Şimdi Ara

Kendinizi aştığınız maçlar oldu mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son 5 oyundur syndrayla acayip iyiyim yeni mainim seçiyorum ablamızı
  • Reborn. kullanıcısına yanıt
    17-0-0 jax solo top ranked,
    17-0-5 fiora jungler ranked,
    14-2-7 fiora jungler ranked + penta,

-xin zhao nerften önce bitkinlik + ignite girip 1veya 2 lvlda solotop fb alıp solodan oyun yarma (7-8 kere yaptım bunların birindede ranked penta var.)

Genelde şansa bağlı bu işler ve seçimlerinizle alakalı en basiti karşı takımda (ranked için söylüyorum) 3k hp üzerine çıkacak veya full armor ile güçlenecek hero yoksa veya max 1 tane junglersa bu kişi support fiora bile girmişliğim var oyuna.

Lolü 1.5 -2yıldır oynayan birisi olarak tek tavsiyem doğru zamanda doğru yerde doğru tercihleri kullanın tamamdır.
  • Silverda oynuyorum hak ettiğim yerin gold olduğunu düşünüyorum. Normal maça çağırmıştı diamond biri araya karıştım bende ses etmeden. Karşıdakilerde diamond plat adamlar.. Mid alıp adamı ezmiştim lb ile. 20de surr verdirmiştik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duc Volpe

quote:

Orijinalden alıntı: Cherkez26

50 10 yeniliyorduk adamlar dalga geçiyorlardı 45 . dk falandı . bende mordekasier vardı . karşıdaki dravene ultiyi attım nasıl olduysa nidale mızrak tutturdu adam öldü ve penta attım. sadece 1 rush ile oyunu bitirdik. karsıdaki adamlar ağlıyordu . (dereceli de)

Karşıda kaç kişi vardı anlamadım? nidale adamı aldı nası penta yaptın?

Karsidaki adc nin 450 ad si vardi draven adamlar oyunu bitirmeye geldiler . Ben dravene ulti attim nidale mizrak atti benim ultiyle beraber oldu diger adamlari hayalet ile kestim takimda cho gath vardi . O tanklik yapip hizli bi sekil de nexusu aldik . Hayatimda oyle bi mac oynamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kafam güzelken bir lulu oynamıştımki artık nasıl kitlendiysem oyuna takımdan kimseyi öldürmemeye yemin etmiş gibiydim öyle luluyu lscde göremezsiniz. Oyunu sonu 4 honor 4 teamwork aldım. O 1 honoru vermeyen kim bilmiyorum

O maçtan sonra takımımda olanlarla arkadaş olduk bi kaç oyun attık beraber ama kısa süre sonra weste geçince bağımız koptu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 14 Eylül 2013; 16:33:22 >
  • Brandle nedense çok iyi oynuyorum.Büyük ap rüneleri haric başka ap runem yokken derecelide mid almak zorunda kaldım.Kırmızılar ad rünüydü.Karşımda fizz vardı biraz hakaret yedim oyun başı.Oyun sonu hem fizz i ezdim hem quadra attım.12 kill almıştım.
  • Splitpush champlarla çok iyi oynuyorum demin bi shen oynadım splitpush yapmak ruhumda var her rolle yapıyorum supportla bile
  • 40 kill aldığım maçta asmistim kendimi

• Vladla 31 dakkada 360 farm yapmıştım
  • Ahovvv! Sen ne diyon, Rengar aldığımda karşı da counterım yoksa (olsa da fark etmiyo gerçi) değme keyfime
  • az önce vayne ile doublelift taktiğini kullanarak takımı taşıdım.bu kadar iyi oynayacağımı kendimden beklemezdim.
  • Bir ara deli gibi nidalee oynuyordum baya herkes rankedda smurf mısın felan diyordu şuanki arkadaş listemin %50 lik kısmını herhalde o 20-25 maçlık periyoda borçluyum
  • Ara sıra dağıttığım değilde çok pro oynadığım oluyor
  • Jax ile çok oynadım öyle oyun lobby de friend isteği yağıyodu
  • bı kere poppyle 45 e 1 gıtmıstım
  • Bi ara anivia oynarken 17-0-9 gibi gitmiştimtim midi pushluyorum baktım bizim xin alttaki riverdan mide kaçmaya çalışıyor beceremedi jaxla kapışıyorlar arkada doladım redin ordan bizim xine giderken jaxın önüne duvar attım çok zaman kaybetti ama xini öldürmek için Flash attı kaçtı duvardan tam xine zıplayacakken koşu yoluna q atıp kestim karşı bile tebrik etmişti

• Bağırıyor ya spiker

"XXX Kendini aştı!"
  • Geçen yıllar sonra supp janna oynadım üstüne takımımda 4 premade vardı zaten beceremem olay çıkacak dedim fakat 3 takım çalışması 2 onurlu rakip aldım. Karşı supp zileandı e pro e basıyordum
    Edit: akali vereceksiniz altıma unutacaksınız oyunu.
    Edit2: altıma vermeyin vazgeçtim sonra ben unuturum oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRK Sigorta -- 14 Eylül 2013; 19:25:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

Her oyun ezdiğim için kendimi aşıp aşmadığımı daha anlayamadım. Ama bugün şu oyunu attım o baya iyiydi

Kendinizi aştığınız maçlar oldu mu?

her gank attığın yerden kill almışsın süper

• Kendimi aştım

Kendinizi aştığınız maçlar oldu mu?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.