Şimdi Ara

Kendimi korumam için bıçak taşımam suç mu ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • küçük birşeyler taşıyacam yanımda böyle olmuyor dün az kalsın gaspa geliyorduk awk
  • THE ASSASİN T kullanıcısına yanıt
    terörmüsün açık konuş ?
  • aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    Her AK-47 kullanan terörist mi oluyor ?
  • THE ASSASİN T kullanıcısına yanıt
    haklısın
  • Biber gazi Erkege Yakismaz Çaki tasi Sikinti olmaz Korumak amacli dersin Zaten
    Hiç olmazsa Havali tabancalar Var al bitane
    Koy beline Ama Yasak olabilir bilmiyorum
    Çakı en Ideali 😉😉

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çakı ve biber gazı vs. şeyler taşımak yasak.
    Tavsiye etmiyorum.
    Çünkü bir anlık sinirle her şey olabilir.
    Eğer istiyorsan küçük bir şey taşıyabilirsin

• aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    Coulombia

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende colombia var bildigin 24 cm olandan,ilk baslarda agirlik yapiyor zor oluyor ama alisiyor insan,malum yapacak birsey yok ortaligin hali belli. Ayriyetten severekte tasiyorum yani sekli var ama dikkat cekiyor tabii

• Dedeli28 kullanıcısına yanıt
    resmini atarmısın ?
  • Abi iyi çakı makı diyorsunuzda sen o çakıyı adama çektiğinde adam korkmassa ne olacak? Karşındaki bir insana bıçağı sokabilecekmisin? O an aklından geçecek şeylerle ya ölürse, ya suçlu olursam ceza çekersem felan derken elin ayağın sabitlenir ciddi bir iş normal bir insanın başka bir insanı bıçaklaması.

Yapacağınız şey Biber gazı taşımakdır inanılmaz etkilidir üstelik adama uzaktan sıkabilirsiniz öldürme korkusuda oluşmaz kilitlenmede olmaz kendinizi savunursunuz.
  • Ben muşta taşıyom arka cepte. ilk günler biraz tırstımda şimdi rat. bi tane 21 cm lık columbia cakım var. bi tanede manuel 14 cm lik(kapalı hali7cm) çakım var 14 cmlıkıda kücük cepte taşıyom iyi oluyor.

• Kullanmayı bilmiyorum nasıl kullanıcam çok adrenalin oluyor korkuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

Kullanmayı bilmiyorum nasıl kullanıcam çok adrenalin oluyor korkuyorum

kardeşim cebinde durcak. ha kavga oludugunda ben saten hapismi ölümmü desen hapis derim. bi çakal kekoya ölüp yaralanacağıma , yaralarım daha iyi. bunu kafan koy. ha saten kücük bir bıcak al. bacağına saplarsın en iyi ihtimalle. yaşamımı ölümümü seçeceğin senin kararın :)

• Benim tavsiyem ruhsatlı tabanca al tabi yaşını bilmiyorum ama bıçağa bulaşma

• quote:

Orijinalden alıntı: RedFalc0n

quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

Kullanmayı bilmiyorum nasıl kullanıcam çok adrenalin oluyor korkuyorum

kardeşim cebinde durcak. ha kavga oludugunda ben saten hapismi ölümmü desen hapis derim. bi çakal kekoya ölüp yaralanacağıma , yaralarım daha iyi. bunu kafan koy. ha saten kücük bir bıcak al. bacağına saplarsın en iyi ihtimalle. yaşamımı ölümümü seçeceğin senin kararın :)

eyvallah güzel söyledin ağzına sağlık öyle kekolara boyun eğeceğime vururum daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.