereceğim parayı abur cubur alarak kendime yatırım yaptım. Mutluyum.

Bırakamam arkadaş ortamı deme. Öyle bi güzel bırakılıyo ki. Çevremdeki herkes içiyodu. Onlara rağmen bıraktım. Sİgara içmeni isteyenler arkadaşın değildir arkadaş. İçme diyen arkadaşındır.

14 yaşınızda mı başladınız?

Ortalama öyle oldu.

1 ay sonra 20 yaşına gircem.

Lise 1'de kaldım. Tekrar ederken başladım. 15'e girmek üzereyken başladım diyim.

• quote:

Orjinalden alıntı: metinT

sigara içmeyin sağlığa zararlı.

ooo metinT gelmiş kaçınn (altınıza don geyin sonra metinT gelir)

• yeni başladıysan hemen terket onu.. cok kötü bir illet ilerde belkide bırakmak ısteyeceksın ama o senı bırakmayacak.. lise 1 e gıdıyordum başladıgımda arkadaş cevresı felan derken ve şimdi yaş 25 oldu butunlestık adeta.. bırakılır deselerde bır zaman sonra parcan halıne gelıyor..dısarı cıkarken 1.sıgara 2.cep telefonunu alıyorsun yanına boyle bırsey yanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihterim1905

Gizli gizli içmenin zevki farklı bence söleme ben 4 senedir saklıyorum çakmadılar daha

Sen öyle san:)

Kokundan,dişinden vs hertürlü anlaşılıyor:)

Ayrıca konuyu açan arkadaş söylemene gerek yok onlar anlarlar..
  • bende 17 yaşımdayım 1 sene oldu aileden kimse bilmiyo gizli kapaklı,%90 içiyo arkadaşlarımdan ama keşke bilse ailem :)
  • 16 yaşındayım 2 senedir içiyorm. Yaş küçük olduğu için kimse de şüphelenmiyo rahatım. Ama 1-2 seneye söylerim tahminen.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.