Şimdi Ara

Kendimi korumam için bıçak taşımam suç mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce az Kalsın gasp a uğruyordum çok dar ve karanlık mahalleden geçiyordum birden karşıma bir keko sokağın ortasında karşı karşıya geldik ama ben soğukkanlılığımı bozmadım sonra baktım onun Arkadaşı elinde kelebek sallaya sallaya geliyor ben yinede soğuk kanlı bir şekilde yürümeye devam edip Sokağı bitirdim sonrasında Allah'a şükür ettim, artık kendimi korumam için ne taşıyabilirim polislerin yasaklamadığı çakı var mı ? Iyi geceler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Polise belirtip taşı , olabilir belki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her türlü kesici delici alet 6 aydan başlıyor diye biliyorum hocam hatta biber gazını bile yasakladılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çakı taşımanın çok daha kolay bir yolu var :)

• Bicak tasidigi yuzunden ceza yiyen daha gormedim sultanbeylide oturdugum halde.tasi sikinti olmaz goze batma yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: winxperror

Polise belirtip taşı , olabilir belki?
    Benzer bir şeyi foruma yazmıştım bana bayağı tepki gelmişti siz yine iyisiniz :)

Evet suç, bir kaç yıldır taşımıyorum ama uzun bir süre taşıdım cebimde veya belimde öyle duruyordu çok işime yaradığı oldu (hazırlıksız, pikniğe gidildiğinde ağaçlık bir yere bahçeye vs gidildiğinde veya tornavida yerine kullanıyorsun falan :) bence herkesin taşıması lazım cepte sürekli rahatsız etmese taşımayı bırakmazdım. Ben daha polisin üstümü aradığını hatırlamıyorum, arasa bıçağı bulsa da pek bir şey diyeceğini zannetmiyorum. Avm ye girerken falan sıkıntı çıkartıyordu bazen, güvenlik fark etti mi içeri almıyor.

Ve en önemlisi, öyle durumlar da hem özgüven veriyor, hem Allah göstermesin bir saldırı ya da tehdit de caydırıcı olacak veya belki hayatınızı kurtaracak bir önem taşıyor bence. Eğer böyle durumlarla sık karşılaşıyorsanız ve korkunuz varsa, küçük de olsa bir bıçak taşıyın.

Ayrıca bıçak değil de çakı taşımanın suç olmadığını söyleyenler çok, tam araştırmak lazım.

Ha bence bu durumda insanın kişiliği de önemli faktör, kimi insan en ufak şeyde eli gidiyor, kimisi de sadece taşıyor...

Benim de elim sık gider diyorsanız, hiç bulaşmayın başınıza belâ almayın.
    Size de iyi geceler.

• Hocam karşındaki insan bıçak taşıdığı için rahatsız oluyorsun ve bıçak taşımak istiyosun. Sence mantıklı mı? Yasak olsun ki kimse taşıyamasın. Sorun teoridekinin pratiğe dökülememesi zaten bıçak taşımanın yasak olması değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskidhci

Hocam karşındaki insan bıçak taşıdığı için rahatsız oluyorsun ve bıçak taşımak istiyosun. Sence mantıklı mı? Yasak olsun ki kimse taşıyamasın. Sorun teoridekinin pratiğe dökülememesi zaten bıçak taşımanın yasak olması değil.
    ben ablamın arabasına biber gazı almıştım.en güzeli ama dikkat edin benim gibi rüzgara karşı sıkıp komalık olmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanergin55

ben ablamın arabasına biber gazı almıştım.en güzeli ama dikkat edin benim gibi rüzgara karşı sıkıp komalık olmayın.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bana cepte taşımalık kaliteli bir çakı tavsiyesi verebilirmisiniz malum dün gece ikide cerrahpaşadan işten çıktım iki tane apaçi birinde keelebek sallıya sallıya geziyordu inanın beni gasp edicekler diye çok korktum o yüzden bir daha çakısız uzak bir yere gitmem. güzel küçük çakı tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Pitbull ile gez

• quote:

Orijinalden alıntı: Crytron

Pitbull ile gez

hayatımda hiç köpek beslemedim + pitbuldan korkarım
  • Bu memlekette her sey yasak.

Polisler eylemcilerin kafasina biber gazi atiyor, doverek insanlari gencleri öldürüyor, önüne gelen herkese küfür ediyor, bos zamanlarinda akp'yi yaliyor. Siz bicak tasimissiniz. Neymis sucmus. Peh. Geciniz. Yemisim öyle sucu.

• Belli bir santimden sonrası yasak diye biliyorum. Yeni çıkan bi kanunla

Badi taşıdın biri yine karşına çıktı bıçakmı çekecek. Daha tehlikeli olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RüzgarGibiGeçti- -- 30 Temmuz 2015; 13:10:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

Belli bir santimden sonrası yasak diye biliyorum. Yeni çıkan bi kanunla

Badi taşıdın biri yine karşına çıktı bıçakmı çekecek. Daha tehlikeli olabilir
    ne tarz çakılar yakalttırmaz ki ? malum uzun ad'amıın polisleri her olayda hemen karakola götürüp tekme tokat dayak atıyorlar öyle izliyorum facebooktan
  • Kart seklınde bıcaklar var al bıtane bak keyfıne

• sinanergin55 kullanıcısına yanıt
    Güldürdün hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Cisco Ramon

Kart seklınde bıcaklar var al bıtane bak keyfıne

güzel bir fikir gerçekten teşekürler.
  • Biber gazı taşı bizim arkadaş gözümün önünde 6 7 kişiyi hastanelik etti bu sayede gözlerin2 bı sıktı yalan oldu alayı

• quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

quote:

Orijinalden alıntı: Cisco Ramon

Kart seklınde bıcaklar var al bıtane bak keyfıne

güzel bir fikir gerçekten teşekürler.

Alıntıları Göster
    dostum bi tane çakı var bende kücük pantolonun bozuk para koyulcak yerine bıcagı koyuon tam sıgıyor 7 cm felan 4 yıldır tasıyorum hiç sıkıntı olmadı bi iki kere kavgada cıkardım ama birşey yapmadım :)
  • aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    Ben AK-47 taşıyorum sıkıntı olmuyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.