Şimdi Ara

Polis çok amaçlı aletime el koydu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türkiye'de yeniyim ve buraya birkaç ay önce geldim. Sadece sana korkunç bir vaka hakkında sormak istedim.

Bugün taksideyken polis tarafından durduruldum. Üstümü aradılar ve içindeki bıçak yüzünden çok amaçlı aletime "Leatherman Free P2" el koydular (sadece 7 cm!)

Birkaç kez bir yasaya atıfta bulunmalarını istedim ama şikayet etmeye devam edersem beni tutuklayacaklarını söylediler. Bana çok kaba davrandılar ve bu durumu bildirmediler bile.

Şans eseri, böyle bir çok amaçlı aleti taşımanın yasal olduğunu biliyor musunuz? Bu durumda haklarımı nasıl koruyabilirim? Herhangi bir ülkedeki yasalara her zaman saygı duyarım ama yabancı olduğum için kimsenin bana ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapmasına izin vermem. Kendimi soyulmuş gibi hissediyorum.

Polis çok amaçlı aletime el koydu

• Yaşadığın durum için üzüldüm. Bulunduğun şehirin adliyesinin adresini google haritadan bul. savcılığa suç duyurusunda bulun. Orada sana yardım ederler. İsviçre çakısı olduğunu belirt ve zor kuşlandılarsa darp edildiğini belirt. Sana yardımcı olurlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt

Zor kullanma ve darp edilme farklı şeyler ki öyle birşey de yokmuş, çok güzel akıl veriyorsun 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahimrt27 kullanıcısına yanıt
    Haklısın ama savcıya çakımı aldılar dese ilgilenmez gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alet pahalıymış ama gayette tehlikeli bir alet olduğundan geri alabilceğini sanmam türkiyede bu tarz şeylerin taşınması normal değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aynen bagajda pompalı taşımak normal ama böyle birşey aman allahım ulusal güvenlik sorunu .

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Bir şeyin yanlış olması farklı bir eksikliğin giderilememesiyle doğru sayılmaz o eksikliği de gidermek gerekir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tehlikeli olan kısmı nedir anlayamadım açıkçası

• Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Mesela birisiyle tartıştığında o anki sinirler karşıdaki kişiyi öldürebilecek kadar keskin bir alet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.