Şimdi Ara

Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
6
Favori
17.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Halen tasarım vs diyenler var yav adamlar diyo ki biz bu telefonu eski tasarımı sevenler ve küçük ekran tercih edenler için güçlendirilmiş bir şekilde ürettik bu kadar. Benim gibi küçük ekran sevenler bu telefonu alacak almayanlar 6s e devam edecek işte yok samsung öyle yapıyor bu böyle yapıyor falan sen samsung al kimse sana bir şey demiyor burda milletin zevkine karışmamalı çöpmüş vs ben 4s kullanıyorum 4.senesi olacak bu yaz bu SEyi alınca 5 sene daha kullanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Younes Belhanda -- 2 Nisan 2016; 22:13:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forester34 F kullanıcısına yanıt
    Ulan 3GS bile 2009da çıktı 7 yıl yapar İstersen ilk iphone'a da uptade gelsin :d

• Aynen aynen. Özellikle diyorlar zaten 'ÖNCEKİ ESKİ EFSANE TASARİMİ ARAYANLAR' için diye bağıra bağıra. Hala ekran kasa oranları tasarım oranlari vs vs. Dünya SE alsın demiyor ki Apple zaten öyle bi beklentisi de yok adamların.

• quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

arkadaşlar uzun süre android ve wp kullandım, şu anki telefonum lumia 820. 3 seneyi geçkindir kullanıyorum, pil ve uygulamaların artık demode olması ve çok basit özelliklerin bile olmaması(2g-3g geçişi için kısayol mesela) yüzünden artık değiştirmek istiyorum. pili için lenovo p1 düşünüyorum ama android olması, iki gün sonra takılmalar ortaya çıkması ve habire ram boşaltma ihtimali yüzünden çok da emin değilim.

haftasonu ilk defa iphone 6s kullandım ve uygulama geçişlerine, stabilitesine hayran kaldım diyebilirim. ama fiyatı da hayran bırakacak cinsten. iphone 5se çıktı şimdi de. 64gb si için sizce bu telefon alınır mı? telefonu çoğunlukla iş, navigasyon odaklı kullanıyorum.

Antutu testlerinde 6s'i bile geçiyor az farkla SE.Bizde anlamış değiliz.Ama çoğu özelliği aynı 6S ile.Tasarım,ekran farklı tabii ki.Ama alınır mı derseniz.2000 TL birisi.Diğeri ise 3000 TL.1000 TL fark var.SE alınabilecek bir telefon.Ama bütçeniz yetiyorsa kesinlikle 6S alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ser Jorah Mormont -- 3 Nisan 2016; 0:31:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: forester34

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Arkadaşlar şuan ios ne kadar yer tutuyor? Biri ilk sayfalarda 16 gb almayın, ilerideki ios'lar 16 gb'ı geçerse güncelleme alamazsınız yazmış.Saçma geldi ama yine de sorayım dedim.Mümkün mü böyle bir şey?

İlk sayfalarda ben yazdim
    Evet gün gelecek, 16 gb aletler güncelleme alamayacak.
    Buna Apple 'Bilincli Eskitme' politikası deniyor
    Apple iphone 3 güncelleme alabiliyormu yaz bakalım? İphone 3 ios 7 ve üstünü yükleyemiyor
    Niye sacma geldi sana anlayamadim?
    O zaman sana iphone 3ün güncelleme alamaması da sacma gelmis olmalı
    ipad 1 de güncelleme alamıyor artık maalesef
    Bu sistemli bir sey
    3-4 sene icinde iphone 4 4s sonra sirayla tum 16gb aletler güncelleme alamayacak
    Yoksa yeni telefonlari kime satacaklar)!???

Allah akıl fikir versin.6-7 sene sonra da almasın tabi ki..Ben yakın tarihi sormuştum.Yoksa 2016'da çıkan SE'nin 2023'te güncellemesi almasını bekleyen yok.

• You tube de vs videolarinda bile bir saniye falan hızlı yapıyor baya bir şeyi. Açılması falan da azıcık daha hızlı. Tabi 1 sn ne olacak ama didikliyoruz şuan 6Si geçmesi onun Compact bir cihaz olduğunu gösterir yani aslinda Apple bunu önemsiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

You tube de vs videolarinda bile bir saniye falan hızlı yapıyor baya bir şeyi. Açılması falan da azıcık daha hızlı. Tabi 1 sn ne olacak ama didikliyoruz şuan 6Si geçmesi onun Compact bir cihaz olduğunu gösterir yani aslinda Apple bunu önemsiyor.

Valla ben bunu yazın düşünmüştüm.6S'in felan özellikleriyle eski kasa bir telefon olsa diye çok düşündüm hemde.Çünkü o kasa tasarımı beni bitiriyor bi kere çok hoş.Düşündüğüm şeyde oldu.Kesinlikle alınabilir bir telefon.
  • Apple'ın bir daha 4 inç telefon çıkarıp çıkarmayacağını da bilemeyiz. Bu özel bir seri sonuçta ana seriden bağımsızdı. Almak isteyen kaçırmasın.

Bir de kasa oranına laf edenler olmuşta cihazın eninin ince olması önemli oran burada. 5.5 inçlik bir telefonun kasa oranı %99 olsa ne olacak tel elle kullanabilecek misin sanki... Boş konuşma sanatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Ceketli

Steve jobs un dediği gibi telefon 4 inç olmalı. Ama iphone almam.

3.5 inç demişti rahmetli 4 değil.

• 6ların tasarımı da iyi aslında ama önden iyi arkadan tipsiz duruyor.

• En iyisi 6s

• nanoona N kullanıcısına yanıt
    Bu mesaj tarihin tozlu sayfalarında kalmasın 👏🏻
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.