Şimdi Ara

Kendimizi kandırıyoruz. Wp kullanışlı bir sistem değil. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
1
Favori
3.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dostum ona verilecek paraya değmez o kadar paraların varsa ve tek tele alacaksan bence wp alınmalı param var dersen wp ve androidde seri bir tel ucuz olup iyi iş çıkaran nexus 5 olur g2 olur gibi
  • Bi bitmediniz anasını satıyım beğenmiyorsan git elma al NOKTA!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki fakirizde en son zarar etmişiz. Dönemiyoruz zarardan gibi açılan başlıklardan bıkkınlık geldi. Sat al arkadaş nedir ver3000 al bir 6+ 128lik bak keyfine. Fakir değilsin ya nedir kaç paralık şey. Biz seviyoruz da kullanıyoruz. Ama burada bıdı bıdı ağlayan bence öyle. Önce araştır öyle al. Paran varsa al istediğini fantazi yap. Yok sanki sanki wp alanlar beyin özürlü de androidçiler %10unu kullanıyo iosçular da %30 gibi bi durum var. Kimse kimsenin keyfinin kahyası değil. Wp a dandik diyene,sensin dandik diyeceğim bundan kelli.

• Tek problemi arkaplanda dosya indirememek mi yani ?

Ben daha ne problemler yaşıyorum bu cihazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Symbian > wp

Symbian kesinlikle çok stabil bir sistemdi neden geliştirmediler anlamıyorum arayüzüde gayet güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydonose2

valla dostum cevap verdiğim mesajında bu belirtilmiyordu mesajımda sıkıntı yok ayrıca şimdi g3 çağrı bıraktım kaç işlemde oluyor diye oda aynı rehbere tıklıyorsun yeni numaranın üstüne uzun süre basıyorsun çıkan menüden yeni kişi ye tıklıyorsun ondan sonra isim yazıyorsun ve kaydediyorsun bence windowsta bi sıkıntı yok sen iosa göre yapıyorsan kıyaslamayı onu bilmiyorum kullanmadım belki adamlar benim dediğim programı yapmıştırlar:)

Evet söylememişim. Varolan kişiye ekle bölümü ayrı olabilirdi. Ayrıntılar yerine direk kaydet çıkabilirdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500-2000 TL verip aldığım telefon kasıyorsa rehbere dahi girerken 350-500 TL sına alınan telefon yağ gibi akıyorsa yemişim öyle kullanışlı telefonları ayrıca silah zoruylamı satılıyor bu telefonlar anlamak mümkün değil alıp pişman olan olabilir ama hiç kullanmayıp yorum yapanlar olması çok vahim Wp fanı değilim yeni L1020 aldım eğer Symbian sisteme destek verilseydi almazdım
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Lumia için saydığın tüm özellikler ve fazlası Xperia Z ailesinde varNe anlamı kaldı Lumianın?Xperia Z nin drop testleri android 5.0 ı alacak olması 4.3 final romundaki stabilliği ve her yeni serisinde kameranın üzerine koyması tek eksiği kamera algoritmasını iyi sunamıyor olması 2 ay sonra onun lensini kullanan diğer firma ondan daha iyi yazıyor burada da kamera özellikleri ön plana çıkıyor.

• parberk9999 kullanıcısına yanıt
    Dostum tabiki daha iyi olabilir ama şunuda düşün yılların androidiyle neredeyse aynı ilerleyen yıllarda daha iyi olacak ben inandım gittim aldım lumiamı onun öncesinde babama 525 aldık ve ben kendi g3mle 525mi kıyaslarken buldum ve o telefon bile böyleyse dedim lumia 735 on numaradır diyip hiç bir yerde görmeden netten sipariş verdim ve memnunum darısı istediği telefonu bulamayanlara

• Android de youtube arka planda nasıl çalışıyor?

• Yanlış anlamayın :) gidin Xperia Z alın o zaman Bana mesela Lumia ailesi çekici geliyor. Zaten yukarıda ondan bahsediyorum. Kim neyi beğenirse onu alsın ama araştırarak alsın.

Olmayan bir özelliği Nokia telefonda var demedikten sonra buraya gelip "Falan özellik bu telefonda yok sakın almayın" yazmak kendi kazdığı kuyuya düşmekten başta bir şey değil.

Microsoft yavaş ilerliyor, doğru, ama ben telefonu alırken böyle şeylerin olabileceğini biliyordum. Gelip burada ağlamıyorum ki şu yok bu yok diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Symbian > wp

symbiana laf etme wp den daha kullanışlı 😃

• Arkadaşlar Windows telefonda en fazla 800 ₺kadar para verin yüksek modelleri hem pahalı hemde yazılımı sıkıntılı çok para vercek olan 1000 ₺ ve ustu Windows almasın.bende lumia 625 var ideal telefon ama birazda para olsa vermezdim.

• Wp 8s almıştım.mesut çevik video incelemede 1000 tl altı en ideal tlfn demişti incelemede.aldığım günden beri pişmanım Office programı bile dengesiz.tlf nün çaldığını bile duymuyorum sözde beats destekli ama.paranızı wp8 in hiçbir tlf nu na harcamayın net.uygulama sıkıntısı zaten hak getire.aradığın biç bir şey yok.adam akıllı dosya yönetici bile yok.anlamadığım nokta yok akıcıymış felan neresi akıcı anlamıyorum şu mesajı yazana kadar bile akla karayı seçtim
  • ben WP 8X de benzer sorunları yaşadım,
    ama stabilite, ses ve kamerası nedeni ile indirimdeyken 650 tl ye almış olduğuma pişman olmadım hiç bir zaman... kesinlikle WP telefonlar için fazla para verilmemeli, 6 ay önce aldım ve 1 ay sonra honor6 ya geçiyom... fazla para vermediğim için üzülmedim...
  • cullukahmet C kullanıcısına yanıt
    Dp 1320 kullanıyorum
    Torrex pro kısa süreliğine bedava iken indirmiştim.
    Tam sürümünde yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: cullukahmet

Arkadaşlar öncelikle bu yazıyı okumadan önce tüm fanatik duygularınızı bir tarafa bırakın. Ben lumia 1520 kullanıyorum 8 aydan beri. Hep windowsu savundum.Ama artık canıma tak etti. Sistemde arka planda çalışma namına bir şey yok. Yani bir uygulama doğru düzgün arkada işlem yapamıyor. İnternet explorer da dahil. Geçenlerde 270 mb lık bir pdf indirmek zorunda kaldım. İe ile kaydet dedim. Saçma ve kullaışsız ie ile indirmeye başladım. Orta tuşa basıp çıkıyorum. Tak indirme duruyor. Neyse çıkmayayım dedim. Bu sefer telefonun ışığı sönünce tak diye durdu. Bu bildiğin özürlülük. 300 liralık android telefonda arkada torrent bile çalıştırabilirken ben arkada bir dosya bile indiremiyorum. Hemde amiral gemi telefonla. Sonra arkadaş da 2 yıllık note 2 vardı. Biraz kurcaladım. Arkada dosyamı indirirken telefonu kurcaladım. Oyunları test ettim. Kibar bir şekilde dosyamı indirdi. Pdf ile açtım. S-pen denen bir zımbırtı var. Bu kadar kullanışlı olduğunu bilmiyordum bu kalemin. Pdf dosyası üzerinde s-pen kalemle işlemler ve denemeler yaptım. Daha sonra marketten torrent uygulamarını denedim. İnanır mısınız o eski telefonda bile neredeyse her şey dört dörtlük. Sonra benim 1520 ye baktım. İnternet explorer da arkaplanda bir dosya indirememem ve doğru düzgün video izleyememem aklıma gelince telefonu parçalayasım geldi. Herkesin görüşüne saygılıyım. Ama gerçekten kendimizi kandırıyoruz. Bu sistem kullanışlı değil. Daha doğru düzgün multitask bile yok. Bu firmalar babamızın da değil. Bize paramızın karşılığında en iyi performansı ve kullanışlılığı veren telefonları kullanalım. Tabi 400 500 tl lik lumia 520 620 lere lafım yok. O paraya en iyi onlar alınır. Ama ben 1520 aldığıma, daha doğrusu o kadar para vardiğime pişmanım.
    iyi günler

sana katılıyorum lumia 520 ve 1520 arasında donanım dışında bir farkı yok yazılım resmen aynı

• 8x , 8s kullanıp bütün lumiaları nasıl suçlarsınız anlamıyorum.Elinizdeki cihaz kaç senesinin cihazı bir açın bakın.2012 çıkışlı android getirin bana o fiyat ayarında kasmayan ,problemi olmayan..Officede problem çıkıyor diyorsunuz android süper ,kasmasız mı çalıştırıyor o fiyat segmentinde ki ? Moto g telefonumda 50 sayfalık pdf dosyalarında kasma oluyordu ama şu anki cihazımda en ufak sorun olmadan o dosyaları görüntüleyebiliyorum. Ben lumia 1020 aldım gayette memnunum ne sıkıntın var cihazla derseniz belki bataryası derim onun haricinde gayette stabil ,güçlü ,sorunsuz bir makina.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

Dp 1320 kullanıyorum
    Torrex pro kısa süreliğine bedava iken indirmiştim.
    Tam sürümünde yani.

Ben de tam sürüm bedava iken indirmiştim. Orta tuşa bastığın zaman arkada kapanıyor. İzinlerde de açık.

• cullukahmet C kullanıcısına yanıt
    İlginç bende nasıl oluyor peki amacım yalancı çıkarmak değil yanlış anlaşılmasın...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.