Şimdi Ara

Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
6
Favori
17.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    LTE zaten 4G demek. LTE Advanced ise LTE'nin yani 4G'nin gelişmişi demek. O da 4.5g olarak kullanılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsterse 50 cekirdekli 20gb ramli telefon cikarsin.Yapacaginiz is whatsapp birdesu sekerli oyunu oynamak olacaktir.Oyuzden yeni nesli nasil somureceklerini iyy biliyorlar.

Gecin bunlari alan kisi tamamen suru psikolojisi ile aliyor su 5 para etmez cihazlari.Ederi 800 TL bana gore daha fazla verilmez.

• Ayfon telefona çöp diyen arkadaşlar... Daha bugün yaşadığım bir anımı anlatcam

Arkadaşın NOTE 4'ü var. Stack oyunu ve bir dizi programlarını güncellemek istemiş.
    Google Play Sürekli "indirilemiyor" hatası vermiş.
    Yeniden başlattık - olmadı.
    Ayarlardan önbelleği temizledik - olmadı.
    Sd kartı takıp çıkardık - olmadı.

Appstore'de hiç öyle bir şey yaşamadığım için bana garip geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Ne oluyor koyun kuzu falan? Sen de Apple domatesisin herhalde. Her Apple haberinde içindeki kıskançlıktan kızaran şahsiyet.

Şimdi de hacime göre fiyat kıyaslaması mı yapıyorsun? Komik misin sen? Evet evet belediye otobüslerin fiyatıda ferrariden daha pahalı zaten...

Ben Apple'ın elinde hali hazırda 640p ekranları olduğunu söylüyorum. Elin firmasında Apple'ın SE boyutlarında olan 720p cam ekranı yok. Tedarikçiye ürettirmesi için bir model vermesi lazım. Hala bilip bilmeden konuşuyorsun ya yok artık böylesini de ilk kez görüyorum. 720p ekranlar varmışmış. Komik misin?

iTunes'in ne işe yaradığından haberin yok. iTunes PDF dosya görüntüleyici program değil veyahut telif hakkı olmayan şarkıları gümbür gümbür atma programı. Lütfen biraz daha kayda değer yorumlar yapmaya çalışınız.

Telefonun ucuzlamayıp, değerini kaybetmemesini hazmedemiyorsun sanırım. Bak 2, 2,5 sene önce iPhone 5s çıkmıştı. Sen burada konuşacağına dedene iPhone 5s almaya git. Hadi kolay gelsin sana iyi şanslar

Hocam yanliz belediye otobusleri ferrariden pahali

• Apple ın bu cihaz için uğraşmadığı o kadar belli ki.
    Ellerinde kalan 5s kasalarını aldılar yeni bir chipset koyup satıyorlar şimdi ve buyuk ihtimal de çoğu apple fan boyları alacak.
    Şu apple gözlüklerinizi bi çıkartın da bakın!4inç telefon çıkıyor bu devirde ve on kamerası 1mp.apple o kadar üşengeç ki kasadaki kamera çıkıntısını ve öndeki kameranın küçüklüğü ile uğraşmıyor bile.parmak izi yine 5s ile aynı.cat4 ve dual wifi yok.3d touchi yok.çoğu yönden eski nesil bu telefon.biraz üşenip paneli bile değiştirmemişler.720p bile değil ise bir ekran a9 işlemciyi ne yapayım.a8 de koysan o çözünürlükte o ekranda yine bir fark olmaz.apple küçük iphone çıkarmak istedi evet doğru hareket ama 4.5inç civarı ve yeni bir kasa ile yapmalıydı bunu.Allah aşkına 4 inçe 2bin vereceğinize bilgisayar falan alın daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lauren Cohan

Apple ın bu cihaz için uğraşmadığı o kadar belli ki.
    Ellerinde kalan 5s kasalarını aldılar yeni bir chipset koyup satıyorlar şimdi ve buyuk ihtimal de çoğu apple fan boyları alacak.
    Şu apple gözlüklerinizi bi çıkartın da bakın!4inç telefon çıkıyor bu devirde ve on kamerası 1mp.apple o kadar üşengeç ki kasadaki kamera çıkıntısını ve öndeki kameranın küçüklüğü ile uğraşmıyor bile.parmak izi yine 5s ile aynı.cat4 ve dual wifi yok.3d touchi yok.çoğu yönden eski nesil bu telefon.biraz üşenip paneli bile değiştirmemişler.720p bile değil ise bir ekran a9 işlemciyi ne yapayım.a8 de koysan o çözünürlükte o ekranda yine bir fark olmaz.apple küçük iphone çıkarmak istedi evet doğru hareket ama 4.5inç civarı ve yeni bir kasa ile yapmalıydı bunu.Allah aşkına 4 inçe 2bin vereceğinize bilgisayar falan alın daha iyi.

İyide kucuk ekran isteyen tonla apple musterisi var?onlar ne olucak gidip cop telefonlardanmi alicak

• turkopol kullanıcısına yanıt
    3 senelik iphonu alsınlar o zaman bu telin kamerası dışında 5s ten farkı yok.
    Söyle bakalım bu telefonla yapıp 5s le yapılamayan şeyleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: kill1033

quote:

Orijinalden alıntı: darkness12

2 yıl önce 1200 tlye aldığım lg g2 kamera hariç her yönüyle bundan iyi

2000 tl verip uzatma kablosuyla evde ve işte dolaşmak isteyenler alsınlar.

fiyatı hariç diğer hiçbir konuda G2 daha iyi değil.
    Ekranı FHD ama çoğu kullanıcının ekran sararma problemi var.

Ekran sararmayla ekranın full hd olmasının ne alakası var?

Öyle bir yazmışsın ki sanki ekran çakma full hdymiş de ondan sararıyormuş gibi.G2nin ekranı bariz şekilde bu telefondan daha iyi.Ekran sararması da ısınmadan dolayı oluyordu, sonradan yeni serilerde çözdüler sorunu ki benim telefonum eski seri olmasına rağmen 2,5 sene sorun filan da çıkarmadı.

• Ben eskiden Apple'ı sevdiğim dönemlerde aldığım cihazlarını yıllardır kullanıyorum. Marka taraftarı hiçbir zaman olmadım, şu an Apple'ın politikalarından hoşlanmıyorum da zaten.

Ancak ben telefon değiştirdiğimde yine küçük bir telefon almayı düşünüyorum. 3 yıldan fazladır iphone 5 kullanıyorum. Elime tam oturan bir telefon. Bazı arkadaşlar bu devirde 4 inç telefon alınır mı demiş, ancak bu kişisel tercih sonuçta bana ekran kasa oranı çok iyi gelen s7'yi bile denediğimde elime büyük gelmişti. Tek elle telefon kullanmayı seviyorum ki genelde tek el kullanım gerektiren seneryorlarım fazla olduğu için başka büyüklükte telefon almam. Xperia z5 compact da benim hoşuma giden telefonlardan birisi ama 5'teki hoş tasarımı şu ana kadar bir telefonda görmedim. SE'nin kasası da aynı olduğu için hoşuma gitti.

Şimdi ben SE alsam koyun mu olacağım toplum önünde bunu merak ediyorum? Apple'ı sevmiyorum ama istediğim özellikte bir telefon çıkarmış ve aynı boyutta başka düzgün bir telefon bulamazken sırf insamlarım yargısından dolayı gidip büyük telefon mu almalıyım?

İnsanların tercihleri yüzünden aşağılamamak lazım, eleştiriyorsak da yapıcı eleştirmek gerekir. Bu telefona benzer özellikte bir başka üreticinin telefonunu gösteren(z5 compact dışında) olursa gerçekten o telefonu alacağım...

• Lauren Cohan kullanıcısına yanıt
    Sen konuşmak için yanında bilgisayar mı taşıyorsun? İlginçmiş.

Bilmiyorum senin telefondan anlayışın kahve tepsisiyse yapacak bir şey yok. Tek elle kullanmak isteyen vatandaşlar hala var ve bu göz ardı edilemez. 4.7 inçlik iPhone'u tek elle kullandığını iddia edenler bileğini sabit tutmuyor telefonu elinde hamur yoğururmuş gibi gezdiriyor. Ben hiç sabit tek elle kullananı görmedim tabi illaki vardır parmağı uzun kişiler ama bana hiç rastlamadı nedense hep gezdireni gördüm veya çift elle kullananı.

Amaçları da iPhone 5s kasasında yeni donanımla iPhone çıkartmaktı zaten. Yeni bir panel veya iPhone 6s panelinde bir 4 inç telefon iddiaları yoktu. Ayrıca baydınız artık 720p bile değil diye diye. Kasasının da ekran/kasa oranı dışında bir kusuru yok. Çamur atmaya çalışmayın boş yere fiziksel görünüşüne.

iPhone 6s'ten farkları; 3d touch olmayışı(ki bunun olması için 2.5d kavisli ekran olması gerekirdi ki bunun içinde ayriyetten ekran tedarik etmeleri gerekecekti), cat6 modem olmayışı(ayrıca cat4 modem var birinin söylemesini bekliyorsun sanırım), 2. nesil touch id olmayışı, facetime kamerasının eski nesil olması ve barometre. Topu topu iPhone 6s gibi bir telefondan 5 tane eksik özelliği var.

4 inç diye cihaz eleştirince komik oluyorsunuz. Çünkü 4 inç kullanmak istemeyenler 4.7 inç veya 5.5 inçlik modeller zaten var. Anlayana tabii ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 24 Mart 2016; 19:03:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ltrg

İsterse 50 cekirdekli 20gb ramli telefon cikarsin.Yapacaginiz is whatsapp birdesu sekerli oyunu oynamak olacaktir.Oyuzden yeni nesli nasil somureceklerini iyy biliyorlar.

Gecin bunlari alan kisi tamamen suru psikolojisi ile aliyor su 5 para etmez cihazlari.Ederi 800 TL bana gore daha fazla verilmez.

Ben böyle saçma genelleme görmedim. Güle güle kullanın kafanızı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gariban işi 5S imle mutluyum ben. SE ye gerek yok
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    oooo bie apple fan boy

konumuza gelirsek tek elle kullanmak için 4 inç telefon olmasına gerek yok biraz samsunga sonye bakarsan, kafanı kaldırıp ekran çerçeve oranların görürsün.4 inç telefon ama o kasaya dediğim markalar 4.5 inç rahat sığdırır ve tek elle de kullanılır.tabi siz apple dan başka telefon kullanmadığınız için 5 inç 5.2 inç telefonlar nasıl tek elle rahatça kullanılır bilmiyorsunuz.5.5 inç s7 edge 4.7 inç ip6s ten daha kolay elde tutuluyor.

hiç bir kullanıcının 4 inç sevdiğine inanmıyorum klavyede yazı yazarken şekilden şekle giriyorlar.bu telefon ip 5c kadar gereksizdir.kullandıkları işlemci gpu nerede işine yarayacak.5s in kaldıramadığı oyun uygulama mı var da bu çıktı?pil seviyesi mi arttı?4 inç ekranızda 16gb depolama ile 15dakika 4k videonuzu çekin de rahatlayın.

2016da çıkan bu model apple ın ne kadar geriye gittiğinin bir göstergesidir.bazılarınız bunu göremiyor ama anlayacaksınız ileride.

• Arkadaşlar bence olaya tarz meselesi olarak bakmak lazım. Düşünün bin türlü kıyafet çeşidi ve tarzı var. Telefon piyasası da böyle. Şimdi ben küçük telefon seviyorum ama öyle dandik bişe de istemem. Z3C de sorun yaşadım. Daha küçük telefon da bulamadım. Xiaomi mi4 aldım. İphone 5s çok pahalı ve eskiydi. Telefonumdan memnunum ama hala büyük. Daha önce xperia ray kullandım çok memnundum. 3.3 inch. Şimdi bu ilgimi çekti kucuk ve canavar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamie Vardy

quote:

Orijinalden alıntı: ltrg

İsterse 50 cekirdekli 20gb ramli telefon cikarsin.Yapacaginiz is whatsapp birdesu sekerli oyunu oynamak olacaktir.Oyuzden yeni nesli nasil somureceklerini iyy biliyorlar.

Ben böyle saçma genelleme görmedim. Güle güle kullanın kafanızı.

Saçma olan ney? Şuan iPhone 6'nin yapamayip 6s'in yapabildigi ney varda yeni telefon cikartiyorlar? Tamamen insanlari sömürmek. İnsanlarda buna kaniyor. En basit örneği daha siri'nin ne oldugunu bilmeyen komsumuz 24 ay taksitle iphone 6s aldi. Tek yaptigi facebook'a girmek. Tabii bu forumda telefon alirken ileriyi dusunup alan insanlarda var lafim yok, o kadar para veriyorum her guncellemeyi sonuna kadar alayim uzun sure kullanayim diyor ama bence 2010'da uretilen telefonlar, insanlar bu kadar ac gozlu olmasa hala is yapar durumda olurdu. Ayni şey bilgisayar dünyasi icinde gecerli, yeni donanim, ekran karti satmak icin bin bir türlü çakallik yapiyorlar. Bence insanlar bu kadar aç gözlü olmasa, iPhone 6 ile sadece facebook'a giriyorken arkasinda S yaziyor diye bi ton para verip 6s alip yine sadece facebook'a giren tipler dolu olmasa, bu kadar yeni telefon cikmaz, elimizde ki iPhone 4s ler bile şuan her türlü işi yapiyor olurdu. Bana gore iPhone 4, 5, 6 cikmaliydi 2 şer yil arayla, 6 ayda bir yeni telefon cikaracak kadar hizli gelismiyor teknoloji.

• quote:

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

quote:

Orijinalden alıntı: kill1033

quote:

Orijinalden alıntı: darkness12

2 yıl önce 1200 tlye aldığım lg g2 kamera hariç her yönüyle bundan iyi

2000 tl verip uzatma kablosuyla evde ve işte dolaşmak isteyenler alsınlar.

fiyatı hariç diğer hiçbir konuda G2 daha iyi değil.
    Ekranı FHD ama çoğu kullanıcının ekran sararma problemi var.

Ekran sararmayla ekranın full hd olmasının ne alakası var?

Öyle bir yazmışsın ki sanki ekran çakma full hdymiş de ondan sararıyormuş gibi.G2nin ekranı bariz şekilde bu telefondan daha iyi.Ekran sararması da ısınmadan dolayı oluyordu, sonradan yeni serilerde çözdüler sorunu ki benim telefonum eski seri olmasına rağmen 2,5 sene sorun filan da çıkarmadı.

Ekran cozunurlugu SE'ye gore daha yuksek (daha iyi sonucunu cikarabiliriz) ama o da problem cikariyor, sarariyor demek istedim. Sorunun kaynagindan ote, satilan telefonlar icinde sorun cikarmayan telefon yok gibi.
    Senin telefonun 2.5 sene sorun cikarmamis olabilir ama 2 sene icinde 3 kere ekrani degistiren arkadasim var. Her seferinde 2 hafta gecici bir telefon bulmak zorunda kaliyor.

• emirsavas kullanıcısına yanıt
    Kardeş kendin içinde bir çelişki kurmuşsun. 4" standart diyip kendinizi kandırmayın 5" standarttır (bence) demişsin. E sana göre 5" ama benim için de 4"den fazlası tepsi?
    Sevmiyorum ben almak zorunda mıyım tepsi gibi cihaz? Bana bu özelliklerde başka bir cihaz gösterin de alayım diyeceğim ama yok. Android sevmiyorum marketi tatmin etmiyor beni.
    Şu iPhone alan herkesi statü için alıyor demeniz gerçekten akıl karı değil. Ürettikleri cihaz güzel mi? Güzel. Hoşuma gitmiş mi? Evet. E para senden mi çıkıyor? Hayır. Sana ne o zaman kardeşim? Gidin kendi forumunuzda ağlayın.
    Android kullanıcılarına hakaret etmiyorum. Çünkü bende bir Android kullanıcısıyım.

Üzmeyelim birbirimizi
  • İnsanlar özelliklerine göre bakıp telefon almıyor artık. Cafe de starbucks da masaya koyunca hava atacak telefon alıyor. Telefon 5s le birebir boyutta. Tasarım yönünde bi değişiklik olsa daha yeni diye alan çok çıkardı ama apple çok saçma bir strateji izlemiş.
  • Bana hitap etmiyor ama bence çok mantıklı bir karar alınmış bu ürün çıkarılmakla. 5s'in tasarımını beğenip de eski diye almayan çok kişi var. Şimdi hem tasarımı güzel, hem de güncel donanıma sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

Bana hitap etmiyor ama bence çok mantıklı bir karar alınmış bu ürün çıkarılmakla. 5s'in tasarımını beğenip de eski diye almayan çok kişi var. Şimdi hem tasarımı güzel, hem de güncel donanıma sahip.

Kesinlikle öyle bence en iyi tasarımı Apple'ın.Tabi kişisel zevk bu, buna bile itiraz edenler çıkacaktır forumda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.