Şimdi Ara

kendinden ekran kartı olan bi kasa!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc ye format attım. ara ara ekran kitleniyo,resetlemek zorunda kalıyorum. eskisi gibi hızlı deil. bunu tekrar tanıtmak falan gerekirmi anlamam ama =)

• ewt ekran katını tanıtmak gerekir pc nin don ması ısı dan da olabilir

kendinden ekran kartı olan bi kasa!!
  • Vga Kart Driverlarınızı Duzgun birşekilde Tanıtmanız,Power Bağlantılarınızı Kontrol etmenizi Öneririm.
  • evet arkadaşım ekran kartını tanıtman gerekir yoksa ekran kartından seninde gördügün gibi tam randıman alamazsın
  • sanırım anlamadınız, extra bi ekran kartı takılı deil bu anakarta sesde ekranda kendisinden, amd mi n deniyo bunlara,,ama şuan bakıyorumda pc yönetiminde ekran bağdaştırıcılarında MATROX GRAPHİCS MGA-G200 AGP diye gözüküyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysell_84 -- 15 Ağustos 2007; 19:07:17 >
  • kendinden olsa bile tanıtmalısın. Senin ekran kartı onboard yinede tanıtmalısın

anakart cd sinin içinde vardır onun driveri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drazy -- 15 Ağustos 2007; 20:15:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aysell_84

sanırım anlamadınız, extra bi ekran kartı takılı deil bu anakarta sesde ekranda kendisinden, amd mi n deniyo bunlara,,ama şuan bakıyorumda pc yönetiminde ekran bağdaştırıcılarında MATROX GRAPHİCS MGA-G200 AGP diye gözüküyo.

extra ekran kartı takılı olmaması ekran kartının olmadığını göstermez. anakart cdniz var ise takınız ve aygıt yöneticisinde (pc yöneticisi dediğiniz yer ) oradan ekran kartını yanii ekran bağğdaştırıcısını sağ tıklayıp güncelleştirmesini isteyiniz. kolay glsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 tane ekran kartı var ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cd si yok malesef. donanımı kaldırıyorum tekrar açtığımda kendisi görüyo, aygıt yöneticisnde gözüküyo yani. şimdide pc yi kullanırken birden ekran durup, kocaman oluyo renkelrde kötü, we g200 görüntü sürücüsü normal çalışmasını durdurdu uyarısı geliyo!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysell_84 -- 22 Ağustos 2007; 16:50:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.