Şimdi Ara

Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
6
Favori
17.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İPhone iyi hoş da çok pahalı arkadaş yaw. Gerçi sınıfındaki diğer cihazlar da ucuz değil ama. Türkiye şartlarında ortadireğin bu parayı bu cihaza verip sonra borcum var diye yanması da tam aile faciası. Parası olana hayırlı olsun ne diyelim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes doyumsuz olmuş. iphone 5 çıktığında herkes boyutuna hayran kalmıştı, 6ve 6plusta ise büyük bulmuşlardı şimdi bunları kıyaslayıp 4"e küçük deniliyor ancak farkında olmadığınız bir şey var apple 3 çeşit kullanıcı tipinde amiral telefon koymuş. Siz hala kötülemeye devam edin
  • 12 mp çeken telifona 2 bin küsur para vermek Eskiden android adamı kafayı yedirtirdi şimdi ios yedirtiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • trcpt kullanıcısına yanıt
    bina giydirme için baskı alacaksınız sanırım 12 megapiksel yetmiyor? benim dslr makinem de 12 megapiksel. siz bilmeden çok yorum yapmayın bence..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya puan vs 1700-1800tl'ye alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

640p dediğin ekranın boyutu 4 inç farkındaysan ve Retina.
    2gb ram iOS'un kullanımı için gayet yeterli bir miktar.
    1.642mah A9'un enerji verimliliği sayesinde daha uzun bir pil ömrü sunuyor.
    1.2mp ön kamera video görüşmelerinde bir sorun yaratmıyor.
    16gb hafıza seçeneğinin yanında 64gb hafıza seçeneği bulunmakta.
    Bluetooth 4.2 var. Ayrıca Bluetooth olmayan iPhone modeli yok.
    Apple'ın kendi NFC modeli Apple Pay var.
    FM Radio yok fakat internet üzerinden radyo dinleme imkanı var.

Ben de seni alkışlıyorum eleştirmek için eleştirdiğin için.

Kardes senin aklin calismiyor. Bazi espirili yanlarida anlamamissin. Benim demek istedigim 100dolara uretim maliyeti 2bin lira istiyor. Ayni fiyata 3gb ram 720p 2250mah bilmem ne bilmem ne koyabilir basit yani.
    720p koyabilirdi. 4inc olunca 720p olmuyor mu. Bos yorum
    2gb ram yeterli olsa bile neden 3 koymasin
    A9un enerjisiymis kardes sen haberi dinlememissin siri surekli acik kalacak. Zaten o 4ince yeter ancak.
    Yil 2016 1.2mpx
    16gb 2bin 64gb 2400 ben kimde iphone gordumse hep 16gb. Alanlar Zaten gerek yok diyorlar cunku adamlar icine atacak mp3le film atmakla ugrasmiyorlar .itunes indirdiginde 1gun icinde siliniyor.
    Bluetooth varmis. Bunu soyleme kimseye herkes guler. Iphone alanda daha bluetooth kulaklik kullandigini gormedim.
    Nfc sadece apple pay de calisiyor. O yuzden bosu bosuna koyulmus bir nfc var cihazda. Nfc ile ne dosya paylasabiliyon. Nede herhangi birseyi aktif etmek icin kullanabiliosun.misal kumanda. Tv. Vs vs
    Sen zaten buralari anlamamissin baliklama atlamissin. Nfc bluetooth oldugunu bizde bilioruz. Kullanamadiktan sonra olsa nolur.
    Mesajimin genel nedenini anlamamissin zaten. Neden 1.2mpx neden 2gb. Neden 32gb yok. 5mpx 3gb 32gb 720p yaparak ayni fiyata satabilirdi. Neden millete kazik sokmaya calisiyorki.

Öncelikle bana kafamın çalışmadığını demen benim umurumda değil çünkü seni bu konuda ciddiye alamıyorum.

Apple'ın bu üründeki amacı iPhone 5s'i tedavülden kaldırıp dış kasa ve ekranını yeni donanımla buluşturmaktı. Apple daha önce kullandığı ekran boyutu ve çözünürlüğü kullanıyor. O yüzden "720p olsa ne olacaktı, 4.3 inç olsa ne olacaktı..." söyleyince kafanız basmış olmuyor işte.

Ram konusuna hiç değinmeyeceğim. Apple'ın da zaten böyle ram miktarlarıyla göz boyamaya ihtiyacı yok. Bırakalım da diğer firmalar 16 gb ram, 8 çekirdek, 41 megapiksel koyup kendi "sözde teknoloji dahilerini" kendine çeksin sizin gibi. Siz pratikte olana değil kağıtta yazana itibar ettiğinizden mütevellit.

Sirinin özelliğinin devre dışı bırakıldığından haberin bile yok.

İsteyen 16gb isteyende 64gb alabiliyor mu? Alabiliyor. O zaman boş yapmayın. İsteyen istediği gibi kullanır hafızasını. İsterse 4K video çeker doldurur. Bizene veya sizene.

iPhone'u olanlar bluetooth kulaklık kullanmıyormuş. Eminim Android kullanıcılarının hepsi bluetooth kulaklık kullanıyordur... Beats'in Apple firmasına katıldığından haberin yok sanırım. Mağarandan çıkta biraz dışarıya bak.

Boşuna koyulmuş bir NFC öyle mi? Pazar analistleri sizin gibi düşünmüyor. Apple Pay Apple'ın en büyük atılımlarından biri. Yakın zamanda bunun sayesinde Çin'i bile fethedecek siz boş boş konuşmaya devam.

NFC ile dosya paylaşımı yok demişsin. AirDrop denen bir şey var Wifi ve Bluetooth sayesinde dosya paylaşılıyor. Ondanda haberin yok. Tv kumandasını kastettin sanırım onun için IR alıcılar lazım NFC ile ne alaka?

Tek eksi yani 1.2mp olan ön kamerası olacaktır.

Bilip bilmeden konuşmayı çok seviyormuşsun demekki. Mesajını anlamayan yok fakat sen ısrarla Apple'ın cihaz çıkarma politikasını anlamadan yorum yapmaya çalışıp kendini rezil etmişsin. Eleştirmen için ilk önce bazı şeyleri anlaman lazım. 2007'den beri iPhone çıkıyor. Hala anlayamadıysan benim de sana yapabileceğim bir şey yok gerçi.

• İmkan verseler de alsak be
  • 5s kullanan biri olarak diyebilirim ki böyle bi fiyatlama ile bu telefon ülkemizde alınmaz...

Ama ara model için özelliklerinin tatmin edici olduğunu da belirtmek gerekir...

• quote:

Orijinalden alıntı: trcpt

12 mp çeken telifona 2 bin küsur para vermek Eskiden android adamı kafayı yedirtirdi şimdi ios yedirtiyor

Al işte sana göre en fazla mp en iyi

• YA ARKADAŞLAR BEN BU TELEFONU ALMAK İSTİYORUM AMA BONUS KART İLE 24 TAKSİT ŞEKLİNDE NASIL ALABİLİRİM ? ?
  • 4" cihaza bu para verilir mi diyor insan. :/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boyut ve ozellikler iyi ama ön kamera olmamis.5mp 25-28mm falan olsaydi iyiydi

• 5c deki başarısızlığı bunda da yasiyacaklar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 131murat 1 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam amazondan almayı düşünüyorum neredeyse tüm elektronik ürünleri oradan alıyorum baya yarı yarıya geliyor TR fiyatina göre uygun
  • Yine tüm forum çekmişiz SE leri. Kimin teyzesi apple da çalışıyordu??

• forumun seviyesi cok fazla dusmus, su konudaki mesajlari okumak yeterli.. dunya mali uzerinden insanlarin biribirilerine soyledikleri laflar hayret verici.
  • Türkiye ye herkes giydirmiş bende giydireyim mantığı. 400 dolarlık telefon amerikadan geldiği için %20 vergisiyle beraber 480 dolar yapar. 480x2,90=1392 lira yapar hadi en kötü 1500 olsun. Aradaki 500 lira fark noluyor. Alacağınız ucu sivreltilmiş kazık oluyor

• Geçen haftalarda bir yakınıma telefon bakarken ben 5s ile g4 arasında kaldım.Ve kararı ona bıraktım.5sin ekranı çok küçükmüş dedi 1300 tl'ye 5.5 inç lg aldık.Bu iş tercihle alakalı birşey.

Birkaç gün evvel 3 senelik 5sin 1400-1500 tlye alınması birçok insan için fp idi. Ee işlemci değişmiş,kamera değişmiş,ram değişmiş bir çok yeni özellik gelmiş.Aynı fiyata mı verecekler güzel kardeşlerim.Hayatımda hiç apple'm olmadı 1.5 seneyi aştı moto g kullanıyorum,600 tlye almıştım.Kılıf,jelatin kullanmadım çok şükür beni hiç üzmedi daha bir kere kasmadı,ufak tefek çizikler hariç taş gibi telefon.Ama samsungtan bir çok insan gibi çok çektik.
    Bu telefonu çok beğendim.Film,diziyi bilgisayarda veya tvde izlemeyip telefonda takip etmedikten sonra, sürekli oyun oynamadıktan sonra bu telefon özelliği karizması ve işlevliğiyle piyasada yeniler dahil tüm androidlerden eminim daha fazla sorunsuz olacak ve daha uzun yıllar kullanılacak.

Burda bir çok insan ahlaksızlığa gidecek şekilde olumlu,olumsuz fanatik yorumlar yapıyor.Birbirinizin mallarını kıskanmayın,diğerleri de küçümseyip tahrik etmesin.

• Ufak boyut + yüksek performans isteyenler için güzel cihaz, piyasanın ihtiyacı vardı. Ekran en azından 4.5 olsa belki ben de düşünürdüm

• Müsrüflük 1gb ram 16gb hafızaya bu para verilmez bunu alan ya müsrüftür ya da gerizekalı falan

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.