Şimdi Ara

kendimi deniyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
2
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar konularımın çoğu bitmiş ama malesef denemelere yansımıyor seri deneme yapacağım ve max ne kadar artmış buna bakmak istiyorum gün gün yazacağım haziranın sonunda umarımmm çok iyi artmış derim belki insanlara da yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yksbukucunn -- 29 Mayıs 2021; 17:13:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Deniyordum senii

Sen seversin bunu

• Denemeler çok faydalı. 10günden uzun süredir sadece deneme çözüyorum. Acil reaksiyon denemelerinden ilk dördünde 30 neti göremedim 28 29 da kaldım. Ama bu 4 deneme gözümü açtı ve nasıl matematik çözmem gerektiğinin bilincine vardım ve beşinci denemede 38D 1Y 1B yaptım. Kimya denemelerini ilk çözerken anca yarısını yapıyordum şu an en fazla 1 yanlış ya da boş geliyor. Fizikte esş ile baya sıkı çalıştığımdan denemeleri hep iyi geliyordu. Biyolojide salaklık yapıp ayt için aydın aldığımdan daha onda gelişme göremedim. Türkçede 32 33 seviyesinde yapıyordum şimdi kronometre denemelerinde yaklaşık 37 yapıyorum. Tyt matematik netlerim hâlâ durgun değil 32 33 geldiği de oluyor 38 geldiği de. En büyük değişimi sosyalde yaşadım. 10 gün önce ortalama 15 net sosyal yaparken şimdi son 2 denememin birinde 2B diğerinde 1Y geldi. Bunlar sadece 10 küsür günlük değişimler. 20 günümüz daha var kesinlikle her şey değişir denemelerle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ravbin R kullanıcısına yanıt
    kaç deneme çözüyorsun günlük

fizikte birkaç konuda kendimi eksik hissediyorum hala sence esş konu anlatımları mi yoksa vip fizik +ess test kitabi+ deneme mi

• ilk denemelere girişte cooook normal hocam. soru bankası deneme farkını ilk zamanlarda çok fena yaşıyorsun. örneğin bs ayt fizik ilk 3 denemsinde 5 doğruyla başladım ama son 5 denemesinde toplam 5 soru kaçırmışımdır. soru bankası deneme farkı yamultuyor başlarda alışınca çalışmaların yansıyacak sakince devam et çalışmaya

• Yksbukucunn Y kullanıcısına yanıt

Bir gün ayt genel tyt branş diğer gün tyt genel ayt branş çözüyorum. Branş çözdüğüm zaman sosyalden 2 tane fen derslerinin hepsinden de ikişer tane çözüyorum. Matematikten ve Türkçeden ise birer tane. Sabah namaz kıldıktan sonra gökyüzü gözlemi yapabilmek için daha da erken kalkmaya başladım 4.30da kalkıyorum ama hemen denemeye başlayamıyorum. O sorunu da aşarsam sayıları artırıcam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Esş konu anlatımları derken sitesindekileri kast ediyorsan onlar bence çok uzun ama izlenebilir yine de. Ben youtubedaki eski yayınlarını izlemeye başladım. Ayrıca Tolga Bilgin hocanın kanalında da çok güzel içerikler var Ertan Hocayla birlikteler zaten.

eski yayinlari mi izliyim

geo netlerin nasılsın arttı cevaplarsan sevinirim bi de sana katkısı olan mat denemelerini söylersen sevinirim

Üstteki mesaj için: Ben öyle yapıyorum sen de istersen izle ve bence bol bol deneme çöz ve çözümlerini izle. Yaptığın soruları bile izle çünkü toplam zaten 7 tane soru çok zaman kaybettirmez ama çok şey kazandırır.

Geoya Kenan Karayla çalıştım ve bilgi sarmalın kitabını bitirdim. Üstüne acilin sadece test kısımlarını çözecektim ama sıkılıp karede bıraktım en son aytde acil reaksiyonda 5. denemede 11, tytde 345in 12li mat denemesinin 10.sunda 11 yaptım. İkisine de 11 tane koymuşlar o yüzden 11. Özel bir sırrım yok Kenan hoca her konuyla alakalı ipuçlarını vermişti "paralelkenarda karede dikdörtgende bir köşegen varsa diğerini de sen çiz", "abuk subuk kenarlar görüyorsan büyük ihtimalle o benzerliktir alfa betaya dal" gibi şeyler bunları sorulara uyguluyorum ve çıkıyor sonuç.

Çözdüğüm ve beğendiğim mat denemeleri: Endemik 12li tyt mat, acil reaksiyon(ayt), 345 12li tyt mat(bu abimden kaldı ben çözmeye 8. denemeden başladım) Elimde bir de acil rejerenasyon(tyt) var o nasıl bilmiyorum daha çözmedim.

asıl ayt fizik icin sormuştum ama 7 soru derken tytyi kast ettin galiba

Evet ama 14 soru da çok değil onları da izlemenin faydası olur bence.

veysel hoca da cok iyi tavsiye ederim

ravbin seni tanımıyorum ama beni çok mutlu ettin umutlandırdı umarım çok mutlu olursun iyi ki yanıtladın

Teşekkür ederim inşallah sen de mutlu olursun. Geçmiş 9 ayda edindiğim bir tecrübe de sadece önüne koyduğun kitaba odaklanmak çok önemli. Bir denemeyi çözerken daha şu da var bu da çözülecek demezsen çok daha rahat çözebilirsin. Hayırlı akşamlar.

tavsiyelerin icin tesekkur ederim gelistigim an seni haberdar edicem

Bir şey sorucam örnek veriyorum genel ayt + branş tyt günündesin. 1 gün için az değil mi bu? Yani arta çok fazla zaman kalmıyor mu demek istiyorum. Ben bilmediğimden soruyorum. Kalan zamanımı konu/ tekrarla kapatıyorum ben. Sen ne yapı?yorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: trgtyt

Bir şey sorucam örnek veriyorum genel ayt + branş tyt günündesin. 1 gün için az değil mi bu? Yani arta çok fazla zaman kalmıyor mu demek istiyorum. Ben bilmediğimden soruyorum. Kalan zamanımı konu/ tekrarla kapatıyorum ben. Sen ne yapı?yorsun

youtubedan soru çözümü geçmiş canlı yayınlar veya deney videoları izliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.