Şimdi Ara

Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
6
Favori
17.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kfat

"Ekran
    4 inçlik ekranda, iPhone 5S'ten alıştığımız 1136x640 çözünürlük yer alırken, piksHYPERLINK "http://forum.donanimhaber.com/m_115461091/f_//tm.htm"el yoğunluğu da ikonik 326ppi seviyesinde kalıyor. Geçen yıl ki modellerin aksine, 3D Touch ekran hassasiyeti bulunmasa da Live Photos hareketli fotoğraf özelliğine yer verilmiş." 

Adamlar öyle pazarlama cümlesi yapmışlar ki
    neymiş PPI değeri "ikonik" miş 3d touck yokmuş amaaaa live photo varmış

Murat 131 ikonik manuel direksiyonunu koruyor, hava yastığı olmasada eminyet kemeri var gibi değil mi?

Ne alaka, 4" ekrana 4K çözünürlük mü koysun? Batarya vs durumları var, bunlar tasarımcılar tarafından bol bol düşünülerek yapılan şeyler. Bu kadar kafanızı yormayın, beğenmiyorsanız almayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zordion kullanıcısına yanıt
    64lük almanyada 1800 -130 da kayıt 1930 400 tl fark ediyor diğer iphonelar gibi pek fazla uçurum yok 1 yıl garantiden fedakarlık etmeye değermi bide 4.5g işi nasıl oluyor acaba

• Amerikadan getirtip kayıt edildiğinde herhangi bir uyumsuzluk yaşanmaz değil mi?
  • Pilin performansı ne olur acaba?
    Mah kaç.
    Ve yeni işlemci ve ekran vs bileşimlerle nasıl bir performans sergiler acaba.

Z5 Compact alma arefesinde bir kişi beklemeli mi?
    Fiyatta mühim 1800 duvarını aşar mı acaba?

• Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Küresel modeli almanız gerekecek. Global model diye geçer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar telefon 2012 kasa olabilir ama içi 2016.
    Ram 1gb diyen de var 2gb olacak diyen de.
    Diğer özellikleriyle 6'yı nakavt etmiş durumda ki 2gb ram olursa bu telefon satış rekorları bile kırabilir.
    Şahsım adına konuşayım ben büyük telefon sevmiyorum abi. Ne o öyle telefon avucumdan düşecekmiş gibi. Kocaman ellerim olmasına rağmen iphone6s plus samsung sonyx bazı modelleri falan filan çok absürd geliyor bana.
    Ben telefonu avucumda hareket ettirmeden en üst kısma da en alt kısma da baş parmağımla rahatça dokunabiliyorsam o telefon benim için en iyisidir.
    SE donanım olarak 16 model, kasa olarak da en iyi serinin devamı niteliğinde.
    Bence olmuş. Şu an çıkmasını bekliyorum ki 5-5s'leri satıp onu alayım en kötü 4 yıl daha sıkıntı olmaz. Fiyat olarak da iyi diğerlerine nazaran iyi.
    Keşke eski kasa mı öööaakk diyenler daha da bi gür sesle bağırsa da fiyat iyice düşse diyeceğiz ama sizin saçmaladığınızı onlar bile biliyor, yemeyeceklerdir.

• Onu bunu bilmem arkadaş IPHONE dediğin zaman POWER tuşu üstte olacak, bastın mı "CLİCKT" diye sesini duyacağım...

Ben takıntılı adamım sırf o yüzden almadım 6 serisini 5 le devam ediyordum, yapıştırırım 2 tane 1 tane yedek kalsın....
    Herkese geçmiş olsun, "Beyin Bedava diyerek, gerekeni yapmış IPHONE"
  • merhaba arkadaşlar,

tartışıldı mı bilmiyorum fakat öğrenmek istediğim bir şey var; 16gb iphone 5se 2000 liraya çıkıyor ise 16gb iphone 5s lerin fiyatı ne duruma düşer.Apple üretimi kaldırmış fakat gene de stok tutan yerler vardır elbet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bazinga53

Ya arkadaşlar telefon 2012 kasa olabilir ama içi 2016.
    Ram 1gb diyen de var 2gb olacak diyen de.
    Diğer özellikleriyle 6'yı nakavt etmiş durumda ki 2gb ram olursa bu telefon satış rekorları bile kırabilir.
    Şahsım adına konuşayım ben büyük telefon sevmiyorum abi. Ne o öyle telefon avucumdan düşecekmiş gibi. Kocaman ellerim olmasına rağmen iphone6s plus samsung sonyx bazı modelleri falan filan çok absürd geliyor bana.
    Ben telefonu avucumda hareket ettirmeden en üst kısma da en alt kısma da baş parmağımla rahatça dokunabiliyorsam o telefon benim için en iyisidir.
    SE donanım olarak 16 model, kasa olarak da en iyi serinin devamı niteliğinde.
    Bence olmuş. Şu an çıkmasını bekliyorum ki 5-5s'leri satıp onu alayım en kötü 4 yıl daha sıkıntı olmaz. Fiyat olarak da iyi diğerlerine nazaran iyi.
    Keşke eski kasa mı öööaakk diyenler daha da bi gür sesle bağırsa da fiyat iyice düşse diyeceğiz ama sizin saçmaladığınızı onlar bile biliyor, yemeyeceklerdir.

Hocam zaten se de 2 gb ram var bu onaylandı.
    Hem antutu benchmark hemde geekbench 3 tarafından 2 gb olduğu onaylandı.
    Antutudan 134bin puan aldı bu cihaz.
    Geekbenchten de 2540.
    Bu telefona bok atan adamlar telefonu işlerini görmek için değil hava atmak için kullanan insanlar.
    Yok benim 4k ekranım vaaar 5.5 inç hemde. 3500mah batarya 4gb lpddr4 ram var falan fistan. Ama gel gör ki gta açarken bile takılır kalır. Üstelik 3.g de de dört buçuk saat ekran süresi verir. Sonra şarjı berbat derler
    6s de 8 saat kullanım süresi alıyoruz biz lan. Hem de sizde açarken takılı kalan gta biz de akıyor la.

Yani tek eksik yanı kimsenin kullanmadığı 3d touch o kadar.
    Millet arpa kadar ekranda tv, dizi film izlemeyi çok seviyor anlaşılan. 4 inç e laf etmeyin beyler taşınabilirlik ve kullanım rahatlığı konusunda şuan lider .
    Ama bende 2000 lira etmediği kanaatindeyim bu yüzden amerikadan alacağım. Boşu fazladan 700 lira veremem kimse kusura bakmasın. Ben yiyemediğim parayı devlete yediremem.
    Sizde alın bende elimdekini çıkarıp alacağım. Hele bi gelsin de inceleyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Wiggle -- 24 Mart 2016; 13:52:56 >

• iPhone SE’yi Türkiye’den almak yerine Viyana’da tatili de dahil aynı paraya almak

http://sosyalmedya.co/iphone-seyi-turkiyeden-almak-yerine-viyana-tatili-yaparak-ayni-paraya-almak/
  • Mr.Wiggle kullanıcısına yanıt
    2gb ise evlere şenlik o zaman.
    abdde fiyat 399 dolardan başlıyor. bugünün dolar kuruna vur 1200 bile etmeyen telefon oyuyla buyuyla şuyuyla işte birileri arada para kazanacak diye pahalı satılıyor. Yoksa pahalı bir telefon değil bence hocam.
    abd ya da avrupadan almak en doğru seçim olacaktır hocam şimdiden hayırlı olsun size :)
  • Yazık günah ya 16gb hafıza mı kaldı be apple 2000lira verip bu telefonu alanın aklından şüphe duyarım.1 seneye kalmaz 16gb ürünler raflardan silinir nede güncelleme alcak yer kalır.Bence bu telefonun 32/64/128lik modelleri olması gerekirdi 16ya yer verilmemesi gerekirdi.Fiyat olarakta 32gb:1700 64gb:1900 128gb:2200 olabilirdi bu benim nacizane görüşüm.Not z5 compact kullanıcısıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snayperska -- 24 Mart 2016; 13:58:28 >
  • O.Beverly kullanıcısına yanıt
    Valla umrumda değil telefon ben pazarlama cümlelerine taktım. Sadece şuna cevap verin; neden telefonun ppi değeri ikonik Olsun ki? Yapabiliyorsan yaparsın 1000 ppi olur sana ikonik, yani kimsede olmayan ulaşılması güç bir değer. 3d touch güzel bir teknoloji çok az telefonda var. Bu yeni telefonda yokmuş ama (hemen arkasından yapıştırıyor) live photos varmış (ki bu başka telefonların çoktan yaptığı birşey)

YouTube da bir video vardı; boombook yazın çıkar, durumun özeti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kfat -- 24 Mart 2016; 14:02:56 >
  • çok iyi olmuş,uzay grisi mükemmel duruyor.
  • At gözlüğünü çıkar ve biraz öyle bak istersen.Bir telefona 2gb ram, 4 inçlik telefonun çözünürlüğüne 640p diyen birine ne derece mantıklı bir yorum yazılabilir orası tartışılır. Senin gibi boş yorum yapan biri için senin seviyene inmem gerekiyordu.

Ayrıca benim ne yapıp yapmayacağım seni neden bu kadar yakından alakadar ediyor. Çok merak ediyorsan söyleyeyim telefon için sıraya girmeyeceğim çünkü ABD toprakları içerisinde değilim. Buradakilerin maddi durumu belli Android kullanım oranlarından da az çok belli oluyor telefona verilen paralar. Aldığım zaman ABD üzerinden getirtirim. Yani neden bu kadar kendini yırtıyorsun onuda anlamak güç.

Şarj kullanım oranları herkese göre farklıdır. Adam oyun oynuyorsa tabii ki çok gitmeyecektir. Buna Apple'ın yapabileceği bir şey yok. iPhone SE çıkınca eğer çok merak ediyorsan sende gidersin birinin kullandığı iPhone SE'yi alırsın bakarsın şarjı gidiyor mu gitmiyor mu? Hani bu kadar meraklısın ya merakını gidermen açısından.

Hala arka kamera 1.2mp, 512mb ram olsa gibi şeyler söylüyorsun. Apple zaten gerektiği 2gb rami koymuş siz hala niye boş boş konuşuyorsunuz? Kamerada da "akıllı" kullanıcıların dikkat edeceği şey merceğin büyüklüğü ve lens kalitesi olacaktır. Cihazla çekilen fotoğraflardaki renklerin doğallığı da önemlidir. Sizin gibiler için var yok megapiksel olmuş. Merak ediyorum her gün Afiş ve Pano mu hazırlıyorsunuz?

720p yapamıyorlar evet. Bunu aklına soksan iyi olur. 720p yapmaları için yeni ekran tedarikleri gerekli. iPhone cihazlarının tedarik süreçleri de kısa bir süre değil. Apple'ın bu cihazı çıkarmasındaki "ASIL AMAÇ" iPhone 5s'i yürürlükten kaldırdığı için onun ekran ve kasasına yeni donanımı koymaktı. Galiba bunu ısrarla ve ısrarla anlayamayacaksın. Olsun.

iPhone'da AirDrop ile fotoğraf, video gönderiliyor 9 metredeki cihazlara. Ayrıca Pages, Numbers, Keynote dosyaları da paylaşılıyor tabiri caizle Microsoft'un Word, Excel, Powerpointin muadilleri. PDF dosyalarını veya Microsoft Office dosyalarını da Email ile gönderebilir. Sanki dosya gönderilmiyor siz ne kadar komiksiniz ya.

Zaten bu telefon 4 inç ekran isteyenler için. Sen iyi misin, ciddi misin? 4.7 inç veya 5.5 inç isteyen 4 inç kendisine küçük gelen birisi zaten bu cihazı almaz.

Tabii senin deyişinle "sorun" olan şeyler olduğu için. Sen kullanmayacaksan bu cihazı kendine bu kadar dert etmene gerek yok. Kendini bu tür şeylere fazla harcama. Sonra kendinden harcayacak bir mantık bulamayabilirsin.

• Bu nasil baslik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonun renkleri sanki elde kalan kapları birlestirmisler gibi duruyor.

• 2400 tl mi

amerikadan indirim çekiyle birlikte 2100 liraya 6s 64gb aldım
  • Şu ''ÇÖP'' yazıp gidenlere sinir oluyorum. iPhone fanı falan değilim ama ''ÇÖP'' yazıp gitmek ne ya? Beğenmediysen beğenmedim çünkü şu yok şu var de doğru düzgün. Yok ama illa ''ÇÖP'' yazacaksın
  • Haziranda alıcam bunu ama Silver mı Gri mi karar veremedim hiç rengine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 24 Mart 2016; 14:44:15 >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.