Şimdi Ara

Kendimizi kandırıyoruz. Wp kullanışlı bir sistem değil. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
1
Favori
3.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

İlginç bende nasıl oluyor peki amacım yalancı çıkarmak değil yanlış anlaşılmasın...

Yo estağfurullah. Arkada torrent çalıştırmayı başarabilirsem gerçekten çok sevineceğim. Benim telefon da mı bir sıkıntı var acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cullukahmet

quote:

Orijinalden alıntı: meisida

8x , 8s kullanıp bütün lumiaları nasıl suçlarsınız anlamıyorum.Elinizdeki cihaz kaç senesinin cihazı bir açın bakın.2012 çıkışlı android getirin bana o fiyat ayarında kasmayan ,problemi olmayan..Officede problem çıkıyor diyorsunuz android süper ,kasmasız mı çalıştırıyor o fiyat segmentinde ki ? Moto g telefonumda 50 sayfalık pdf dosyalarında kasma oluyordu ama şu anki cihazımda en ufak sorun olmadan o dosyaları görüntüleyebiliyorum. Ben lumia 1020 aldım gayette memnunum ne sıkıntın var cihazla derseniz belki bataryası derim onun haricinde gayette stabil ,güçlü ,sorunsuz bir makina.

Ben diyorum Çanakkale boğazı, sen diyorsun yandı .... ağzı

Arkadaşım senin sorunun beni hiç ilgilendirmiyor ,benim mesajımda sana değil tamam mı ? Htc 8x ve 8s i olup Wp nin tamamına çamur atanlara benim dediklerim.

• Herkes diyiyor zaten alın bir 520 vb ucuz nokia ondan sonra üst seviyeye geçin mesela ben o gün arkadaşımla değiştirdik 1 günlüğüne onda 1020 var almaktan vazgeçtim iphone ile devam edeceğim ve kamera olarakta Sony A6000 alacağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cullukahmet C kullanıcısına yanıt
    Merakımdan şimdi denedim gene oluyor.wi fi den sağlam indiriyor.kapalı olsada ilerleme var.ben dp kullanıyorum ondan mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: alierennet

Windows telefonları çok seviyor olmama rağmen Pazar günü beni yarı yolda bıraktı. Acil birkaç sms göndermem gerekiyordu. Gönderdim. İnternetten alışveriş yapmam lazımdı. Bunun için sms ile onay gerekiyordu sms gelmedi haliyle alışveriş yapamadım. Gonderdiğim smsler gitmedi. Mesaj bekleyenler aramış ulaşamamış. Kapalı gorunuyormuşum. Çarşamba günü yani bugün telefonu aç kapa yaptım. (Haftalık aç kapa yaparım.) Birde ne göreyim. 120 mail bildirimi, 49 arama ve 18 sms bildirimi var. Anlayacağınız sinirden deliye döndüm. Demekki ölüm kalım meselesi olsa mahvolmuştum. Bu yıllardır birçok tel ve işletim sistemi kullandım ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım. Yinede telefonumu seviyorum. Önyargılı olmamak lazım. Belki yaşadığım semtte birkaç gün sıkıntı olmuş olabilir. Çeşitli olumsuz faktörler bir araya gelince hemen işletim sistemi tu kaka yapmamak lazım. Paniğe ve sabırsızlığa gerek yok her sistem gibi bu da kendini geliştirir. Baktınız işinizi görmüyor imkanınız varsa alternatifleri bakarsınız. Bir cihaz için kıyamet koparmanın alemi yok. Serbest piyasa var bir ürünü beğenmiyorsanız başkasını alıtsınız. En çok tutulan en çok kazandırır. Tutulmayan tarihin çöplüğünde antika olur. Kısacası kendimizi kasmaya gerek yok, çıkın biraz hava alın sosyalleşin. Hayat wp, ios ve androidden ibaret değil. Yada arkadaşımda son model tel var bende niye yok, sevgilisi olmayan insanlar gibi sabahlara kadar karalar bağlamanın anlamı yok. Azcık relax olun. 😄

Laf söyledi ..

• Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    -Xbox Musici açkp şarkı listesinin gelmesi en az 4-5 saniye sürüyor.

-Manual parlaklık ayarı yok diyor. Yani telefonun belirlediği parlaklık seviyelerinden birini kullanmak zorundayız. Ios ve androidde bu kullanıcının keyfine göre.

-DNS değişmiyor. Proxy değişiyor.

-UC gibi pek çok tarayıcı IE altyapısını kullanıyor ve bu nedenle deneyim olarak hiçbiri ie'ın üzerine çıkamıyor.

-Youtube sayfasında tarayıcının resmen çökmek gibi bir adeti var.

Kısacası adam doğru söylüyor.

• huuu anlatacak çok şey var aslında ama kullanan herkes anlamıştır zaten wp nın ne olduğunu her ne kadar suan elımde ios olsada konuyu gorunce dalmak ıstedım her nedense... Size ilk WP 8 deneyımı mı anlatmak ıstedım :)

Lumıa 920'ın ılk cıktıgı zamanlar tabı o zaman elımızde bence galaxy serısının hala daha en ıyı telefonu olan s2 var 2gb ramlı olanlarından :) her neyse 920 yı gordum açıkça soylemek gerekırse benı kamerası renk seceneklerı ve en önemliside diğer telefonlardan farklı olması cezbettı ve ne yapıp edıp babamı kafalayıp kı kendısı son derece karsıydı nokıa öldü alıp napacaksın falan fılan aldırdım telefonu. İlk gün kurcalıyorum telefon cayır cayır ısındı ve kapandı ve şarjı bitmişti ki oyun oynuyordum fark etmemişimdir dedim içimden sonra fark ettim ki kronik 920 sorunuymuş bunu öğrenince ve o zamanlar tabi şimdiki gibi instagram falan yok marketinde boş olmasıyla 1 2 yıl sonra tekrar görüşecez dedim ve değiştirmek zorunda kaldım şuan 5s kullanıyorum memnunmuyum çok memnumum her işimi görüyor ama her lumia görüşümde iç çekmiyorum desem yalan olur ama babamın kesın kızacağını bıldıgım ıcın yanasamıyorum bıle :( her neyse bu sene son senem seneye bır PDR öğretmeni olarak atanınca kesınlıkle almayı düşünüyorum.. Sözün kısası kandırma falan yok WP'nin yeri doldurulmuyor

• 1 gün bile eline Windows Phone işletim sistemli telefon almayan insanlar için konuşmak kolay. Gerçekleri ben bir kullanıcı olarak açıklayabilirim.

Bir kere binlerce dosya indirdim İE veya UC üzerinden. Hiç biri kaybolmadı arka planda oyun oynuyordum hatta. Niye kaybolmadı en önemli etmen "Pil Tasarrufu" yerinden arka planda çalışmasına izin vermemek. Bunu "İzin ver" yaptığınızda sorun çözülüyor. Torrent için de aynı şey geçerli olabilir kullanmadım.

Uygulama yetersiz değil eksik. Uygulama olarak en çok kullanılan; Facebook, Flipgram, Foursquare, Messenger, Office Lens, Shazam, Skype, Skype Qik, Swarm, TeamViewer, Tubecast, Twitter, Vine, 6Tag.

Az kullanılan uygulamalar; Digiturk, Dosyalar, Duolingo, GFXBecnh , İŞ Cep, İBB(İzmir), Karnaval, MeeDJ, Youtube Dosya Gönderim, bilimum Lumia programları.

Oyunlar; 1010, Asphalt 8, Angry Birds, Bag Piggies, Doodle Jump, FarmVille 2 KK, GT Racing 2, Hill Climb, Pasty Paradise(Gameloft'un Candy Crush rakibi oyunu), Perfect Kick, Subway Surfers, Temple Run 2, Tiny Troopers, Traffic Racer.

Bunlar benim genelde kullandığım programlar ve oynadığım oyunlar denebilir. Benim ihtiyacıma göre keşke şu olsaydı dediğim program yok. İhtiyacıma göre lafını tekrarlıyorum yanlış anlaşılma olmasın. 2 yıl önce bildirim çubuğu bile olmayan bir işletim sistemi iken şimdi toparlanan ve marketi de en azından lazım olan genel programların %80nini karşılamış bir market.

Sonuca gelirsek WP eksiklerini saymakla bitmez. Ama OneDrive'ı patlayan bir ünlü olmayana kadar güvenli, virüs girdiğini görmediğim için stabil diyebilirim. Bunlara karşın USB ile bir şey bağlayamamak, arada saçmalayan bir telefon olması gibi eksileri tabi var. Ama sorgulamadan olmayan bir şeyi oluyor gibi anlatmak hoş değil.

Ek: Yazdıktan sonraki gün Candy Crush yayınlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 11 Aralık 2014; 21:07:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku
    Kısacası adam doğru söylüyor.

Kısmen doğru söylüyor.

- Xbox müziğin şarkıya gelmesini değil, açılmasını tartışıyoruz ve dediğim gibi max 2 saniye sürüyor, bazen hemen açıldığıda oluyor.

- :) Sizin dediğiniz yüzdeli/seviyeli parlaklık. Taman yüzdeli belki olmayabilir ancak 5 tane parlaklık ayarı var ve bence yeterli.

- DNS konusunda haklısınız, ben şahsen denememiştim.

- UC konusunu bir türlü anlayamıyorum. Ben tek sekme olarak kullanıyorum sürekli. Şimdiye kadar sorun yaşamadım. Kendim kullanmasam emin olun buraya yazmam

- Youtube'u tarayıcıdan kullanmıyorum. Youtube için sürüyle uygulama var. Ben Youtube HD kullanıyorum ve çok başarılı. Gerçek Youtube uygulamasından tek farkı hesaba giriş yapılamaması sanırım.

DNS haricinde başka eksiklik göremedim ben.

Neyse. Neticede fazlasıyla sorunlu bir işletim sistemi.

Fazla ısrar edersen buraya tonla eksik yazarım.

• ie'de yeni bir iş .com'da iş aramak tam bir rezillik. Bilgisayarda da ie bu şekilde. Bir örnek bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Neyse. Neticede fazlasıyla sorunlu bir işletim sistemi.

Fazla ısrar edersen buraya tonla eksik yazarım.

Sorunlu değil de eksik olduğunu bilmeyen yok Tonla eksik bende yazarım orda da sorun yok. Eksikler giderilecek dendi, 5 eksikten anca 1 tanesi giderildi. Klasörme mesela en basitinden. Lumia güncellemelerinde kaç renk geldi geçti hala gelmedi. Ben olan şeyleri yazarım sorun yok. Ama burada olmayan bir şeyi yazınca tabi ki savunuyorum işletim sistemini.

Bu sistemdeki uygulamalar diğer platformlardakilerle aynı olsa eminim ki kimse buraya gelip sorun var veya yok yazmayacak. Kullanıcılar uygulamalarda hata bulup veya olmayan bir uygulamaya sinirlenip garip enteresan sorunlar yazıyorlar.

Windows Phone'da Microsoft'un yalnız savaştığını görmeyen kördür arkadaşlar. Facebook küçücük bir uygulama bile çıkarmadı, Google önüne geçmek için neredeyse hisse verecek geliştiricilere, Instagram nereden kıssamda zarar etmesek diye düşünüyor, Snapchat kurucuları Snapcash ile kafayı bozmuş durumda vs. vs. Bende bunları saysam tonla yazarım merak etmeyin.

Yani kısacası tek şirket böyle sayın kullanıcılar. Bir Nokia vardı arkamızda, oda gitti. Bana kalırsa W10 hiçbir şey değiştirmeyecek. Tek ve en önemli etken uygulama geliştiricilerini ekosisteme çekmek..

Uygulamaları geç, işletim sisteminin tonla eksiği; hatta olmasına rağmen "sorunlu" fonksiyonları var. Şirketlerin birbirlerine karşı uyguladığı politikalar son tüketiciyi ilgilendirmez. Bu zaten işletim sisteminin sorunlarını ve eksikliklerini örtmek için bir bahane de değil.

Neticede; bu işletim sistemini sırf " ben aldım; o yüzden iyi" mantığıyla savunmanın alemi yok.

Daha adam gibi bi müzik çaları, adam gibi bir video oynatıcısı, adam gibi bir tarayıcısı, adam gibi bir bildirim paneli, adam gibi bir çoklu görev yeteneği olmayan işletim sisteminin nesini savunacaksın? Microsoft uygulama geliştiricilerden önce kendinden kaynaklı sorunları çözsün.

5 saniyede açılan müzik çalar mı olur ya? 5 saniye.

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Amma bos konusmussun be. Adam yorum yazmis illa maydanoz olacaksin

• fotoburak F kullanıcısına yanıt
    hadi ben bos konustum senin kaşıntin ne

• 1 seneyi geçdi 2 sene olacak ama kesinlikle almayın. Batsın .. herifler diyecemde koca microsoft batmazda
  • Lumia 920 çıktığı zaman direk gidip kırmızı renk bir 920 almıştım. Wp ye çok güveniyordum. Fakat şimdi pişmanım ozaman iphone 5 ile aynı fiyattı. Ozaman iphone 5 alsaydım şimdi isteseydim ip5 i satıp lumia yı 0 olarak alabilirdim.

Derseniz lumiadan hiç mi memnun değilsin; açıkçası memnunum bir defa çok dayanıklı,kaç kere düşürdüm bir şey yok telefonda. Telefonuda kılıfsız kullanıyorum. İşletim sistemi hızlı. Ben Facebook twitter falan kullanmadığım oyun falanda oynamadığım için uygulamalarda bana yetiyor. Here maps en büyük artısıydı nokianın aman artık tüm platformlara geliyor. Eksik yönleri de var, değişmeyen ara yüzü, hep marketinin 2. Plana atılması. Ne olursa olsun en son wp ye en son uygulama çıkıyor... Vs vs.

Bence wp işletim sistemli telefon almak şuan için bir macera arayışı olur. Ben ileride wpnin kendini toparlayacağına inanıyorum fakat onun için daha en az bir 2 yılı daha var bence.

Not: Hala lumia 920 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KekiR -- 11 Aralık 2014; 7:09:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cullukahmet

quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

torrex pro kullanıyorum geçen wifi den 6 gb oyun indirdim.sırf dwnemek için lumia 1320 kullanıyorum telefon olmasına rağmen pc gibi 1 saat 30 dakikada indirdi gram donma takılma yaşamadım ayrıca şarjda %20 gitti ama.bu kadar dosyayı başka bir telefonda hiç indirmemiştim.
    Diğer konularda haklısınız.windows alt tarafı abartmamak lazım

Canım benim tamam torrex pro dan torren indiriyorsun ama bi iki dk arkada bir şey yapayım deyip orta tuşa bastığın zaman torrent durmuyor mu? Tüm iş burda işte. Windows bu işe izin vermiyor malesef.

Multitasking yok yani!?..

• quote:

Orijinalden alıntı: KekiR

Lumia 920 çıktığı zaman direk gidip kırmızı renk bir 920 almıştım. Wp ye çok güveniyordum. Fakat şimdi pişmanım ozaman iphone 5 ile aynı fiyattı. Ozaman iphone 5 alsaydım şimdi isteseydim ip5 i satıp lumia yı 0 olarak alabilirdim.

Derseniz lumiadan hiç mi memnun değilsin; açıkçası memnunum bir defa çok dayanıklı,kaç kere düşürdüm bir şey yok telefonda. Telefonuda kılıfsız kullanıyorum. İşletim sistemi hızlı. Ben Facebook twitter falan kullanmadığım oyun falanda oynamadığım için uygulamalarda bana yetiyor. Here maps en büyük artısıydı nokianın aman artık tüm platformlara geliyor. Eksik yönleri de var, değişmeyen ara yüzü, hep marketinin 2. Plana atılması. Ne olursa olsun en son wp ye en son uygulama çıkıyor... Vs vs.

Bence wp işletim sistemli telefon almak şuan için bir macera arayışı olur. Ben ileride wpnin kendini toparlayacağına inanıyorum fakat onun için daha en az bir 2 yılı daha var bence.

Not: Hala lumia 920 kullanıyorum.

Katılıyorum.

Bende 4-5 aydır 1520 kullanıyorum. Eh işte diyebileceğim bir cihaz. Şirketler önce IOS ve android için program yapıyorlar, sonra keyfi isterse wp için program yapıyor. Yerli programlar yok denecek kadar az, markette Tivibu, digiturk play baktım bulamadım. Youtube sisteme entegre değil.

Benim alma sebebim .net ve asp programlama yaptığım için.

• Zaten ölü doğmuş bir sistemdi şu anda hiçbir mobil işletim sistemi android ve ios a rakip olamaz.Özelikle android L yaygın olduğu zaman bu daha da anlaşılacak
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.