Arkadaşlar benim eski sevgilim vardı 7 ay çıktık sonra aramız açıldı ayrıldık ama ben onu çok seviyorum biz internetten tanışmıştık sadece yaz tatillerinde görebildim istanbula geri döndü şimdi onunla konuşmuyoruz 1 haftadır kendimi çok yalnız hissediyorum en son konuştuğumuzda ayrıldık bitti beni rahat bırak git başaksını bul dedi kızlar tarafından sevilen bir tipim 2 kişiyle çıktım onda bulduğumu kimsede bulamıyorum hatta birini onun için terkettim seçim yapmam lazımdı eski sevgilimi seçmiştim.
Ne yapıcam bilmiyorum telefondan konuşamıyoruz annesi babası çıktığımızı bilmiyorlardı zaten kızın başına bela olmuşum öyle diyordu telefonla arıyacak cesaretim yok ask.fm twitter bütün hesaplarını dondurdu arkadaşı artık face girmiyo yakında faceinide dondurucak dedi 1 haftadır konuşmuyoruz kendimi çok yalnız hissediyorum böyle olursa manevi açıdan çökmüş olucam
Burada ergenler gelipte dalga geçmesinler çok kötü durumdayım piskolojim bozulmuş durumda.
Sen şu beni kıskanıyolar yaeaaaaeaaa diyen blonde salad değil misin?
Get out
yav he he
Yalnız hissetme durumu bende de var bu aralar..Gidip hislerimi özlediğimi söylesem de birşey değişmeyecek diye düşünüyorum ve içime atıyorum hep..Sonu nereye gidiyor bu işin emin değilim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme