Şimdi Ara

Kendimi Nasıl Geliştirebilirim (low elo) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sawtain

morgana braum leona

konu ile ne alaka post kasicam diye konuyu okumadan yazma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orasının "top lane" olduğunu öğrenirsen silvera çıkarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe kan ağlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

quote:

Orijinalden alıntı: Sawtain

morgana braum leona

konu ile ne alaka post kasicam diye konuyu okumadan yazma

birader okuzmusun adam benden sup tavsıye edermisin diyor onun konusuna mesaj attıgım ıcın alıntılamadım yazdıgını
  • Mekanikizm kullanıcısına yanıt
    Sezon 2 de başşladım oyuna sezon 3 ün sonlarına doğru 30 oldum o zamanlar sık sık oynamıyordum ve ayrıca elmas olmak gibi bir amacım yok. Ben Oynadığım Her Oyunda İyi Oynamaya Çalışırım Yüksek seviyelere Çıkmaya Değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranger99 -- 5 Ağustos 2014; 14:33:13 >
  • Emin Ol Ki Küfürsüz Flame Yaptığımda Küfürlü Halinden Daha Beter Olur.
  • Yazdığım Metindeki İngilizce Kelimelerin Bir Kısmının Türkçe Karşılığı Yok . Olanlarında Türkçe yazarsam 1 Kelime 1 Cümle Dönüşür Hem Anlamak Zorlaşır Hemde Boşuna Yazıyı Uzatmış Olurum.
  • requaizen R kullanıcısına yanıt
    Bak Ben Yukarda Ne Yazmışım İyi Ve Kötü Yönlerim Var Diye Mesela Karşıma Counter Geldi Kule Altı Oynatıyo Menzilli Birde O Zaman Nasıl O Kadar Yüksek Farm Yapıcaksın? Ayrıca İyi Yönlerim Olduğu Kadar Kötü Yönlerimde Var O Kötü Yönlerde Oyunu Kaybetmemi Sağlıyor.
    Biraz Mantığını Kullansan İyi Olucak Yardım Etmek İstemiyosan Hiç Mesaj Atıp Kendini Yorma
  • quote:

Orijinalden alıntı: requaizen

yukarıda bahsettiğin şeyleri yaptığına inanmıyorum onları yapabilen oyuncunun ligi kalitesi bellidir konu çöp.

5 6 aydır oynuyorum lol ü. main olarak sup oynuyorum. mid haricinde diğer koridorlarda idare eder bir oyunum var.

sup olarak: blitz leona tresh morgana karma genelde oynadıklarım ama en çok tresh leona ve morgana ile dereceli oynadım.

1- oynadığım sup şampiyonumun bütün özelliklerini iyi bilirim ve ne zaman nerde ne yapılması gerekiyorsa yapmaya çalışırım.

2- yanıdaki adc yi elimden geldiince korumaya çalışırım. her zaman dürtme odaklı oynarım. iyi de dürterim :)

3- farm kesinlikle çalmam.

4- totemimi eksik etmem. keşif taşını tamamlamaya bakarım.

5- lane safhasında neredeyse her yere totem koyarım. pink alır duruma göre uygun yerlere de mutlaka bir tane bırakırım.

6- tf safhasında totemleri mutlaka tf nin geçebileceği alanlara koyarım. sabit kalmaz. misal drake alınacaksa hemen çöevresini döşerim. baron alnıacaksa hemen çevresini döşerim. lane den yardırıyorsak hemen çevreyi güvene alırım.

7-item çıkmayı bilirim. karşı ne almış ona karşı ne lazım ona göre item alırım. ezbere item çıkmam. ayrıca aldığım itemlerin aktifini her zaman kullanırım.

8- kim nerden gang gelir. hangi jung nerden nasıl gang atar bilirim. ormancıyı sadece totem koyduğum yere gelince takip etmem. diğer lanelerde gözüktüğü an dikkatimi çeker. ona göre davranırım.

9- çoğu zaman sakin oynbarım. ama sinirlenirsem de fena kayarım :) (çok nadir)

10- çoğu zaman yanlış item çıkanları uyarırım. yanlış yere gidenleri çağuırırım. takımı toplamaya çalışırım.

ben bunları hakkıyla yaparım. ama benim ligim bronze 2 :)

olay bana göre şu. sup istersen mükemmel oyna etkisi bir yere kadar. çoğu zaman lane de ezip tf ler sonrası oyun vermişliğim çok fazladır. çünkü sup ın etkisi bir yere kadar.

inanmıyorsan pm at :) oyunda bir el atalım dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ranger99

Yazdığım Metindeki İngilizce Kelimelerin Bir Kısmının Türkçe Karşılığı Yok . Olanlarında Türkçe yazarsam 1 Kelime 1 Cümle Dönüşür Hem Anlamak Zorlaşır Hemde Boşuna Yazıyı Uzatmış Olurum.

O anlamda demedim her kelimeye kendini yorarak büyük harfle başlamışsın okuyasım gelmedi
  • Pardon Yanlış Anlamışım Özür Dilerim. Ben Yazmaya Uğraşmıyorum Küçüklükten Gelen Bir Alışkanlık En Az 10 Senelik Bir Alışkanlık
  • oynadığın oyun süresinden çok stream izle, bronzda oyun oynayarak kendini geliştiremezsin, bolca stream izle örneğin 2 saat stream izle 1 oyun at gelişmeni görüceksin.
  • solo top oynayarak oyun kazanamazsin takim yeterli degilse bronzdan annie ve eve oynayarak ciktim. illa solo diyosan oyuna etki edebilcegin tek hero shendir (bronz olduguna gore teleport kullanmak hem sen hem de takim icin zor olur sanirim) eger shen oynarsan ultiyi sadece bot lane e at kill alirsaniz hemen drake alin base at teleportla laneine don. tl;dr solo ve suppla oyun kazanamazsin mid ve jungle dene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • knosy K kullanıcısına yanıt
    Evet Teleprt Kullanamıyorum Malesef. Sheni Ben sezon3 Te Çok Fazla Oynuyordum Ancak Nidale , Lulu ve Gragas Sheni Çok Fazla Zorluyo Topta Jung Olarak Warwick Oynuyorum Mid Olarakta Orianna Daha Fazla Oyuna Etki Eden Junglar Ve Midler Neler.
  • Dereceli maçlarda takımın seni taşımasını beklemeyeceksin sen takımı taşıyacaksın bronz liglerden bahsediyorum. Bende çok iyi bir oyuncu değilim geçen sene başlamıştım bronz bitirdim dereceliye girmedim hiç çünkü rün ve şamp. eksiklerim vardı neden insanların emekleri ile oynayayım :) 10 maçımı jung olarak oynadım 7 maçı kazandım gümüş 3 attı daha sonra yine jung ve solo oynayarak devam ettim şimdi gümüş 1 deyim dediğim gibi arada dereceli atarım sadece bu liglerde senin biraz takımı beslemen veya ağır hasarlar çıkararak takımı sırtlaman gerekiyor ne yazık ki.
  • okumadım ama stream izlemiyosan düzenli olarak izle mesela jungle için oddone izleyebilirsin her akşam stream yapıyor nerdeyse
  • Maç izlemeni şiddetle tavsiye ederim.Gördüğün taktikleri uygulayabilirsin oyunda.Lcs EU ve NA maçları hem çok zevklidir hemde çok şey katar sana. Ligler bitmek üzere gerçi ama yetişebildiklerine bakarsın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ranger99

Evet Teleprt Kullanamıyorum Malesef. Sheni Ben sezon3 Te Çok Fazla Oynuyordum Ancak Nidale , Lulu ve Gragas Sheni Çok Fazla Zorluyo Topta Jung Olarak Warwick Oynuyorum Mid Olarakta Orianna Daha Fazla Oyuna Etki Eden Junglar Ve Midler Neler.

ben bronzdan eve ve annie oynayarak çıktım annie yi midde oyna ilk item dfg çık dfg yi bitirdikten sonra roamla
  • Kata bilen bir duo bul.Her maç Jungle -Mid pre yapın.Midi cample.Belirli bir dakikadan sonra bota katayla birlikte gank at.Sonra Ejder yapın.Rakibin burdan sonra çevirme şansı yok. Duomla 24 maç üstüste kazanmıştık.Jungle tank bir şey olursa daha faydalı olur.Silverda inanılmaz işliyor bu taktik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafenate Paneia -- 5 Ağustos 2014; 18:46:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda Başardım silver oldum :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.