Şimdi Ara

Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
6
Favori
17.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tabii ki tercih sizin. O zaman sizi 4" ekranda 4k video editlemekle ,1.2mp ön kameranızla muhteşem fotoğraflar çekmekle, 3 yıl önceki telefonla aynı tasarımda ama 2 kat daha hızlı işletim sisteminizle harikalar yaratmakla ve bu telefona 2000TL vermekle baş başa bırakıyorum.

Not: 16GB kapasite 4k video için az gelirse 32GB olanı alın.

Not2: Aaaa 32GB yoktu pardon, 64GB alın bence o zaman. 2400TL fiyatı, çok değil.

Not3: Yook benim 4" ekranda o dediklerinizle zaten işim yok, statü derdinde değilim diyorsanız Iphone 5s orda duruyor hala, onu öneririm ben size.

Not4: Android sevseydiniz Nexus cihazları önerirdim en temizinden.

Not5: Para sizin, çakma statüler sizin. Alın almayın demek haddimize değil biz sadece naçizane fikirlerimizi yazıyoruz. (gözlerim doldu ben android forumuna gidiyorum)

Üzmeyelim bence de birbirimizi

• ne kadar salakça tartışmalar var ya. 2 kişilik ferrariye binen adama git renault scenic al hem 5 kişi binersin hem daha ucuz dediniz mi hayatınızda hiç... ne kadar aptalca tartışıyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size ne ulan size ne? Adamların parasını siz mi veriyorsunuz, geçimini siz mi sağlıyorsunuz? İsteyen istediği telefonu alır. İster 3310 kullanır ister iPhone 6s, size ne, kime ne? Sözüm akıl daneliğine soyunanlaradır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş ya daha dün Apple büyük ekran yapmış kendi tarzının dışına çıkmış diye kızanlar şimdi niye küçük ekran yaptı, cağ dışı bilmem ne diyor. Valla sizler ya ne dediğinizi bilmiyorsunuz ya da sırf muhalefet için Apple başarısını kendinize yediremediğiniz için saçmalıyorsunuz.

1. Fiyat: Apple yüzünden değil devlet yüzünden yüksek. Apple daha ne kadar uygun yapsın. 400 doları başka bir ülkeye göre siz hesaplayın anlarsınız.

2. Ekran: Ben Note 3 kullanıyorum. Androidden bıktım ve daha kolay kullanacağım, küçük ve stabil ve güncel bir telefon istiyorum. 5s niyetim vardı. Herkesçe malumdur efsane kasa olduğu ama bu efsane kasa şimdi tekrar gelince kendi efsanenize sahip çıkmıyorsunuz. Bence de en güzel kasa ve boyut budur. SE geldi donanımıyla da ilaç gibi oldu.

3. Ram: 1 de olsa ki 2 diyor testlerde, ios işletim sisteminde bunun hiç bir önemi yok çünkü cihazınız her konuda stabil olacak, Android gibi 3gb da olsa onun gibi kasmayacak. Özellikleri 5s ile aynı, ne fark eder diyenler için de şunu söylüyorum. O 3 sene önceydi ve SE daha ilerisi için yapılmış. A9 işlemci ve 6s ile aynı 12mp isight kameraya sahip. Ileri uygulamalar ve ios sürümleri için şimdiden hazırlıklı.

Herkesin istekleri, bakış açısı farklıdır. Herkese saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzÖmÖz -- 26 Mart 2016; 13:41:04 >

• İphone aynı otomatik vites bir araç gibi,android ise manuel araç.Otomatik araç rahat,konforlu,fakat manuel araçta yapılacak atraksiyon fazla..İki araçtan farklı tercih yapanların tartışması ne kadar anlamsız ve sonsuzsa,ios ve android'i kıyaslamakta o kadar anlamsız ve bitmeyecek bir tartışma. :)
    Not:otomatik araçlar herzaman daha pahalı
  • frux kullanıcısına yanıt
    Hocam SE 2 modeline de gerek yoktu. Şu model 4.3 - 4.5 inç olsaydı bu özelliklerle çok daha talep görürdü.

Ayrıca touch id nin olduğu kısımda bir bildirim ışığı olsa çok daha hoş olurdu gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: emirsavas

Tabii ki tercih sizin. O zaman sizi 4" ekranda 4k video editlemekle ,1.2mp ön kameranızla muhteşem fotoğraflar çekmekle, 3 yıl önceki telefonla aynı tasarımda ama 2 kat daha hızlı işletim sisteminizle harikalar yaratmakla ve bu telefona 2000TL vermekle baş başa bırakıyorum.

Not: 16GB kapasite 4k video için az gelirse 32GB olanı alın.

Not2: Aaaa 32GB yoktu pardon, 64GB alın bence o zaman. 2400TL fiyatı, çok değil.

Not3: Yook benim 4" ekranda o dediklerinizle zaten işim yok, statü derdinde değilim diyorsanız Iphone 5s orda duruyor hala, onu öneririm ben size.

Not4: Android sevseydiniz Nexus cihazları önerirdim en temizinden.

Not5: Para sizin, çakma statüler sizin. Alın almayın demek haddimize değil biz sadece naçizane fikirlerimizi yazıyoruz. (gözlerim doldu ben android forumuna gidiyorum)

Üzmeyelim bence de birbirimizi

3 yıllık güzel bir tasarımı kullanmanın kime ne zararı var?
    Son model cihazla ayni performansi veren ama bunu bin lira daha ucuza almanin da kotü bir yanı yoktur sanıyorum.
    Üstelik bu özellikleri bana en rahat olduğum boyda, 4" le vermesi ayrı bir güzellik bence. Lan ne güzel alıştırmışlar sizi Androidde guclu telefon buyuk olmak zorunda mantigina.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar şimdi apple sanal mağazada 29 martta sipariş verin diyor. peki 29 martta sipariş verirsek ne zaman yolluyorlar? bi de teknoloji marketlerde ne zaman satışa çıkacak?

• Ayrıca Apple ın iphone se hamlesini htc one a9 a benzettim ikisi de orta seviye olmasına rağmen yüksek ve dikkat çeken fiyatla çıktı yeni çıkacak Flagship modelden önce yeni yüksek fiyat politikasına alıştırmak için çıkarılan model onu satmazsak bunu satarız

• kilinchaci K kullanıcısına yanıt
    Bu modelin nesi orta seviye allah aşkına. Ya beğenmeyebilirsiniz, küçük ekran sevmiyor olabilirsiniz, iphone sevmiyor olabilirsiniz. Ama bu nasıl orta seviye cihaz. Ulan kamerası 6s ile aynı performans testlerinde daha hızlı çıkıyor 6s den. Ön kamera ve 3d touch dışında donanım farkı yok. Hala orta seviye. Biraz geçerli sebepleriniz olsun eleştirmek için. A9 ve se aynı kategori yani orta seviye. Peh

• Satışa ne zaman çıkar?

• Arkadaşlar 5S ile SE kasa olarak birebir aynımı.
  • Acaba kasası 5s ile aynı kalitesiz aliminyummu? Zira 5s in kasası parmakla bile eziliyordu yere düşürünce de aliminyum parçası kopabiliyordu

• Arkadaslar almayı düşünüyorum acaba haporleri değişmişmidir yoksa 5s haporleri ve ses kartımı olur? Mesela 6 ve 6s haporlerden çıkan ses çok kaliyeli baslı ses veriyor neredeyse?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YardımSeverr -- 27 Mart 2016; 14:45:17 >
  • Kasa tamamen ayni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 27 Mart 2016; 17:41:30 >
  • Ike kullanıcısına yanıt
    8 nisan

• Fiyat pek devlet kaynakli degil, Apple kazigi. Avrupa'da euro cinsinden benzer cihazlarla oranlandiginda 6s fiyatlari da cok yuksekti. Halbuki devlet ayni vergiyi uyguluyor. Samsung-LG-Apple avrupa/tr orantilamasi yaparsaniz gorursunuz.

Ha gene devlet bindiriyor o ayri. Tek fark her telefona ayni bindirdigi icin insanlar dogrudan aradaki farki bindirme saniyor.

• Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    uydurma iSheep... vergi işini hükümet ayarlar şirketler değil... iPhone Standart Error kaç TL olacak Avrupada 499€ diyorlardı... 399$ demeyin TR tam olarak € bölgesinde... $ değil... kazığa hazır olun...
  • Cöp

• beko1903 B kullanıcısına yanıt
    Tabi ki de orta seviye 4bin liraya da modeli var, plus kullanan birine sor anlatsın sana orta seviye mi üst seviye mi takmışınız a9 işlemciye 4 inç ekranda oyun tatmin etmedikten sonra akıcı olsa ne fayda. Böyle gereksiz şeyleri tartışmak istemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.