Şimdi Ara

Kendimi geliştirmek istiyorum tavsiye verebilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna yeni başladım eski age of conqueror oyuncusuyum stratejilere uzak sayılmam fena oynamıyorum rank öncesi hazırlık maçlarında doru düzgün yenilmiyorum terranla fakat zerg oynamak istiyorum fakat çok karışık bir ırk replay bulabileceğim bi site link bişey verebilcek varmı hem zerg hem terran için birine tam olarak karar verip devam etmek istiyorum. Yada başka bir tavsiye şuan streamleri izliyorum ordan gördüklerimle idare ediyorum

• Argos zenex ya da Argos zenith diye bir oyuncu var kore serverında. Çok iyi bir makro oyun tarzı var. Ona göz atabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Streamlerdan bakıyorum iyi oyunculara ama benim istediğim daha bi replayları falan bulabilecek doğrudan bir link ne biliyim turnuva maçlarının replaylarının falan paylaşıldığı güvenilir bir site vardır elbet diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker484

Streamlerdan bakıyorum iyi oyunculara ama benim istediğim daha bi replayları falan bulabilecek doğrudan bir link ne biliyim turnuva maçlarının replaylarının falan paylaşıldığı güvenilir bir site vardır elbet diye düşünüyorum.

Selam ilker,

Öncelikle sana başlangıç için çok çok iyi öğretici bir link veriyorum bununla hata yapman imkansız önce zorlanacaksın ama sonra kesinlikle problem yaşamazsın.
    Ben bu yayıncının terran videoları ile 2 günde 18. bronze dan 15 Gold'a çıktım...

http://www.youtube.com/playlist?list=PL7FA12E7399568F9C&feature=g-user-a

Bunun haricinde replay sitesi olarak.

SC2Replays.eu kullanabilirsin.

• Tam aradığım gibi birşey çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

Orijinalden alıntı: ilker484

Streamlerdan bakıyorum iyi oyunculara ama benim istediğim daha bi replayları falan bulabilecek doğrudan bir link ne biliyim turnuva maçlarının replaylarının falan paylaşıldığı güvenilir bir site vardır elbet diye düşünüyorum.

Selam ilker,

Öncelikle sana başlangıç için çok çok iyi öğretici bir link veriyorum bununla hata yapman imkansız önce zorlanacaksın ama sonra kesinlikle problem yaşamazsın.
    Ben bu yayıncının terran videoları ile 2 günde 18. bronze dan 15 Gold'a çıktım...

http://www.youtube.com/playlist?list=PL7FA12E7399568F9C&feature=g-user-a

Bunun haricinde replay sitesi olarak.

SC2Replays.eu kullanabilirsin.

Çok faydalı bir link çok teşekkürler...

• Faydalı olduğuna sevindim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takip
  • takip 2
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worms_ -- 28 Şubat 2013; 14:08:34 >
  • Sanırım ilerleyen günlerde bu konuya göz atacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.