Şimdi Ara

Kendinizi aştığınız maçlar oldu mu? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Birkhoff

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

alın bi bronz 3-4 hesap her oyun 25 kill 0 death

maksat ego tatmini

15 kill üstüne bile cıkamassın bu kafayla

bot gameden daha kolay hepsi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • halı sahada kendi kaleme gol atmışım omuzumla bidefa
  • Lee sin ile smiteless baron steal 2 kill - escape

Threshle adc imi nasil korudum anlatamam j4 3 kere e q kombosunu bozdum ultisinden kacirdim

Zedle her oyun boyle rivenlada lee sinlede heh heh keh ep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6-0-20 lee sin jungle oynadım rakip jax jungleda toparlayamadı rakip
  • Jax ve Xin'le oluyor ya 15-1 filan ya da Lux'la 6-2-33 yaptığımı bilirim.
  • Katarinayla 1 macta 1 penta 3 quadra atmistim
    Not: westte... Ayip olmasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 15 Eylül 2013; 2:27:42 >
  • Rankedda khazixle 4v5 oyun taşımıştım.
  • westte oynuyorum, gold um. karşıma plat 2 adam geldi ve onu ezdim ve snowballadım, o gün baya baya kendimi aşmıştım, nasıl oldu bilmiyorum şimdi olsa yapamam
  • 23-0 kassadin oynamıştım karşıdaki tf E-Q yapınca ölüyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Kafam güzelken bir lulu oynamıştımki artık nasıl kitlendiysem oyuna takımdan kimseyi öldürmemeye yemin etmiş gibiydim öyle luluyu lscde göremezsiniz. Oyunu sonu 4 honor 4 teamwork aldım. O 1 honoru vermeyen kim bilmiyorum

O maçtan sonra takımımda olanlarla arkadaş olduk bi kaç oyun attık beraber ama kısa süre sonra weste geçince bağımız koptu

Ben vermedim

• Dün tryndamere ile 50 kill aldım. Ama klasik TR server işte west kapalı diye girmiştim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Birkhoff

quote:

alın bi bronz 3-4 hesap her oyun 25 kill 0 death

maksat ego tatmini

15 kill üstüne bile cıkamassın bu kafayla

bot gameden daha kolay hepsi

haklısın ne diyim

• quote:

Orijinalden alıntı: outemre46

quote:

Orijinalden alıntı: Turk StaR

quote:

Orijinalden alıntı: outemre46

quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

Her oyun ezdiğim için kendimi aşıp aşmadığımı daha anlayamadım. Ama bugün şu oyunu attım o baya iyiydi

Kendinizi aştığınız maçlar oldu mu?

her gank attığın yerden kill almışsın süper

O maçı verseniz şaşırmazdım. Ne bu kill çılgınlığı? Takımın ne yapacak?

anlamadın herhalde demek istediğimi bende bundan yakınıyorum ya kimseye kill bırakmamış.ha ben tek başıma taşırım diyorsa o ayrı

Anladım da tablet sürümde ana resmi bulmaya üşendim seninkini alıntıladım

• quote:

Her oyun ezdiğim için kendimi aşıp aşmadığımı daha anlayamadım. Ama bugün şu oyunu attım o baya iyiydi

Kendinizi aştığınız maçlar oldu mu?

Sen bu oyuna iyi mi diyosun? Caitlynin 17 asisti var pantheon un 12 asisti var, caite kill birakmamissin ki evelallah, tankmisin adc mi belli degil. Tr den gecmis oldugunu dusunuyorum.
    Tr de oyle bi mantik varki insani delirtir, bi keresinde tr de hesap acip orda da oyniyim dedim ama dayanamayip kapattim hesabi, bi keresinde takimda adc kasan bi ww vardi, bi keresinde ben adc iken bana ks atip duran bi blitz vardi(niye ks atiyon diyince "ben sana kill vermek zorundamiyim? Adc benim" diyodu), iste tr server i böyle, Allah tr serverinin cumlesine sabir versin, amin

• quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

Sen bu oyuna iyi mi diyosun? Caitlynin 17 asisti var pantheon un 12 asisti var, caite kill birakmamissin ki evelallah, tankmisin adc mi belli degil. Tr den gecmis oldugunu dusunuyorum.
    Tr de oyle bi mantik varki insani delirtir, bi keresinde tr de hesap acip orda da oyniyim dedim ama dayanamayip kapattim hesabi, bi keresinde takimda adc kasan bi ww vardi, bi keresinde ben adc iken bana ks atip duran bi blitz vardi(niye ks atiyon diyince "ben sana kill vermek zorundamiyim? Adc benim" diyodu), iste tr server i böyle, Allah tr serverinin cumlesine sabir versin, amin

jungler'ın sadece tank olması gerektiğini, kill ve farm almaması gerektiğini düşünüyosan golddan yukarı çıkamazsın. ayrıca trden geçmedim, westte sıfırdan diamond 1'e kastım.
  • quote:

quote:

jungler'ın sadece tank olması gerektiğini, kill ve farm almaması gerektiğini düşünüyosan golddan yukarı çıkamazsın. ayrıca trden geçmedim, westte sıfırdan diamond 1'e kastım.

Nick lütfen?

• Brand la her maç coşarım

• quote:

quote:

quote:

Nick lütfen?

imzada var, Path of Night. Aynı nickle tr'de de hesap var ama o hesap diğeriyle aynı değil.

• Lux ile yaparım.

• Rengar'la mutlaka olmuştur.
    3 kişi ganke gelince triple aldığım felan.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.