Şimdi Ara

Kendimi çok dandik hissediyorum yardım edin!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok saçma bir çok sebepten 14 aylık ilişkim bitti. Daha ne oldu diyemeden bir baktım ilişkim bitti, sözde gidip isteyecektim evlenecektim. felan filan işte. yaklaşık yarım saat oldu ayrılalı çok saçma sebeplerden diyeceğim de değil aslında :) biraz benim b*k yemem, olayı destanca özet geçeyim, Biz beraber eve çıktık gayet güzel hoştu herşey güzel güzel yaşadık 6 ay kadar sonrasında benim iş degişikliği nedeniyle çok uzak kaldı evim gidip gelmesi problem oldu bir gün gelip dedi çok zorlanıyorsun, evi dağıtalım zaten yakında evleneceğiz o zaman daha güzel bir yerde ev buluruz sende rahat edersin bende akşamları yorgun yataga girince çok üzülüyorum dedi normalde hayatta kabul etmezdim o an ne olduysa kabul edesim geldi kabul ettim eşyaların çogunu kendi evime getirdim ailemin yanına. Herşey o evden çıktıktan sonra oldu evden çıktık bn ev sahibni aradım adama ulaşamadım. ayın 15 inde kira günü geldi ayın 15 inde aradı eee benim kiramı niye yatırmadınız daha, eee biz söylemeye calıstık sana ulaşamadık. telefonu acmadın. biz cıkalı 1 hafta oldu kaporamı geri ver dedim. tartıştık,gittim kapının göbegini degiştirdim ev sabihini aradım kaporamı istedim vermedi önceden haber verseydiniz bana önceden haber verdiniz dedi bu işler böyle zart diye mi olur dedi. iyi dedi kaporamı vermezssen bnde evin anahtarını dogal gaz kartını vermiyorum. git yenisini yaptır onların. kira sözleşmesi var elimde eger gelirde zorla kapıyı acarsan polise şikayet ederim dedim bir daha konuşmadık. bir gece adam kapının göbegini degiştirmiş. bn pek umursamıyorum tabi evi kaporanın derdine düşmüşüm 1200 lira gidecek :) neyse sonradan bizimkiyle aramız hiç düzen tutmadı bi böyle uzaklaştım ondan felan kavgalar tartışmalar gereksiz tripler. sürekli trip atardı trip atmaya başladıgında mesaj atmazdım aramazdım sakinleşince kndiliginden mesaj atar aradı baktım böyle olmicak bi aktivite bişey yapalım belki kafamız dagılır aramız düzelir diye geçtigmiz günlerde fanta gençlik festivali vardı 1-2 gün önce ona gittik. çok eglendik en son ne zaman böyle mutlu oldugmu hatırlamıyordum. bayagı eglendik hiç olmadıgı kadar iyi oldu aramız hatta ilk defa o gün kavga etmedik. eve gittik. bu sabah bi telefon. geldi bu gitmiş emlakcıya sözleşmeyi vermiş kapordan vaz geçmiş. anahtarı dogalgaz kartını vermiş önümüzdeki ayın aidatını ödemiş. adama 8 günlük de kira vermiş. bide bi güzel bunu orda azalarmış buda hırslanmış geldi bana patladı bişey demedim bittimi dedim bitti dedi kolundan çekiştirdim evine götürdüm sonra eve gittim tam yattım sigara yaktım bi mesaj artık dayanamıyorum. bitti diye bi mesaj hee hee sabah konuşuruz. dedim. bida cevap vermedim. ama kendimi şu an acayip dandik hissediyorum. mutluyum desem degilim mutsuzum desem degilim üzgünlük yok sıradan işlerimi yapıyorum eve geldim bi bira içtim bi sigara yaktım evcil hayvanımı besledim karışık slow müzikler actım her zamnaki gibi sogutucu calısıyo yani bnde bi degişiklik yok. çok dandik hissediyorum napıcagımı şaşaırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARuuDa -- 22 Ağustos 2014; 21:06:24 >

• olayı kısaca özet geçeyimden sonra destan yazmışsınız efendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaiken

olayı kısaca özet geçeyimden sonra destan yazmışsınız efendim

Harbi lan nasıl özet bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çevremde böyle dertleşebilecegim pek fazla insan yok. o yüzden bi an böyle şey oldu :)
  • napcam ben yarın buluşacagız.
  • Kıza resmen köpek çekmişsin be abi, trip atması da dayanılmaz haklısın da konuş düzgün bi şekilde ve sevgilini sinirlendiren emlakçı/ev sahibi her neyse ağzını burnunu kır bence tanınmaz hale getir

• öyle kolay olsa da yapsam :) adam 45 yaşında ben 26 büyüğümdür yakışı kalmaz :) en basitinden :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Emlakciyi döv, kizla bariş, sonra çık bi taşın üstune bağır : edrıyıııııın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.