Şimdi Ara

Kendinizi aştığınız maçlar oldu mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: outemre46

quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

Her oyun ezdiğim için kendimi aşıp aşmadığımı daha anlayamadım. Ama bugün şu oyunu attım o baya iyiydi

Kendinizi aştığınız maçlar oldu mu?

her gank attığın yerden kill almışsın süper

O maçı verseniz şaşırmazdım. Ne bu kill çılgınlığı? Takımın ne yapacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• W/L Op farkındayım sebebini arkadaşlarım biliyor tekrar açıklamayayım herneyse eskiden çektiğim foto 560W var artık
  • Morgana ile support oynadığımda olmuştu bi kere.Karşımızda Tristina vardı atlayacağı yeri tahmin edip q atıyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim oyunlarım çoğu aramda geçer.

Blitz ile quadra atmıştım takım bana sövmüştü sonra senin yüzünden yeniliyoruz demişlerdi. Kazanmıştık.

Sona ile ilk oynadığımda 6/0 falandı skorum 11/6 bitirmiştim, kazanmıştık.
  • Bazen yaratıcılık geliyor Lee pickliyorum ve çok fantastik hareketler yapıyorum yani öyle hep yapılanlardan değil farklı birşeyler,bazen çok iyi jungle oynarım acayip taşırım.Vayne ve Ahriyle arada aşıyorum bir de.
  • Daha deminki oyunda ilk kez Malphite oynuyordum,Lucian'ımız trollemeye karar verdi ve çok fena ezildik.Sonra geldiler tam nexusun 90 canı vardı ki bizimkiler doğdu ve oyun bitmedi.Bi daha geldiler,tam bitiyordu hatta ben öylesine ulti atmıştım inhibitör geldi Sonra ben ölümsüz gibi bir şey oldum,Fizz'den tek yiyordum ama diğerleri hiç vuramıyordu.Sonra ilerledik ilerledik onların inhiyi filan da aldık.Sadece nexusları kalmıştı ama bizi öldürdüler.Sonra orda minyonlar itmişti baya,teleportumu attım ve kendi başıma nexusu kestim Zed Jax filan geldi ama ultiyle diğer tarafa filan geçtim çok iyiydi cidden
  • Season 2 , Galio , 1 maçta, 2 kere ulti ile baron çaldım. Karşı takımın Jungle Lee Sin'di.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persheid1903 -- 14 Eylül 2013; 21:19:05 >
  • bi oyun baya iyidik hatta arkadaşla 2v4 2v5 girip alabiliyoduk jax xin olarak
    onundışında lux tek comboda 2 carry çıkarttıgım 1 maç vardı efsane oynamıştım
    ve 1v5 ap yi pentakill yine akmıştım o maç
    onun dışnıda hatırladıgımyok
  • Genelde oluyo qnq spiker bile diyor '' Kendini aştı ''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk StaR

quote:

Orijinalden alıntı: outemre46

quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

Her oyun ezdiğim için kendimi aşıp aşmadığımı daha anlayamadım. Ama bugün şu oyunu attım o baya iyiydi

her gank attığın yerden kill almışsın süper

O maçı verseniz şaşırmazdım. Ne bu kill çılgınlığı? Takımın ne yapacak?

anlamadın herhalde demek istediğimi bende bundan yakınıyorum ya kimseye kill bırakmamış.ha ben tek başıma taşırım diyorsa o ayrı

• 37/1/13 shaco. tek atıyordum resmen aa ile.
  • supp zed 21-7-11
  • Kassadin ile ilk maçımda penta atmıstım

• invade gelmişlerdi zed q ile topladım 3 kill almıştım. Sonrası mid lane zaten çerez gibi geldi, midi halledip bota inmiştim oranında altını üstüne getirince illallah etmişti adamlar
    2 quadra atmıştım o oyun penta gitmişti hep
  • Gecen mac thresh ile attigim hookla baron calmistim birde 1 macta 2 kere baron calmistim ama yenilmistik

• Thresh sup oynamıştım rankedta o oyunda gerçekten en üstün oynadığım oyundu kör noktalardan hooklar fenerle adam kurtarma filan oyun sonu karşı takımda 4 honor almıştım, holythoth halt ederdi o gün valla yanımda işte buda böyle bi üstün oyunumdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Rakip kendini aştı.

bunu deycektim
  • Takim durmadan sur vermeye calisiyodu try ile full kastim once team kill attim tum inh aldim ve tek kisi penta attim oyun sonu 8 takdir :D

• quote:

Orijinalden alıntı: NDS

alın bi bronz 3-4 hesap her oyun 25 kill 0 death

maksat ego tatmini

15 kill üstüne bile cıkamassın bu kafayla
  • Luxla 28/3 yapmıştım ama DEFEAT
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.