Şimdi Ara

Kendimizi kandırıyoruz. Wp kullanışlı bir sistem değil. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
138
Cevap
1
Favori
3.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamanında mesut çevik e bu sistemin en az iki yılı var dediğinde kızmıştım ama adam haklıymış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

savunma yapmiyorum dibine kadar elestirin fakat kendimizi kandiriyiruz dedinmi kisisel yargidan cikar.

arka plan izinlerine bakabilirmisin izin vermemis olabilirsin.

Canım benim arkaplan ayarlarını tabiki de biliyorum. Torrex ve diğer torrent programlarında arkada çalışmaya izin vermiyor. Yani o açma kapama şalteri yok. Sistem izin vermiyor maalesef.

• Konuyu açan arkadaşa ne oldu acaba Microsoft'a borçlandıda mecbur WP mi aldı ?

Her zaman bir söz vardır. Araştırmadan alma ;) 1520 alıyorsun da hiç mi tanımıyorsun sistemi ? 520 al, bi sistemi dene nasıl diye sonra ihtiyaç varsa üst modele geçersin. Forumda 520 ile başlayıp üst modele geçen çok var.

Android'le karşılaştırmışsınız. Android arka planda veri indirebilir ama bana göre artısından çok eksisi var.

iOS'la karşılaştırmayı anlarımda, Android ile karşılaştırılması çok yanlış. Kullanışlılık ile FONKSİYONELLİK ayrı şeyler S3 en güzel örneği olmadı mı bunun ? O kadar öve öve bitirilemedi telefon, fos çıktı. Fonksiyon var ona bir şey demiyorum ama kullanamadıktan sonra neye yarar ?

Fanatik fanatik diyorsunuz, kendiniz düşman olmuşsunuz haberiniz yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Paul Klee

Zamanında mesut çevik e bu sistemin en az iki yılı var dediğinde kızmıştım ama adam haklıymış

aynı mesut çevik neler söyledi neler. para/yargıları ile konuşan lafı ile hareket edilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Konuyu açan arkadaşa ne oldu acaba Microsoft'a borçlandıda mecbur WP mi aldı ?

Her zaman bir söz vardır. Araştırmadan alma ;) 1520 alıyorsun da hiç mi tanımıyorsun sistemi ? 520 al, bi sistemi dene nasıl diye sonra ihtiyaç varsa üst modele geçersin. Forumda 520 ile başlayıp üst modele geçen çok var.

Android'le karşılaştırmışsınız. Android arka planda veri indirebilir ama bana göre artısından çok eksisi var.

iOS'la karşılaştırmayı anlarımda, Android ile karşılaştırılması çok yanlış. Kullanışlılık ile FONKSİYONELLİK ayrı şeyler S3 en güzel örneği olmadı mı bunun ? O kadar öve öve bitirilemedi telefon, fos çıktı. Fonksiyon var ona bir şey demiyorum ama kullanamadıktan sonra neye yarar ?

Abicim neden hemen laf sokma ve alay geçme moduna geçiyorsun. Ben kimseyle alay etmedim farkındaysan. Bu telefonu da araştırarak aldım. Ve kamerası için aldım. Bir sistemin arkada işlem yapamamasının (indirme,sıkıştırma,açma,tarama,arama) nesini savunuyorsunuz anlayamıyorum. Bunun symbian s40 tan ne farkı kaldı o zaman? Lütfen kırıcı olmayalım. Kalp kırmayalım. Edebimizlen tartışıp sonuca ulaşalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cullukahmet

quote:

Konuyu açan arkadaşa ne oldu acaba Microsoft'a borçlandıda mecbur WP mi aldı ?

Abicim neden hemen laf sokma ve alay geçme moduna geçiyorsun. Ben kimseyle alay etmedim farkındaysan. Bu telefonu da araştırarak aldım. Ve kamerası için aldım. Bir sistemin arkada işlem yapamamasının (indirme,sıkıştırma,açma,tarama,arama) nesini savunuyorsunuz anlayamıyorum. Bunun symbian s40 tan ne farkı kaldı o zaman? Lütfen kırıcı olmayalım. Kalp kırmayalım. Edebimizlen tartışıp sonuca ulaşalım :)

Yok hocam sert gözükmemek için gülücükler kullandım ancak olmamış yinede Benim isteyeceğim son şey birinin kalbini kırmak.

Ben arka planda veri indirmemesine bir şey demedim. Yani zaten indiriyor demedik ki biz ? Lumia'ların olayı sağlamlık, tasarım, stabilite, kamera ve güncelleme. Android'in olayı ise PC gibi çalışması. iOS ise elit olduğu için tercih ediliyor.

iPhone kullanıp "Ana sayfaya widget ekleyemiyorum." demek mantıksız bir şey mesela. Çünkü Apple'ın ne sunduğu belli. Android kullanıp "Oyunlar önce iOS'a çıkıyor." demekte aynı şey. Her platformun sunduğu şey belli. Beni ne ana sayfada ki widget ilgilendiriyor neden oyunların önce kime çıktığı. WP'de uzun süre güncelleme desteği, stabilite, kolay uygulama yazma ve kendi tarzı var mesela.

Umarım anlatabilmişimdir.

• Ben bu telefonların bu kadar satılmasını anlamıyorum. Kullananlar 2. 3.yü alıyor, herkese tavsiye ediyor. Geçen 1520yi inceledim. Müzik uygulamasını açması bile 3 5 saniye sürüyor.

Manuel parlaklık ayarı olmayan, dns değişmeyen, tarayıcı alternatifi olmayan, varsayılan tarayıcısı çöküp duran ve yıllardır düzelecek iddiasıyla hiç bir şeyin düzelmediği bir sistemin şimdiye kadar piyasadan kalkması gerekirdi.

• Lumia 920 ilk çıktığından beri kullanıyorum wp ekosistemini.arkadaşlar telefon sağlam hızlı eyv fakat işlevsellik sıfır bu ekosistemde.ziraat bankası internet bankacılığı sayfasını acıuorum ie den.yahu milyon kere beni ana ekrana atıyor çokup durmaktan.ya arkadaş youtube yi açıyorsun ie den geri tuşuna basıp çıkamıyorsun bile.ilerde bende bırakacağımı garanti ediyorum bu sistemi.Microsoft pc de olduğu gibi wp da nasıl başarılı olamıyor.bir el feneri uygulaması nedirki kafasına göre flaşı yakıyor kafasına göre kapatıyor.denemediğim el feneri uygulaması kalmadı.son söz wp dan bir cacık olmaz arkadaşlar avunmayalım verdiğimiz paranın karşılığını alıyoruz diye herkese selametle

• quote:

Orijinalden alıntı: enver328

Ben bu telefonların bu kadar satılmasını anlamıyorum. Kullananlar 2. 3.yü alıyor, herkese tavsiye ediyor. Geçen 1520yi inceledim. Müzik uygulamasını açması bile 3 5 saniye sürüyor.

Manuel parlaklık ayarı olmayan, dns değişmeyen, tarayıcı alternatifi olmayan, varsayılan tarayıcısı çöküp duran ve yıllardır düzelecek iddiasıyla hiç bir şeyin düzelmediği bir sistemin şimdiye kadar piyasadan kalkması gerekirdi.

Sanırım kulaktan dolma bilgilerle konuşuyorsunuz.

- 🎮Xbox Music açılma süresi max 2 saniye.
    - Parlaklık düşük-orta-yüksek diye 3 seçenek ayarlanabiliyor. Ayrıca pil tasarrufu ve güneşte okunabilirlik ile toplam 5 parlaklık ayarı var.
    - DNS değiştirilebiliyor.
    - UC Browser başta olmak üzere birçok alternatif var.
    - WP8'de dahil IE'nin çökmesi ile hiç karşılaşmadım.
    - Birçok şey düzeldi. En basitinden Whatsapp gibi uygulamalarda sürdürülüyor yazıp atıyordu uygulamadan. WP8.1 ile bunlar kalktı benim telefondan. Bildirimler düzelecek dendi, bildirim ekranı geldi. Kamera sorunları giderildi gibi birçok örnek var.

Bardağın birde dolu tarafından bakmak ta gerekiyor bazen.

Ben standda duran Galaxy'i incelediğimde kasma yokken Xperia SP'yi daha ana ekranda sağ sol yaptığımda takılıyordu. Mağazalarda durumlar bazen değişebiliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enver328

Ben bu telefonların bu kadar satılmasını anlamıyorum. Kullananlar 2. 3.yü alıyor, herkese tavsiye ediyor. Geçen 1520yi inceledim. Müzik uygulamasını açması bile 3 5 saniye sürüyor.

Sanırım kulaktan dolma bilgilerle konuşuyorsunuz.

- 🎮Xbox Music açılma süresi max 2 saniye.
    - Parlaklık düşük-orta-yüksek diye 3 seçenek ayarlanabiliyor. Ayrıca pil tasarrufu ve güneşte okunabilirlik ile toplam 5 parlaklık ayarı var.
    - DNS değiştirilebiliyor.
    - UC Browser başta olmak üzere birçok alternatif var.
    - WP8'de dahil IE'nin çökmesi ile hiç karşılaşmadım.
    - Birçok şey düzeldi. En basitinden Whatsapp gibi uygulamalarda sürdürülüyor yazıp atıyordu uygulamadan. WP8.1 ile bunlar kalktı benim telefondan. Bildirimler düzelecek dendi, bildirim ekranı geldi. Kamera sorunları giderildi gibi birçok örnek var.

Bardağın birde dolu tarafından bakmak ta gerekiyor bazen.

Ben standda duran Galaxy'i incelediğimde kasma yokken Xperia SP'yi daha ana ekranda sağ sol yaptığımda takılıyordu. Mağazalarda durumlar bazen değişebiliyor.

Bende xbox müzik 4 saniyeyi buluyor.
    Min parlaklık çoğu telefonun orta parlaklığına denk geliyor bu da gece gözü yoruyor. Diğerlerinde %1 seviyesine kadar düşüyor.

Dns değişmiyor. O yüzden modemden değişiyorum. Vpn çözüm değil. Hem interneti yavaşlatıyor, hem ücretsiz vpn aylık kota koyuyor.

Uc browser kasılmaktan doğru düzgün sayfaları açamıyor. Birkaç sekmeden sonra da atıyor. Birde maxthon var. Açmamla atması arasında bir dakika geçmiyor.

Hem cyan hem de developer preview sürümde her gün Explorer çökmesi oluyor.

Dün arkadaşın whatsappdan attığı mesaj, internet sürekli açık olmasına rağmen 4 saat sonra geldi.

Açıkçası ben şimdiye kadar bu kadar sorunlu bir telefon görmedim.

• Wp alan bence kamerasi ve stabilligi icin aliyordur. Ben 1520 aldim 2 hafta kullandim iade etme sebebim belli. Uygulama azligi ve olan ana uygulamalarin bile bastan savma hazirlanmis olmasi. Su an huawei ascend g7 kullaniyorum. Telefon hizlimi derseniz cok hizli ve fonksiyonel her yonden. Ama dersenizki bu telefon 1 sene sonra ayni stabillikte kalacakmi buna cevabim kesinlikle hayir olur. Cunku androidin dogasi bu z2 de alsan note 4 de alsan bunu bilerek alirsin. Wp dede saydiginiz ozellikleri bilerek almis olmalisiniz. Ha bu wp yi haklimi cikarir degil.Cunku cok kisitli bir sistem.

• Evet değil yeni numara kaydetmek için 4 tuşa basmak gerekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar her sistemin birbirine göre artısı eksisi var bende g3 vardı 4 ay önce aldım kullanıyorum hala androidde en iyi tel falan filan dediler ilk çıktığında düşünün aldık kullanıyoruz ama ayınkasım 28de lumia 735 aldım şöyle diyeyim g3 ü kullanmaz oldum gerisini siz düşünün iosla karşılaştıramıyorum kullanmadım ama en ufak şeyde beni kısıtlayan teli kullanmam ama yinede şunu söyleyeyim arkadaşlar sadece windovsunuz varsa eksiğini göreceksiniz sadece androidiniz varsa eksiğini göreceksiniz ben ikisindende aldım rahatım ama kullanım istatistiği tutacaksak ben lumia 735 aldım memnunum belki beğenmeyenler yanlış tercih yapmıştır telin büyük yada küçük alınmış olması soğuma sebebi ben g3 aldım o bile büyük şu an 735 aldım on numara ekran büyüklüğü gerektiğinde g3 açıyorum sıkıntı bitiyor androidde takılmalar oluyor ve 2000 tl ödüyoruz ben telim her takıldığında tabi takılması için 5 işi birden yapmaya çalışıyorum sadece alo sadece sosyal ağlar için kullanılacaksa bir sıkıntı olmaz brn teamle pcye bağlanım onları yaparken net veri çekip ayrıca uygulamalarda açıp işlemler yapınca kasıyordu bazen arkada birikmiş zımbırtılar yüzünden bile kasabiliyordu çok şükür lumiada daha böyle bir sorun olmadı ama bu telefonunda beyaz arka planını beğenmedim oda zaten amoled ekrandan kaynaklanıyor kullanıcı yorumlarıdır kişiden kişiye farklılık gösterebilir iyi günler.

• parberk9999 kullanıcısına yanıt
    arama yerine direk numarayı yaz zaten orada çıkıyor kaydet yada ara diye diğer sistemlerle aynı he ben numarayı sesli söyleyeyim o kaydetsin diyorsan öyle bir program daha wpde yoktur ama yaparlar:) saygılar
  • barbaros023 B kullanıcısına yanıt
    el feneri uygulaması kullanıyorum sıkıntı yok istersen adını yazarım yeterki el feneri kullanacağım bana önerin deyin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydonose2 -- 10 Aralık 2014; 15:15:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydonose2

arama yerine direk numarayı yaz zaten orada çıkıyor kaydet yada ara diye diğer sistemlerle aynı he ben numarayı sesli söyleyeyim o kaydetsin diyorsan öyle bir program daha wpde yoktur ama yaparlar:) saygılar

Arayan numarayı kaydetmeden bahsediyorum ben
    Atara gelmeyelim saygılar

• parberk9999 kullanıcısına yanıt
    valla dostum cevap verdiğim mesajında bu belirtilmiyordu mesajımda sıkıntı yok ayrıca şimdi g3 çağrı bıraktım kaç işlemde oluyor diye oda aynı rehbere tıklıyorsun yeni numaranın üstüne uzun süre basıyorsun çıkan menüden yeni kişi ye tıklıyorsun ondan sonra isim yazıyorsun ve kaydediyorsun bence windowsta bi sıkıntı yok sen iosa göre yapıyorsan kıyaslamayı onu bilmiyorum kullanmadım belki adamlar benim dediğim programı yapmıştırlar:)
  • gerçek bi eksiklik olarak şu var androidde bir oyun oynuyordum oyun sayfasındayken akademiye tıklıyorsunuz ve oradaki şeyleri geliştirmek için bir sayfa açılıyor o sayfada aşağı çekme butonu var androidde oluyor ama wpde bu olmuyor yani bi nevi net üzerinden bağlandığın oyunu oynayamıyorsun fakat yeni bir sistem olan wp androidin bu zamana kadar geçirmiş olduğu zamana geldiğinde inanın androidden bence daha iyi olacaktır gibime geliyor belkide yanılırım ama adamlar pcyi wp10la entegre edecekeler falan filan diyorlar yapacakları adımları göreceğiz ama bana yükselme ihtimali çok yüksek geliyor saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

hep diyorum para olsa basar giderim.

Gel 650ye moto g alalım sana

para yok.bi de kamerası güzel değil sanırım.
  • KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    saçma olduğunu düşündüğün bir şey yapıp msj atmışsın tebrik ederiz bir konu varsa herkes fikrini bilgilerini ve tacrübelerini söylemekte özgürdür sen bunları okursun okumazsın o senin bileceğin iş ama millete microsoft hissedarı ve ayrıca atılan msjlar saçmalık diyorsan öncelikle bu konuya daha msj atma şahsen ben microsoftu savunduğum için msjını direk üstüme alındım hissedar değilim ama ürününün kullanıcısıyım ve memnunsam yazarım değilsemde yazarım yazarkende birilerine yazayımmı diye sormam ayrıca bu mesajı okuyan arkadaşar g3 ve 735 resimlerimi 735 sayfasından görebilirsiniz herkese saygılar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydonose2 -- 10 Aralık 2014; 16:12:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.