Şimdi Ara

Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
6
Favori
17.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forester34 F kullanıcısına yanıt
    kardeş bu yazdığın biraz saçma olmuş.16 gb mobil işletim sistemi olmaz zaten iphone en iyi güncelleme veren telefon burada apple diğer telefonlarla kıyas dahi edilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

İlk defa iphone alacaklar için bir şey diyemem ama 5 ve özellikle 6 ve 6 plus dan geçiş yapacaklar için alışmak çok zor olur.

Ben 6 plus kullanıyorum 5 i elime alınca o kadar küçük geliyor ki.. Hele 4 inç ızdırap olur.

İphone 5 ve 5s, 4 inch zaten. Sanırım siz iPhone 4 ile karıştırıyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biclioch kullanıcısına yanıt
    Sayende ios a aşık oldum mutlumusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 reklamını hatırlayan? Parmağım burdan buraya yetişiyor diye?
    6 çıktı millet "e iki elimiz var?" demeye başladı.
    Plus ??
    E şimdi de diyor ki yok küçük iyiydi. Haa özellik olarak da önceki ile birebir aynı. Ve mantıklı bulunuyor ya, insan sormadan edemiyor ciddi misiniz?

Dipnot; evet 6 performansı yeterli, büyük diye almadım şimdi küçüğü çıkınca alıyorum diyen mantıklıdır. Ama üzerinden geçmiş aylar, teknoloji yerinde mi saydı?

• BilimveEdebiyat kullanıcısına yanıt
    pardon doğru, se yi 3,5 inç sanıyordum :)
  • Çünkü biraz daha koyayım dediğin 800 tl. 800 tl az paramı. Benim de kafamda 6s vardı 64 lük. 3500 tl. Şuan se alırsam 2300 tl. Arada 1200 tl fark var. 3d touch yok parmak okuyucu bi.eski nesil. Ön kamera da 5 mp. Yani bunlar tamam olsa iyi olacak özellikler ama 1200 eder mi?

• Gençler z2 yi satıp bunu alayım mı almayım mı onu söyleyin bana?

• quote:

Orijinalden alıntı: istek6

Gençler z2 yi satıp bunu alayım mı almayım mı onu söyleyin bana?

• Abi birileri övmekten birileri yermekten bıkmıyor. Her çıkan arabayı telefonu bilgisayarı yorulmadan konuşuyorsunuz.

Ara model değil mi bu ? Eylül'de yenisi çıkacak geçen Eylül'de çıkan da var işte. Daha bir sürü marka da var.

Tek eleştireceğim konu şu ulan arttırılmayın hafızada 16 sonra 64 gb demek tamamen üçkağıt

• Arkadaşlar samsung s3 kullanıyorum, bir kaç kez yere düşürme sebebiyle hasar gördü büyük ihtimal gidici gibi görünüyor yeni telefon almayı karar verdim sizce İphone SE alınır mı? birde 5S'den farkı nedir?
  • Htc hayrani biriyim ama sunu demem gerek ios bir baska arkadas.
    Android in en iyi markasi bile gelse apple efsanesi surecek. Hele ki kullanicilari dusunup 4 inc bile cikarmislar.
    Android e pil dayanmiyor adamlar halen 4 k ekran pesinde. Ne diyeyim belki bende tekrar alir apple donerim.

• Hemen cıksında iPhone 2 .el fiyatları düşsün gari canlar

• Ya yemin ediyorum bu modeli nedense cok sevdim ama su fiyat cidden baya uzucu hem de asiri uzucu. Normalde android faniyim ama bu telefon harbi ilgimi cekti. Apple ilk defa guzel bir is yapmis. Birkac kucuk eksigi var ama telefon tasarim ve donanim olarak olumlu puan alir profosyenellerden. Eger telefonu alirsam yorumlarim icin konu acicam. Cunku 6 senelik telefon surecimde ilk defa iphone alicam. Hadi hayirlisi olsun

• quote:

Ekran boyutu sıkıntı değilse al kardeşim, kral telefon kimse çamurlamasın, 2gb ram ve bu işlemci grafik yongasıyla elinde canavarla dolaşırsın.

• İphone yap şunun 16 lını 1499 64liği 1699 128 2099 yapsan ne olurdu sanki.Zaten taksitle telefon alamıyoruz peşinde 2000 verecek durumu olmuyan var

• Ne için kullanıcağınıza bağlı hocam.Ablamda 5s var.2 ay oldu alalı sosyal medya için kullanıyor cihazda ne bi donma var ne bi kasma bu cihazda 5sden baya bi iyi olduguna göre uzun yıllar sırtını yere getirmez diye umuyorum imkan verse geç bence ama yurtdısından aldırabiliyorsan ordan aldır h.o

• quote:

Orijinalden alıntı: Pércussionist

quote:

Ekran boyutu sıkıntı değilse al kardeşim, kral telefon kimse çamurlamasın, 2gb ram ve bu işlemci grafik yongasıyla elinde canavarla dolaşırsın.

1 demislerdi 2 kesin mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı forumlarda 2 olarak gördüm, DH de 1 diye tutturmuş herkes

• Mükemmel olmuş bence. tablet kadar iphone mu olurmuş? iphone özüne döndü bence :D
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.