Şimdi Ara

Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
6
Favori
17.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşte burası çok ironik. Tabiki telefona o parayı kullanmak için veren var ama ben çoğunluğun marka takıntısı olduğunu düşünüyorum. Ama sizi kastetmiyorum yanlış anlamayın,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bunu demek istiyorum..kesinlikle takıntı...
    Millet buna inanmak istemiyor

• OyunaGelenAdam kullanıcısına yanıt
    Ben sana paran yok demedim zaten farkındaysan. Ama bir gurur yapmışsın belli ki. Bu paraya bu telefona değer görmüyorsan vermezsin dedim. Verende seni hiç ama hiç ilgilendirmez. Yok fikrinden caydıracakmış bilmem neymiş. Seni kimse X5 Compact aldırmaktan caydırıyor mu? Hadi şimdi boş yapmayın Apple haberlerinin altında işsiz gibi ya. Başkalarına parasına hakim olmasını sağlayacaklarmışmış haha çok komik. Git ferrari konularına şahin, doğan tavsiye et daha çok parayı israf etmekten kurtarırsın. Bak buralarda harcanıyorsun.

Başkalarının harcadığı paraya göz dikecek kadar gözleri dönmüş bazılarının cidden yazık. Siz bile Apple'ın marka imajının yüksek olduğunu kabul ettiniz. Ama çamur atmaya devam daha çok işiniz var. Bir kaç ay sonra iPhone 7 çıkacak. Burada iPhoneları kötüleyerek eminim Apple'ın ayağını kaydırırsınız. Samsung'un falan yapamadığını başarırsınız

• cidden şunu anlamak çok zor geliyor adamlara ya kafaları çalışmıyor ya da kasten trollük yapıyorlar. arkadaşım bak en düşük iq lu insana anlatır gibi anlatıyorum.
    apple ın zaten hali hazırda 6s diye bir modeli var. yeni çıkan bu telefon benim gibi iphone 6 yı ya da diger tüm android telefonları büyük bulan ve kullanmakta zorluk çeken insanlar için çıktı.
    ben iphone 5 kullanıyorum ve büyük geldigi için iphone 6 ya geçmedim. şimdi bu telefonu dört gözle bekliyorum. zaten hali hazırda mükemmel bir dizaynın donanımını yenilediler. fiyatı da pahalı degil diger telefonlarla kıyaslayınca.
    bu telefon duyrulmadan önce sony xperia z5 compact düşünüyordum fakat gidip inceledigimde telefonun bir tugla kadar kalın oldugunu farkettim. şu an için bu telefon hem tasarım hem fiyat hem de performans bakımından rakipsiz.
    hala aptal aptal yok 4 inchlik telefona para mı verilir demeyin. ben de 5 inchlik 6 inchlik telefona para verilir mi diye düşünüyorum. gidip tablet alırım onun yerine. ha 6 inchlik telefonu kulağına dayamışsın ha kaldırıp laptopunu kulagına dayamışsın benim için hiç bir farkı yok.

• başlığı okuyunca renkli haplardan zannettim
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Appleboy diye ismini değiştir sen bence...tamam babanın şirketine çok laf ettik...
    İnsan sevdiğine bu kadar bağlanmaz sen de ki apple savunuculuğunu anlamış değilim...
    Allah mı yarattı bunu o kadar mı kusursuz.ABARTMAYIN ..bu kadarda savunmayın kabul edin şunu parasının ederinde kesinlikle değil..

• sahsen ben bu telefonun bir 6s yada s7 kadar performans vereceğini bile sanmamaktayım.Adamlar Resmen 5S lerin kasasını ve kamerasını değiştirmiş yazılım atmış vsaire.İnanmayın yok işlemci A9 flnmış yalan.Adamın Enayi olması gerek alması için
  • Apple çıkardığımız en güçlü 4 inç telefon olarak vurguladı. Yani iPhone 5s'in devamı olan bir yan ürün. Ana seri Eylül ayında çıkıyor.

Geekbench 3 testinin sonuçları
    iPhone 6s tek çekirdek; 2490 çift çekirdek; 4331
    iPhone SE tek çekirdek; 2548 çift çekirdek; 4422
    iPhone 5s tek çekirdek; 1394 çift çekirdek; 2510

Ama inanmamaya devam edebilirsin. A9 falan yalan hep.
    Biz ne desek boş hocam anlamazlar. Bu teknolojiyi böyle küçük kasaya sığdırmışlar hala 4" ekranmı olur,2000tl mi olur cart curt. Yahu piyasaya bakıyosun zaten androiddekilerden 2000den aşağı girmiyor piyasaya (samsung,lg,htc,sony hariç firmalardan bahsetmıyorum) e bakıyorsun 4,7"den küçük ekranı olan yok hatta çoğu 5" üzeri. E abicim bu teknolojiyi zaten büyük kasaya koymak kolay neyin kafasındasınız? Kaldı ki zaten 3boy çeşidi sunuyorlar
    Tek elle kullanmanın nesini anlamamışım siz kendinizi kandırıyorsunuz,sadece bir gün git bir teknomarkete 5.1 inç telefonu tek elinle kullanmaya çalış.spoiler gibi olacak ama sonuç telefon çok rahat kullanılıyor hemde elin,bileğin falanda yorulmuyor.4 inç şu an çağ dışı bir ekran boyutu ve kullanışsız gerçi apple yine her zaman ki gibi pazarlama yeteneği ile bu dinazor telefonu aldırtacak.

• Boyutunun 4" olmasinin neden elestirildigini anlamadim. Herkes buyuk ekranli telefon kullanmak zorunda degil.

• Kasada ufakta olsa değişiklikler yapılmasını beklerdim,birebir eski model kopyası yapmasalar keşke.

• tam aradığım büyüklük açıkçası , zaten gün boyu bilgisayar önümde. telefondan internet lazım olsa bile hayli hayli bu büyüklük işimi görür ki , xperia mini kullanıcısıyım onda bile interneti kullanmış biriyim :)

cep telefonunda küçük boyut olması benim için önemli , cepte tabak görünümünden nefret ediyorum.canavar gibi de donanımı var , tek sıkıntı fiyat yüksek , yurt dışından almanın bir yolunun bulmalıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Öncelikle çamur atmak gibi bir kelime yanlış olmuş. Apple cihazından başka bir cihazı eleştirince bak nasıl da hemen savunmaya geçiyorsunuz ama. Arkadaş Apple'ın geriye gittiğini söylemişti. Bende Sony'nin Xperia Z3 Compact ve Z5 Compact cihazlarına baktım. 8.6mm kalınlık 8.9mm'e çıkmış. 2.600mAh çok mu yetersizdi sanki. Bana kalırsa bu kabul edilemez bir rakam. Kalın yapmalarının tek gerekçesi yandaki parmak izi algılayıcısı yoksa niye kalınlaştırsınlar 100aH batarya artışı için mi sanmam. Gerektiği gibi de eleştiriyorum. Su geçirmez özelliğine laf etmiş miyim? Her defasında gelip iPhone'un ekran çözünürlüğüne laf atanlar içinde argümanımı sundum. 326ppi ekrana karşı 316ppi ekran. Farkındaysan ben markaya takoz, kalas demedim Z5 Compact modeline söyledim. Markaya olarak söyleseydim zaten daha değişik yorum yapardım aynı burada direkt olarak Apple'a taş atmaya gelenler gibi değil mi

Söylediğin gibi iPhone Sony'nin kamera lensini kullanıyor. Renkleri gayet doğal. Sony kendi lensini kullanıp nasıl bir performans sergiliyor pek bilmiyorum fotoğraf eklerseniz görme şerefine nail olurum. Kamerasını iPhone 5s ile değil de iPhone SE ile kıyaslarsanız daha mantıklı olur şuanki iPhone 6s'in arka kamerasıyla aynı.

Android veya Sony fanı olmadığınızı belirtmeniz de ironi kısmı olmuş sanırım durumunuzu kuvvetlendirmiş. Yoksa insanın aklına türlü türlü şeyler gelebilir.

iPhone'da Sony lensimi kullanılıyor ?

• z5c 2000 lira civarında piyasaya girdi.Çıkalı 5-6 ay oldu ve fiyatı 1700 tl.Sony'den 10 kat popüler olan Iphone neden 2000 TL'den girince sorun oluyor?
    z5c'de 2 gb ram var, z5'de 3.Apple donanımdan da kısmamış aynısını koymuş.Derdiniz nedir?

Benim gibi alıp 4 sene tel değiştirmeyen adam için iphone candır.Üstüne bir de 4 sene kullandıktan sonra satıp paraya da çevriliyor.Android bir cihazı 4 sene kullan sonra görelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

z5c 2000 lira civarında piyasaya girdi.Çıkalı 5-6 ay oldu ve fiyatı 1700 tl.Sony'den 10 kat popüler olan Iphone neden 2000 TL'den girince sorun oluyor?
    z5c'de 2 gb ram var, z5'de 3.Apple donanımdan da kısmamış aynısını koymuş.Derdiniz nedir?

Benim gibi alıp 4 sene tel değiştirmeyen adam için iphone candır.Üstüne bir de 4 sene kullandıktan sonra satıp paraya da çevriliyor.Android bir cihazı 4 sene kullan sonra görelim

Ne güzel anlatmışsın durumu. At gözlüğü çıkarmamız lazım ama inatçı/takıntııyız......

+rep
  • Uzun zamandan beri donanım habere bakmıyordum baktığım zamanlar da 3 yıl öncesi filan Android telefonlar bölümünden başka yere bakmazdım. 350 mesajımın 300 den fazlası sony konularınadır. Sonyciyim yani😀 son iki üç gündür aklıma nerden düştüyse iphone mu alsam acaba diye bir tilki düştü. Girdim konulara bakıyorum bir orayı okuyorum bir buralarda buluyorum kendimi. Android den sıkılmışım biraz bunu anladım. Hiç bir zamanda iphone olsun apple olsun ön yargılı bakmadım. Kendi kendime sony kullanmazsan iphone alırım diyordum. Konuyu uzattım. İphone ile sony nin kıyaslanması bile hoşuma gitti. Ben ilk Xperia cihazımı aldığım zaman çalıştığım yer olsun çevremde ki millet olsun samsung dan başka telefon bilmezdi ve iphone. Sony nin çıkışı yükselişi Xperia ile adım adım ben bilirim. Sony nin geç giriş yapıp ericsson yükünü sırtından attıp güçlü rakipleri olduğu bir kulvarda kendini kabul ettirip bu günlere gelmesi beni sevindirdi. Bu güzel bir başarıdır bence ondan fazla da yerin dibine sokmayın arkadaşlar sony'i. Yiğidi öldürün hakkını da vermeyi unutmayın. İyi forumlar.

• Bence 6 ve 6s'lerin tasarımları o kadar iyi değildi. 5s tasarımı en iyisi. Hem kendine özgü hem de sade, şık ve güzel bir tasarım. Bu da telefon da eski tasarıma dönmüş. Yalnız 4" yerine 4.5" yaparlarmış daha iyi olurmuş. Tam ayarında olurdu. Fiyatı ise iPhone fiyatlarını düşünürsek idare eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda en çok okuduğum konu bu oldu. Herkes bir telefon için birbirine girmiş sanki kendisi üretmiş gibi savunanlar daha iyisini yapmış gibi kötüleyenler var. Durumu özetleyim Genel olarak Amerikan pazarlama stratejisi. 2 buçuk yıl sonunda alt model olan 4" cihaz küçük diye satılıyor. Üreticilerin dikkatini çekiyor, Apple gibi katı bir firmanın arz talep üzerine geri adım atacağını sanmıyorum, genel olarak ucuzlayan 5s yerine daha pahalı ve daha çok satacağına inanan se gibi bir model çıkarmış. 5s ten ten farkı 12mp kamera 2gb ram ve a9 işlemci. Bu farkın 8mp kamera 1gb ram ve a7 işlemciden fazla maliyeti yoktur üretim aşamasında. Ama satarken bunun getirisi milyonlarca dolar olur. Durumun özeti bu alacak arkadaşlar eminim pişman olacak geçen yıl 2200 liraya 5s alanlar var teknoloji mağduru olmayın Apple kurnaz 16gb modeller ile taban fiyat çekiyor 16gb şu forumda kimseye yetmez şu zamanda bana yeter deyip iphone alanların parasına acırım. 2400 lira olarak hesapların fiyatı ve pahalı alanların aklı 6 ve 6s serisinde kalacak keşke 6 alsaydım diyenler çıkacaktır. Hatırlayın zamanında 3GS reklamlarını kimse yüzüne bile bakmıyor. Kısacası birbirinizi yiyip bitirmenin anlamı yok keşke biz yapsak bu teknolojiyi ama başkaları yapar bize de ancak konuşmak düşer

• 2017 yılında SE 2 modeline hazır olun, bari ekranı 4.3 inç yapsalar, daha büyük ekran olursa zaten klasik modellikten çıkar.
    Aynı S4 mini ekranı gibi olabilir, tek elle kullanılabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.