Şimdi Ara

---Kendini CD_ROM zanneden CD_RW---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-2 ay önce aldığım CD-RW'ımın piskolojisi bozuldu...

Daha önce (Windows XP özelliği sayesinde) 1-2 cd çektim sonra Nero'yu yükledim hata verdive çekim gerçekleşmedi... Nero'yu kaldırdım ve CD-RW'a bi şeyler oldu, şöyle ki;

1-) Normalde CD-RW'a cd takılı değilse birinci kutu içindeki gibi bi simgesi oluyo (yani CD-RW gibi gösteriyo)

2-) İçine cd takmadan ENTER'a tıkladığımda ikinci kutudaki gibi bi hata mesajı geliyo... (ama daha önceden giriliyodu hatta cd çekimi bile yapmıştım.)

3-) CD-RW'nin içine boş cd takdığımda üçüncü kutudaki gibi oluyo simgesi...

4-) İçinde boş cd varken ENTER'a tıkladığımda dördüncü kutudaki gibi bi hata mesajı geliyo...

5-) İçine dolu bi cd taktığımda beşinci kutudaki gibi bi simge oluyo ve hatasız çalışıyo... (fakat CD-ROM olarak hatasız çalışıyo ama o bi CD-RW)

---Kendini CD_ROM zanneden CD_RW---

Bunun dışında...

CD-RW ın arkasındaki pinlerden master-slave ayarlarını sırayla hepsini değiştirerek denedim...
    Ne olur ne olmaz diye IDE ve POWER kablolarını çıkarıp tekrar taktım her seferinde...
    Yine olmadı... (En son olarak) BIOS Pilini çıkarıp tekrar taktım ve bilgisayarı tekrar başlattım...İlk açılışında sağ alt köşede "Yeni Donanım Bulundu" mesajı geldi ve bulunan bu yeni donanımın başarıyla kurulduğu felan yazıyodu... (-Ama aynı tas, aynı hamam.- hiç bi değişiklik yok...)

Bilgisayarım - Sağ tuş - Özellikler - Donanım - Aygıt Yöneticisi - DVD/CD_ROM sürücüleri bölümünde TSSTcorp CD-R/RW SH-R522C yazıyo

Napcam şimcik ben bu " Kendini CD_ROM zanneden CD_RW'a "

Yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum...

• SELAMLAR
    Tam anlamam ama böyle yazıyor demişşiin "TSSTcorp CD-R/RW SH-R522C yazıyo " demekki cd-rw da sorun yok senin yapman neroyu veya başka bir cd yazma programını kurman.

not : o da olmazsa bilgisayara format at derim benim bildiğim bu kadar
    iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __ToLPoW__ -- 21 Temmuz 2007; 21:10:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaliteli Boş Cd (Audio CD için)
    15 yıl önce açıldı
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.