Şimdi Ara

Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
6
Favori
17.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SoNuAzKaEn

Türkiye ye herkes giydirmiş bende giydireyim mantığı. 400 dolarlık telefon amerikadan geldiği için %20 vergisiyle beraber 480 dolar yapar. 480x2,90=1392 lira yapar hadi en kötü 1500 olsun. Aradaki 500 lira fark noluyor. Alacağınız ucu sivreltilmiş kazık oluyor

Türkiye'de telefon fiyatları Amerika ile değil Avrupa ile kıyaslanır daha kaç defa anlatacağız. Az coğrafya bilgisi öğrenin Türkiye hangi kıtada? Avrupa'da 490€ oradan hesaplayacaksın 400 dolardan değil. Yeminle forumun seviyesi inanılmaz düşük

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu tasarıma aşık bi insanım,telefonumu şu sıra satmak durumunda olduğum için üzülüyorken(telefonum 8.4.1 versiyon) ileride alsamda ios 9 ve üzeri olacak ve hayran olduğum bu akıcılık olmayacak diye canım sıkılıyordu.. Apple bana özel telefon yapsa bu kadar olurdu yani:))
  • PetroGeologist kullanıcısına yanıt
    Ram 2gb ve 64 gb depolama var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burning Desire kullanıcısına yanıt
    4.5g 4Gnin gelişmişi yani 4.5g LTE diye biliyorum.
  • 1080p böyleyse bu telefon performans kralı olur demekki üstelik 2000 tl ile. Hala laf eden var.

• Ram 2 GB Arkadaşlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • abi iphone ya gerçekten ismi yetiyo uğraşıyolar sağlam telefon çıkartıyolar :)
  • Beyler bende 5s varsırf kasayı sevdiğim için değiştirmedim. 6s ile arasında ne gibi farklar var bu telefonun tam olarak.
  • Benimde kafamı çeliyor fiyatı düşerse düşünebilirim.
  • Bu tarz konuları çok seviyorum.Yorumları okuması çok zevkli oluyor.Altı üstü bir telefon için millet kavga ediyor
  • SturmpioneeR kullanıcısına yanıt
    Kimisi de öyle bir döktürüyor ki adam buralarda harcanıyor diye düşünmeden edemiyorsun. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: k0zzi

abi iphone ya gerçekten ismi yetiyo uğraşıyolar sağlam telefon çıkartıyolar :)

Kaliteli ama sağlam değil iphone.

• quote:

Orijinalden alıntı: Téquila

Beyler bende 5s varsırf kasayı sevdiğim için değiştirmedim. 6s ile arasında ne gibi farklar var bu telefonun tam olarak.

Sistem olarak kesinlikle belirgin fark koyacaklardır. Ama normal bir kullanıcı İkisi arasında fark göremez. Ekran boyutu da bir fark tabiki. Ekran farkını saymazsak arada fark yok diyebilirim. Tabi bir de batarya var. 6s daha geniş bir bataryaya sahip. Bariz 1 günü daha rahat Çıkarır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bashi_Bozuk

Baya bi saçmalamışsın. Düşünsene bundan 10 sene önce kocaman pc lerde zor oynadığımız gta san. İleride cebe sığacak cihazlarda oynayabiliceğimiz hiç aklına gelirmiydi imkansız gibi değil mi o zaman. Oynamayı bırak ilk 3d oyunlar bile nasıl heyecanlandırmıştı bizi heleki s60 işletim sistemi. Telefon teknolojisi her zaman ilerliycek belki 5 belki 10 sene sonra telefonlarda gta 5 ide oynayabilecegiz bi bakarsin sanal gerçeklik ile zihinle kontrol bile ederiz.

tamam arkadasim. ben sacmaladim. siz biliyosunuz.
    diger arkadasta ne cok ust duzey tanidigin muhendis var demis. tamam dediginiz gibi olsun.
    siz bildiginiz gibi devam edin. aman farkli birsey ogrenir aman bir bilgi gordugunuzde karalamazsiniz. guzel alin telefonlari istedigimizde bu zaten. amerikanin ilerlemesi ve buyumesi icin size ihtiyacimiz var. sagolun var olun.

• Hala bos yorumlar. Hadi 2bin tl vermeye git. Hatta siraya gir. Ozamn senin soylemine gore arka kamerada 1.2mpx olsun ramide 512 yapsin gecmiste yaptigi gibi.
    Se alinca muhtemel sorunlar
    Abi hergun sarja takiyorum hatta yetmiyor sarj aletiyle dolasiyorum(suanki iphone 6 6s gibi)
    On kamerasi kotu ama gorusme yapmiyorum zaten. Haha
    16gb doldu. Zamaninda 2400 pahali oldugu icin almadim.
    4.3 olsa ne olacakti falan demedim. 720p de 4inc yapamiyorlar mi. Bos yorumcu.
    Iphoneda bleutooth ile ne paylasiyorsun.
    Nfc etiketi olan kumandalar var. Irdaya gerek yok
    Abi bu ekran kucuk geliyor sanki. Yazilari goremiyorum. Gozlerim bozulcak. Haha

• quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

quote:

Türkiye ye herkes giydirmiş bende giydireyim mantığı. 400 dolarlık telefon amerikadan geldiği için %20 vergisiyle beraber 480 dolar yapar. 480x2,90=1392 lira yapar hadi en kötü 1500 olsun. Aradaki 500 lira fark noluyor. Alacağınız ucu sivreltilmiş kazık oluyor

Türkiye'de telefon fiyatları Amerika ile değil Avrupa ile kıyaslanır daha kaç defa anlatacağız. Az coğrafya bilgisi öğrenin Türkiye hangi kıtada? Avrupa'da 490€ oradan hesaplayacaksın 400 dolardan değil. Yeminle forumun seviyesi inanılmaz düşük

Tühh yaa dünya meselesinde yanlış yapmışız napsakki yöneticilere söylede banlasınlar beni hadi

• Küçük telefon kullanmak isteyen kullanıcıya makul fiyatlarda telefon asla bulunmuyordu.Tek alternatif Sony Zcompact serisi idi, onunda yok 2 gb ramı yok ısınması kamerası bilmem nesi bir ton sorun sayan var.Küçük telefon kullanıp performans almak isteyenler için birebir olmuş.Ios stabilizasyonundan hiç bahsetmiyorum zaten.Yukarda bi arkadaş video paylaşmış EN İYİ (!) seçilmiş s7 edge sürünüyor 6s plusun karşısında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple SE'ye o kadar güveniyor ki 5S'i satıştan kaldırıyor, yani bundan sonra tek seçenek SE giriş seviyesinde.

çok uyanık adamlar yahu, müşterisini de çok iyi tanıyorlar ve affetmiyorlar - cebinden son kuruşunu alırlar hiç düşünmeden.

http://forum.donanimhaber.com/m_115525440/tm.htm
  • quote:

quote:

quote:

Tühh yaa dünya meselesinde yanlış yapmışız napsakki yöneticilere söylede banlasınlar beni hadi

Yorumun yaşını belli etti

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yorumun yaşını belli etti

Hala anlatamıyorum heralde yaş ve zeka sınırlaması varsa banlat ozaman diyorum yada sen buralarda harcanıyorsun git başka işlerle uğraş diyorum daha hala laf sokma peşinde arkadaş sonra yaşını belli ettin diyor sen 60 yaşında falansın heralde bi laf sokma çabaları herşeyi ben bilirim tavırları falan normalde münakaşaya girmem ama adam gibi açıklama yapsaydın Tamam haklısın derdim ama önce üslubunu düzelt sonra gelip bana akıl ver

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.