Şimdi Ara

Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
6
Favori
17.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rica ediyorum işi gücü olmayan hala baba burası yiyen liseliler telefonu alamadıkları için laf atmasınlar.

Fakirsin bari gururlu ol otur oturduğun yerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple işi çözmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNuAzKaEn

quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

quote:

Türkiye ye herkes giydirmiş bende giydireyim mantığı. 400 dolarlık telefon amerikadan geldiği için %20 vergisiyle beraber 480 dolar yapar. 480x2,90=1392 lira yapar hadi en kötü 1500 olsun. Aradaki 500 lira fark noluyor. Alacağınız ucu sivreltilmiş kazık oluyor

Türkiye'de telefon fiyatları Amerika ile değil Avrupa ile kıyaslanır daha kaç defa anlatacağız. Az coğrafya bilgisi öğrenin Türkiye hangi kıtada? Avrupa'da 490€ oradan hesaplayacaksın 400 dolardan değil. Yeminle forumun seviyesi inanılmaz düşük

Tühh yaa dünya meselesinde yanlış yapmışız napsakki yöneticilere söylede banlasınlar beni hadi

Yorumun yaşını belli etti

Hala anlatamıyorum heralde yaş ve zeka sınırlaması varsa banlat ozaman diyorum yada sen buralarda harcanıyorsun git başka işlerle uğraş diyorum daha hala laf sokma peşinde arkadaş sonra yaşını belli ettin diyor sen 60 yaşında falansın heralde bi laf sokma çabaları herşeyi ben bilirim tavırları falan normalde münakaşaya girmem ama adam gibi açıklama yapsaydın Tamam haklısın derdim ama önce üslubunu düzelt sonra gelip bana akıl ver

Arkadaşım gidip ABD fiyatlarıyla kıyaslayıp 800 tl fazla kazıklanıyoruz diyorsun. Neresi doğru bu sözün açıkla bana. Iphone her zaman Amerika'da daha ucuzdur sen Avrupa ülkesisin Avrupa fiyatlarıyla karşılaştırman gerekiyor. Vergileri senden kat kat düşük Avrupa ülkelerinde bile bu cihaz 1600 tl civarına satılıyor. Ülkedeki ötv ve kdv oranını katınca fiyatının gayet normal olduğu ortada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Birincisi vergiler kat kat düşük demişsin ama amerikadan gelen mallara %20 avrupadan gelenlere %18 vergi biniyor... Hadi onu geçtim 800 lira fazla ödüyoruz demedim ben laflarımı çarpıtma 500 lira dedim arada 300 lira var yani... Benim mesajımı ilk alıntıladığında üslubun böyle değildi yok zeka seviyesi düşük yok yaşını belli ettin falan yazıyorsun. Bak adam gibi açıklamayı yapmışsın tamam eyvallah bilgilendirdiğin için sayende bizde öğrendik nereye göre kıyas yapacağımızı

• 1750 tl'den piyasaya girse çok satardı. Yine satacak da neyse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4s kullanıyorum işimi rahatlıkla görüyor bir telefona 2000 tl vermek israf gibi geliyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 24 Mart 2016; 10:23:38 >
  • ben 5s ile galaxy s6 yı kayaslamıyorum. 2013 yılında çıkan 5s in karşısındaki rakibi galaxy s3 idi. s3 ile kıyaslama yapmak gerekir. 5s i 2013 yılında almakla geçen sene almak arasında çok fark var. telefonlara gelen extra fiyat farkından önce 5s i ben 1500 tl ye almıştım. o zaman s3 de 1400 tl idi. şimdi aradaki farka dikkat çektim. yine söylüyorum fikirlerim yalnızca beni bağlar katılıp katılmama hakkınıza saygı duyarım.
  • Beni alıntılamayınca sustun sandım ama hala boş yapmaya devam ediyorsun. Konu Apple fanboyluğu değil çıkan cihazda bok gibi olmuş her Apple cihazı gibi. Senin ilk attığın yorumu alıntıladım. Bu ekran boyutu 4 inç bana kalkıp 720p yapsalar ne olur yapmasalar ne olur? 4 inçte 640p 326 PPI yapıyor insan gözü zaten 300 PPI dan yukarısını algılayamıyo gözlerimiz mikroskop değil. 720p koysalar ne olucak sen insan üstü varlık mısın ki algılayabilicen hangisinin 720 hangisinin 640 olduğunu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alihancetintr

Sağolun hocam amazondan almayı düşünüyorum neredeyse tüm elektronik ürünleri oradan alıyorum baya yarı yarıya geliyor TR fiyatina göre uygun

Gümrüğe takılmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Merhaba Sayın Tim bey elimizde fazladan 5S kasası var ne yapalım?
    -Yanına E koyup yeni diye sürün gitsin...

• "Ekran
    4 inçlik ekranda, iPhone 5S'ten alıştığımız 1136x640 çözünürlük yer alırken, piksHYPERLINK "http://forum.donanimhaber.com/m_115461091/f_//tm.htm"el yoğunluğu da ikonik 326ppi seviyesinde kalıyor. Geçen yıl ki modellerin aksine, 3D Touch ekran hassasiyeti bulunmasa da Live Photos hareketli fotoğraf özelliğine yer verilmiş." 

Adamlar öyle pazarlama cümlesi yapmışlar ki
    neymiş PPI değeri "ikonik" miş 3d touck yokmuş amaaaa live photo varmış

Murat 131 ikonik manuel direksiyonunu koruyor, hava yastığı olmasada eminyet kemeri var gibi değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

Beni alıntılamayınca sustun sandım ama hala boş yapmaya devam ediyorsun. Konu Apple fanboyluğu değil çıkan cihazda bok gibi olmuş her Apple cihazı gibi. Senin ilk attığın yorumu alıntıladım. Bu ekran boyutu 4 inç bana kalkıp 720p yapsalar ne olur yapmasalar ne olur? 4 inçte 640p 326 PPI yapıyor insan gözü zaten 300 PPI dan yukarısını algılayamıyo gözlerimiz mikroskop değil. 720p koysalar ne olucak sen insan üstü varlık mısın ki algılayabilicen hangisinin 720 hangisinin 640 olduğunu?

yukarıda anlattım zaten.yeniden tartışmaya gerek yok önce yazdığımı oku.ben tamamen teknik ve bilimsel konuşuyorken sen çocuk gibi şeyler söylüyosun ben senle nasıl muhattap olayım ki beni alıntılamamşsın diyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 24 Mart 2016; 11:09:46 >
  • bu konu altında savaş çıkmış die duydum
  • Okudum zaten anlattığın tamamen video odaklı sanırım youtuber olmanın etkisi kafan sürekli oraya kaymış. Ekran çözünürlüğündeyiz hocam ekran boyutu-çözünürlük ilişkisindeyiz. Verdiğim soruya cevap ver yeterli insan üstü varlık mısın? 720p ile 640p yi ayırt edebilir misin 4 inçlik ekranda bunun piksel sayısı daha fazla daha net diyebilir misin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • djfilifoto kullanıcısına yanıt
    s7-6s
    s6-6
    s5-5s
    s5-5
    s3-4s
    s2-4
    s1-3gs

diye biliyorum geçen sene s4 satılıyordu o da a101 de 800 liraydı ve 2. el fiyat 500 lira falan s3 4 sene önceki cihaz geçen sene satılma şansını çok az buluyorum.
  • ipod touch tasarımıyla bu donanımı birleştirseydiler o zaman efsane olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

Okudum zaten anlattığın tamamen video odaklı sanırım youtuber olmanın etkisi kafan sürekli oraya kaymış. Ekran çözünürlüğündeyiz hocam ekran boyutu-çözünürlük ilişkisindeyiz. Verdiğim soruya cevap ver yeterli insan üstü varlık mısın? 720p ile 640p yi ayırt edebilir misin 4 inçlik ekranda bunun piksel sayısı daha fazla daha net diyebilir misin?

İlber hocamız gibi diyecem bende bu kadar cahili bi arada görmedim.
    Sayın hocam siz uzayı görebiliyor musunuz

• 131murat 1 kullanıcısına yanıt
  • Fiyat normal. Almanya'da 489€. TL'ye cevirirsek 1570 TL ediyor yaklasik. Turkiye'de fazla vergi olarak %25 ÖTV var. 1570 * 1,25 = 1972 TL.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.