Şimdi Ara

Kendinizi BOŞLUKTAYMIŞ gibi *HİSSETTİĞİNİZDE* neler YAPARDINIZ?paylaşırmısınız Benimle...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İster şiirlerinizle ister yazılarınızla içinizden ne gelirse O an aklınıza ne gelmiş ise yazın paylaşalım belki bir nebze hayatımızdaki boşlukları paylaşarak doldurmuş oluruz....

Kendinizi BOŞLUKTAYMIŞ gibi *HİSSETTİĞİNİZDE* neler YAPARDINIZ?paylaşırmısınız Benimle...

• yatağıma uzanır müzik dinlerim hep
  • Kimseler yaklaşmasın kimseler konuşmasın bu boşluğuma care ne tebessümler ne gülücükler bu boşluğu doldurmuyor çünkü ben boşluktayım............anlık gülücükler bir anda duyulan yalnızlıklar sonu gelmeyen herşey işteeeeeeee ben ben boşluktayım..................
  • quote:

Orjinalden alıntı: simay_m

Kimseler yaklaşmasın kimseler konuşmasın bu boşluğuma care ne tebessümler ne gülücükler bu boşluğu doldurmuyor çünkü ben boşluktayım............anlık gülücükler bir anda duyulan yalnızlıklar sonu gelmeyen herşey işteeeeeeee ben ben boşluktayım..................

ben ALLAH'a sığınırım dua ederim
    insan hayatının her kademesinde boşluğa düşebiliyor.etrafındaki hiç bir şeyi farketmezsin,zevk almazsın
    kimseyi mutlu görmek istemezsin...bir yardım,umut beklersin insanlardan ,sevdiğinden,ama kimse bişe yapamaz...
    işte bende şuan bu boşluktayım

allah kurtarsın

• Nestle bitter siyah çikolata yerim hemen. 1 saat sabrederim hiçbirşeyim kalmaz. Dışarı fırlarım. Sokakta yapacak bişiyler bulurum. o arada geçer gider. En kötü ihtimalle tv seyrederek uyurum hemen. yada sana tavsiyem kitap oku. Heyecanlı bi roman olsun ama.. romantik olmasın kazara.. tam düşersin o boşluğa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne_var_ne_yok -- 19 Mart 2007; 15:07:23 >
  • Boşluğa methiye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: simay_m

Kimseler yaklaşmasın kimseler konuşmasın bu boşluğuma care ne tebessümler ne gülücükler bu boşluğu doldurmuyor çünkü ben boşluktayım............anlık gülücükler bir anda duyulan yalnızlıklar sonu gelmeyen herşey işteeeeeeee ben ben boşluktayım..................

http://www.youtube.com/watch?v=390pVP1vjJ4&mode=related&search=
    bunu izle arkadaş kendine gelirsin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kitap okuyorum kendimi boşlukta hissedince banaa çok ii geliyo tavsiye ederim. yada okey oynamaya gidiyorum
  • Rabbime sığınır, sabır dilerim
  • uyurum
  • 1 hafta yattığımı bilirim.
  • bunu

• boşlukta durmam
  • bağırırım
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • şiir yazarım zehrimi dökerim. ilhamla birlikte gemediyse vurgun.yatakta büzüşüp en pis küfrleri savururum hedef belirlemeden.çünkü herkes suçludur o an. çünkü herkes kördür. çünkü karanlık odamda tekimdir
  • bilmiyorum ne kadar dogru ama son birkez benı boşlukta hissettiren şeyleri düşünüp en ince ayrıntısına kadar olayları en baştan yaşıyorum ilk önce,snra hiçbirşeyin hiçbirzaman netleşmeyecegi ve her zaman herseyın değişecegini hatrlatıyorum kendime..ve tabiiki sonsuz olan hiçbirşey yok tıpkı Can Dündarın söyledigi gibi "Dünkü Mutluluk gibi bugunki kasvette aldatıcı..." herseyın bi sonu var nasılsa diyorum ve kendıme gelmem gerektıgınin farkına varıyorum
  • Hiç bir şey.Öylece kalırım.Boşluğa bırakırım kendimi.Tabi o boşluktan çıkmam için bir nedenim yoksa...
  • ben boşlukları çok severim,boş zamanlarımda hep boşluğa düşerim
  • düşünemiyorum bile boşlukta olduğum zman.ne ağlayabiliyorum nede gülebiliyorum.hayatın anamı kalmıyo.çok uzun süre yaşayınca kötü oluyoı ama bunu öğrendim.ama her zman yapıcak bi şeyler bulunmuyo ki
  • sağlı sollu ilerleyelim boşlukları dolduralım,otobüsün arkası da buca'ya gidiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.