Şimdi Ara

Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
6
Favori
17.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • There goes your life kullanıcısına yanıt
    O hatayı bende yapmıştım zamaninda 6 ay kullanabilmiştim sonra 5s aldım 2 yılı devirdik bir sıkıntı yok s7 edge tasarımı çok beğendim mesela ama insan cekiniyor 3 ay sonra şişip kalacak diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

quote:

Orijinalden alıntı: berkayjan

Bu telefona 2000 TL veren ağır aptaldır. 720p bile değil. Muhahahaha :)

Ben 600 tl ye aldigim sifir lg g3 de bile 2k ekran var insan bunlari gorunce gercekten sasiriyor

Bende size şaşırıyorum o ne olcak

• Erasmus78 kullanıcısına yanıt
    Hayatında hiç Sony kullanmamışsın belli.
  • Isterse icinde super bilgisayar olsun 4" ekrani olam bir tel olu dogmustur gulsem mi aglasam mi bilemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ays Ays Beybi kullanıcısına yanıt
    Bu tip yorumların başına bence yazarsanız sevinirim. Bu güne kadar satış rekoru kıran telefonlar 4 inch. (Bakınız 5s) hala neler diyorsunuz. Bana göre de asıl 5 inch telefon lar ölü doğmuştur gülsem mi ağlasam mı bilemedim

• beko1903 B kullanıcısına yanıt
    Dostum görüyor musun ? Sabahtan beri neler yazıyorlar. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim :) :)

• gereksiz olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: beko1903

Bu tip yorumların başına bence yazarsanız sevinirim. Bu güne kadar satış rekoru kıran telefonlar 4 inch. (Bakınız 5s) hala neler diyorsunuz. Bana göre de asıl 5 inch telefon lar ölü doğmuştur gülsem mi ağlasam mı bilemedim

Yanlışın var satış rekoru kıran telefon Nokia 1100. 250 milyon adet sattı. O yüzden hepimiz 1100'a dönmeliyiz.
    Bi tek Apple'da 4" satış rekoru kırıyor. O da teknolojiye direnen ve cebinde parası olan tipler sayesinde. Bu devirde artık 4" mi kullanılır.

• bende 6s sevmeyenlerdenim bu cihaz tam bana uygun. boyut özelliklle. acaba yurt dışından nasıl getirtirim kara kara düşünüyorum
  • cobalt_evan kullanıcısına yanıt
    Kimse şunu anlamıyor. Sony conpact serileri amiral gemisi diye çıkmaz. Amiral gemisi donanımı ve küçük ekran alternatifi. Bugün hala(benim gibi) keşke zamanında 5s alsaydım ya da şimdi de 5s kasasında güncel bir model çıksa diyen bir sürü insan var. Yok efendim o fiyata s7 alırım. Note 5 alırım falan. Zaten bu 2300 e telefon almayı isteyenler için bir model değil. İphoneyi küçük ekranda isteyenler için bi seçenek. Ayrıca hangi modelin şuan 2000 civarına amiral gemisi var? 5s i 1900 liraya satarken se yi 1500 e mi satacaktı Apple. Genel anlamda tüm fiyatları bej de eleştiriyorum. Ama ortam fiyatları içinde bence çok da pahalı değil

• Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Ben Apple de satış rekoru kıran dedim.

• beko1903 B kullanıcısına yanıt
    Bence

4 incler satis rekoru kirdiginda millet 3.5- 4 inc teller kullaniyordu.Simdi 4.5inc alti kullanan yok neredeyse. Kiytirik discoverey bile 4.7 inc

Buyuk tellere goz cabuk alisiliyor da kucuge dusunce insana eziyet geliyor. Suanki telim 5.5inc ve 5 ince dusmek olum gibi iken , 4 inc tel cikarmis apple inanamiyorum nasil boyle bir hata yaptilar.Eminim Samsung ve diger rakipleri bir yerleriyle guluyorlardir.

Buyuk iphone a alisanlar buna gecmeyecek. 5-5s kullananlarin cogu telini degistirmeyecek. Bunun tek alici kitlesi 4inc alti tel kullananlar ki androidin temel telleri bile 4.5 ustu ekranla gelirken bagagi bir dusuk kalan kitleye telefon cikartmis olacaklar isterse super bilgisayar koysunlar dedigim gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

quote:

Orijinalden alıntı: beko1903

Yanlışın var satış rekoru kıran telefon Nokia 1100. 250 milyon adet sattı. O yüzden hepimiz 1100'a dönmeliyiz.
    Bi tek Apple'da 4" satış rekoru kırıyor. O da teknolojiye direnen ve cebinde parası olan tipler sayesinde. Bu devirde artık 4" mi kullanılır.

Teknolojiye direnen mi ? Güldürme beni. Kimin ne kullanacağına sen mi karar veriyorsun. Ürün piyasaya çıltığı zaman görecez bu devirde 4 inç kullamılır mı kullanılmaz mı ? İos kullanmak isteyen alır kardeşim. 5.5 inç olupta çöp olan bir sürü telefon var.

• quote:

quote:

Ben 600 tl ye aldigim sifir lg g3 de bile 2k ekran var insan bunlari gorunce gercekten sasiriyor

Geçmiş olsun toplama telefonu vermişler elinize :D
  • Ays Ays Beybi kullanıcısına yanıt
    İphone 5 kullananlar için: daha iyi pil, parmak izi sensörü, daha gelişmiş kamera, 3100 e iphone 6s alacağına 2000 e telefon almak. Ve hala alışık olduğu 4 inch ekran kullanma isteği.
    5s için de parmak izi dışında aynı sebepler. Bir firma her fiyat aralığında her inch telefon çıkarmaz. Mini kullanmak isteyen se orta isteyenler için 6s phablet isteyen için plus. Diğer markalar Gibi(sony hariç) küçük ekran kullanmak isteyenler için çöp modeller çıkarmıyor. (htc samsung lg gibi)

• quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Gerçekten küçük ekrana ihtiyacı olan insan için fiyatıda, özellikleri de mükemmel. iPhone 6S ile tüm özellikleri neredeyse aynı.

Ama benim gibi büyük ekran seviyor veya bana her ekran uyar sorun yok diyorsanız millet 2000 TL ye Note 5 alıyor ki her yönüyle SE'den kat kat üstün.

Edit: Bir de 3 TL den hesaplanan dolar kuruyla bile 1200 TL yapan cihaz 2000 TL ile ülkemize nasıl geliyor anlamış değilim. Tamam bizdeki vergiler fazla kabul ama bu kadar da değil. Telefonun fiyatı ülkeye girerken iki kat artmış resmen...

iphone 6s de çöp zaten.gpu olarak snpdragonun yüzde 60 seviyesinde bir cihaz kamera 4 yıl öncenin 2.3 diyaframlı teknolojisi ekran çöp arttırılamayan 16 gb hafıza tümden çöp.

• Ram 2Gb belli oldu

• 4 inc ekrani hd bile olmayan bu telefona kim 2000 tl verirki. Su gecirmez de degil. 3d touchda yok. 1 gb ram cok dusuk. Parmak izi sensorude yok galiba. Resmen kazik

• quote:

Orijinalden alıntı: blttalas

quote:

quote:

Geçmiş olsun toplama telefonu vermişler elinize :D

Daha 1 ay once refurbished ip 5s leri 1200 tl lere alirken bunu deniyordunuz ama

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

4 inc ekrani hd bile olmayan bu telefona kim 2000 tl verirki. Su gecirmez de degil. 3d touchda yok. 1 gb ram cok dusuk. Parmak izi sensorude yok galiba. Resmen kazik

Parmak izi var
    Ram 2Gb (buyur bakhttp://www.teknokulis.com/haberler/mobil/2016/03/22/iphone-senin-ram-degeri-belli-oldu )
    Fiyatıda normalde 1400tl + 600 tl vergi.
    Yani yeterince makul

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.