Şimdi Ara

Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
6
Favori
17.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4s'in kalitesi, çelik kasasi ve şıklığı bambaşka. Pil sorunu olmasa harika.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alexturner kullanıcısına yanıt
    Öncelikle çamur atmak gibi bir kelime yanlış olmuş. Apple cihazından başka bir cihazı eleştirince bak nasıl da hemen savunmaya geçiyorsunuz ama. Arkadaş Apple'ın geriye gittiğini söylemişti. Bende Sony'nin Xperia Z3 Compact ve Z5 Compact cihazlarına baktım. 8.6mm kalınlık 8.9mm'e çıkmış. 2.600mAh çok mu yetersizdi sanki. Bana kalırsa bu kabul edilemez bir rakam. Kalın yapmalarının tek gerekçesi yandaki parmak izi algılayıcısı yoksa niye kalınlaştırsınlar 100aH batarya artışı için mi sanmam. Gerektiği gibi de eleştiriyorum. Su geçirmez özelliğine laf etmiş miyim? Her defasında gelip iPhone'un ekran çözünürlüğüne laf atanlar içinde argümanımı sundum. 326ppi ekrana karşı 316ppi ekran. Farkındaysan ben markaya takoz, kalas demedim Z5 Compact modeline söyledim. Markaya olarak söyleseydim zaten daha değişik yorum yapardım aynı burada direkt olarak Apple'a taş atmaya gelenler gibi değil mi

Söylediğin gibi iPhone Sony'nin kamera lensini kullanıyor. Renkleri gayet doğal. Sony kendi lensini kullanıp nasıl bir performans sergiliyor pek bilmiyorum fotoğraf eklerseniz görme şerefine nail olurum. Kamerasını iPhone 5s ile değil de iPhone SE ile kıyaslarsanız daha mantıklı olur şuanki iPhone 6s'in arka kamerasıyla aynı.

Android veya Sony fanı olmadığınızı belirtmeniz de ironi kısmı olmuş sanırım durumunuzu kuvvetlendirmiş. Yoksa insanın aklına türlü türlü şeyler gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 24 Mart 2016; 23:16:14 >

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Terzi kendi söküğünü dikemezmiş mantığı var Sonyde kaç tane sony kullandım şuan da kullanıyorumkameralar boktan açıkçası. Şuan kullandığım giriş tamam ama Z de de öyleydi yani. Manuelde güzel ama çok uğraştırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Vergi kanunla koyulur hocam. Kaynak alabilir miyim?

Akıllı telefon pazarındaki kar oranının %91apple da bunun sebebi yüksek fiyat politikasıdır. Vergi ile açıklanamaz kesinlikle.

• Yine yapamisin tim batir batir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Sen konuşmak için yanında bilgisayar mı taşıyorsun? İlginçmiş.

Bilmiyorum senin telefondan anlayışın kahve tepsisiyse yapacak bir şey yok. Tek elle kullanmak isteyen vatandaşlar hala var ve bu göz ardı edilemez. 4.7 inçlik iPhone'u tek elle kullandığını iddia edenler bileğini sabit tutmuyor telefonu elinde hamur yoğururmuş gibi gezdiriyor. Ben hiç sabit tek elle kullananı görmedim tabi illaki vardır parmağı uzun kişiler ama bana hiç rastlamadı nedense hep gezdireni gördüm veya çift elle kullananı.

Amaçları da iPhone 5s kasasında yeni donanımla iPhone çıkartmaktı zaten. Yeni bir panel veya iPhone 6s panelinde bir 4 inç telefon iddiaları yoktu. Ayrıca baydınız artık 720p bile değil diye diye. Kasasının da ekran/kasa oranı dışında bir kusuru yok. Çamur atmaya çalışmayın boş yere fiziksel görünüşüne.

iPhone 6s'ten farkları; 3d touch olmayışı(ki bunun olması için 2.5d kavisli ekran olması gerekirdi ki bunun içinde ayriyetten ekran tedarik etmeleri gerekecekti), cat6 modem olmayışı(ayrıca cat4 modem var birinin söylemesini bekliyorsun sanırım), 2. nesil touch id olmayışı, facetime kamerasının eski nesil olması ve barometre. Topu topu iPhone 6s gibi bir telefondan 5 tane eksik özelliği var.

4 inç diye cihaz eleştirince komik oluyorsunuz. Çünkü 4 inç kullanmak istemeyenler 4.7 inç veya 5.5 inçlik modeller zaten var. Anlayana tabii ki.

10 yaşında değilsen 5 inç telefonu da rahatlıkla tek elde kullanırsın kullanılıyor da apple ın sorunu hala odun gibi çerçeveleri bu telefon kimsesiz yerde çok paraya sahip olmak gibi tamam donanım güçlüde 4 inç de ne yapacaksın 2 arama arada da face e girip çıkacaksın.Normal de 16 gb iphone lara karşıyım ama bu telefona gider zaten kullanabileceğin ortam yok.

• Lg g2 zenfone 2 laser ve Lumia 820 735 aldım hepsini tek elle kullandım içlerinde en iyisi 820 idi...
    Kesinlikle 4.7 inch ayfonuda ayfonuda kullanırım tek elle....
    Ne derseniz deyin 4 inch için bence fiyat fazla...sunduğu bir yenilik yok sadece ara modeli bence..
    Hele ki z5 compact gibi ağır abiler varken...
    İphone SE nin BATARYA AMPERİ İLE FİYATI YER DEĞİŞMELİYDİ KESİNLİKLE...
    Size katılıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: cacaleno

Akıllı telefon pazarındaki kar oranının %91apple da bunun sebebi yüksek fiyat politikasıdır. Vergi ile açıklanamaz kesinlikle.

fiyatı yüksek olduğu için herkes apple alıyor bunu mu kastediyorsunuz?
    fiyatı yüksek olanın daha az satması lazım değil mi halbuki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freexog

16 GB = ÇÖP

kardeşim sana 16 gb yetmiyorsa çöp mü oluyor o telefon ?
    Artık boş boş konuşmayı bırakın . Eğer illa ben yorum yapacağım diyorsan "16 gb bana yetmiyor , yetmediğini düşünüyorsanız 64 alın" şeklinde yorum yapabilirsin.
    Ben 3 yıldır Apple telefonları kullanıyorum (5,5S) Her iki telefonumda da 16 gb hafızası vardı.20 tane uygulama + oyun , 2 gb müzik , 3 gb resim+ video ile yaklaşık 5 gb boş alanım kalıyor.
  • Şu eski kasalara yeni donanım takmışlar hiçbirşey yok bilmemne diyenler o kadar cahil ki. Yav arkadaşım yeterince araştırırsan kasaların renk tonları arasındaki farkı görürsün. Hadi bunu geçtim yeni kamera, işlemci, ram için boyutlar hiçmi değismedi? Değişmediyse zaten appleı takdir edin daha iyi teknolojiyi aynı boyutlarda sunmuşlar. Yok büyüdüysede takdir edin yine küçük bir kasada sunmuşlar size. İsteseler aynı teknolojiyi yine 4.7" civarı kasayada koyabilirler zaten küçüğüne sığdırmışlar büyüğe sığdırmakta ne var? Fiyat olarakta 2000tl pahalı diyorsunuz artık tüm yeni iphonelar min 3000tl den giriyorken bu telefonunda iphone 6dan üst 6s den çokta önemli olmayan hususlarda geri kaldığını düşününce fiyat gayet iyi. 4" konusundada tamam siz dizi izliyorum, oyun oynuyorum filan diyeceksiniz belki ama bir çok insan bunlar için farklı teknolojiler kullanıyor (pc,mac,apple tv,ipad,tablet vs) birçok kişide sadece mail, internet, icloud, sosyal medya, fotoğraf çekimi için kullanıyor. O yüzden gayet takdir edilesi bir cihaz ve ekran boyutu.

• Milletin yakındığı bu değil ki kardeşim...İphone çıkardığı her telefon tepe model teşkil ediyor..giriş modeli olarak alacağınız tek bir modeli yok mesela..platform denemek için ya da sadece iphone almak için 2000 tl para vermek milletin sıkıntısı bu işte..herkes biliyor ki çok sağlam kasa ve ekranları yok apple telefonların...işlevsel hızlı ve kullanımı mükkemel olabilir ama en azından bunu denemek için batarya amperi ile fiyat yerdegişse harika olmazmiydi...
    Bu platformu denemek için eski model ki bunlar bile ucuz değil bi telefon almak kötü oluyor...
    Kaç yıl güncelleme desteği vereceğinin bi önemi çok yok bence..önemli olan 1 yıl sonra ön kamerası çalışsın ya da parmak okuyucu faal olsun....kimse kusura kalmasın kesinlikle parasını haketmiyor...sonuçta iphone ne kadar sağlam olabilir ki
    Benim çok çok kızdığım nokta gerizekalı microsoft adam akıllı sistem çıkarsaydı millet bu kadar para vermek zorunda kalmayacaktı....göz göre göre kazık yetmeyecekti...kafası rahat edecekti...ama gel gör ki boş androide pahalı İos a para yatırıyoruz...milletin derdi bu...yoksa çokta bor yeniliği yok bu telefonun şeklinden başka

• OyunaGelenAdam kullanıcısına yanıt
    Ms Mobil sistemini adam edecek diye 2 sene bekledim ama bi halt olduğu yok Ms den.

• Sizin tek elle kullanılır demeniz başka bir dünya. Tek elle kullanmayı anlayamıyorsunuz siz önce onu bir idrak edin. Kimlerle uğraşıyoruz anlamıyorum ki. Sen zaten telefonda alt ve üst çerçeveyi kullanmıyorsun ekran olan kısmını kullanıyorsun. Al şu videoyu izle de belki beyninde bir şeyler çağrışır. Anlamadıysan açıklama yapayım; Adamın bileği sabit durumdayken baş parmağını ekranın en üstüne kadar getirebiliyor. Tek elle kullanmaktan kastedilen de bu!

• Millet çok cahil ya, şu telefona laf eden adam teknoloji özürlüdür net.

Telefonda yenilik yok diyorsun iPhone 5 ile 5s ile aynı olan şekli yenilik diyorsun? Yorum yapmadan önce bir duble içiyorsunuz herhalde. Başka açıklaması olamaz.

Fiyatı sana pahalı geliyor diye laf saydırmak zorunda mısın? Madem sen o parayı değer görmüyorsun bu telefona o senin tercihindir. Kendime göre pahalı benim param yetmiyor dersin susup oturursun. Ama genele göre konuşunca komik oluyorsunuz. Apple'ın giriş modeli iPhone modeli yokmuş vah vah fakirler ne yapacak şimdi... Apple'da zaten giriş seviye pazarından medet umuyordu çattık...
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Bir kere param var ama 2000 tl kıç kadar telefona param yok..sen yenilik sayarsın ben de yine milleti kekleyecekler derim..sen alırsın ben de gider z5 compact alırım...yine sen gidersin kılıfına 80 tl verir alırsın ben yine laf ederim...siz almaya devam edin...ve ne derseniz deyin 2000 tl ye bu telefon yenilik vaadetmiyor...sen kendini kandır biz bir kaç arkadaşı parasına hakim olmasını sağlasak kârdır....İphone boyluk yapmana hiç gerek yoktu...sana 6s plus ile mutluluklar...keklenmeye devam...
    Durmak yok yola devam...

Gerizekalı microsoft adam olsaydı bu 2000 tl kazık fiyatlı telefon 2000 tl ye ne vadediyormuş diye buralarda takilmazdim...microsoft gibi hiç bişey vaadetmiyor bence bu telefon..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sol!D SnAk3

Bu Apple da ne var anlamıyorum. 1250 tl ye sıfır olarak aldığımız Z2 ile akıcı kullanım, kaliteli malzeme, yüksek pil ömrü gibi temel unsurları ve daha fazlasını karşılayabiliyorken misli fiyata iphone alınca elimize fazladan ne geçiyor acaba. Anlamak zor.

5s in 2. el fiyatlarına bir de Z2 nin 2. el fiyatlarına bakınca sorunun cevabını alırsın zannımca.
    Arkadaşım 80tl ye kılıf almak zorundamısın? en çok orjinal, kaliteli kılıflar iphone'lara üretiliyor bu gerçek ama aynı zamanda en çok dandik ucuz kılıflarda iphonelara üretiliyor. 80tl ye orjinal kaliteli kılıf almıyorsan gidip 5tlye silikon kılıf alır kullanırsın bu kadar basit.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.