Şimdi Ara

Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
6
Favori
17.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla ne güzel orta seviye. Diğer markaların amiral gemisinden daha güçlü valla. Oyunun tatmin edip etmediği tartışılır. Benim ellerim küçük ve gayet de tahmin ediyor. Ve çok hafif. Kişisel fikrinizi elbet söyleyebilirsiniz fakat yorum kabul etmeyecek gerçekler de var. (amiral gemisi performans gibi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Bana İsheep dedi Ben en son İphone 4ü kullandım onu da lanet ederek bıraktım şarjı yüzünden. Hiçbir firmanın fanı değilim düşmanı da değilim olmam da. Ama sen Apple düşmanı olmuşsun Apple senin nerene ne yaptı artık onu biz bilemeyiz Bunu beğendim sadece. Ama senin gibi insanlara saldırmayı amaç edinmiş holiganvarî insanlar her zaman olacaktır ondan kızmıyorum. Gülüp geçiyorum Bizim ne kadar para verdiğimiz seni neden bu kadar ilgilendiriyor anlamıyorum. Aile planlamasında mı çalışıyorsun hayırdır? 2000 yani bana dokunmaz. Dokunacak olan almaz zaten. Ya da alsa da yine seni ilgilendirmez ya, neyse. Bu mesaja da ne cevap verirsen ver okundu olarak işaretleyip bırakacağım okumakla ya da cevap vermekle falan uğraşmayacağım. İyi forumlar

• 29 martta havale ile alınınca ne zaman elimizde olur Bilgin var mı? havale ile 100 lira daha ucuza geliyor

• Bir yerden gormedim ancak tekrardan ayni tarih olmasi lazim. Cunku trde satilmaya o gun baslaniyor.

• Son kararımı verdim. İphone 6S 64 GB satıyorum. İphone SE 64 alıyorum. Tabiki yurtdışından getirtme imkanım olduğu için böyle bir karar verdim.

Bataryasının bu kez beni üzmeyeceğini umut ediyorum. 6S gibi olursa yeterli, hatta süper olur.

Ön kamerası ile ilgili hiçbir sıkıntım yok. Çünkü öyle selfie falan uğraşmam.

Boyut zaten benim için mükemmel. Ekran boyutu falan hiç sorun değil. Daha önce iPhone 6 Plus da aldım ama birkaç gün sonra iade ettim. Benim için taşınabilir bir cihaz değildi. Kullanana saygı duyarım; ben cepte taşımakta zorlandım açıkçası. İPhone 6 ekran boyutu olarak daha iyiydi ama bugün bir tanıdıktan iPhone 5 baktım ve tamam dedim. SE ye dönüyorum 👍

İphone 7 çıkana kadar bununla devam edicem. İphone 7 de neler olacağına bakıcaz ama bu cihazı satmadan uzun yıllar kullanıcam umarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    VERGİ işini akp çıkarttı... uyanda balığa çıkalım troll efendi...
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Ee zaten ben akp cıkartmadı demedım kı Vestel ın önü açılsın yerli malı alalım diye bir olup yaptılar işte. Ne dıye troll vs diyorsun kı.

• Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    olayda VESTEL alakasız... asıl kurban o... AVRUP'daki müşteriler için bir çok markaya üretim yapan o... yabancı diye alan vatandaş şimdi ne yapacak sanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beko1903

Valla ne güzel orta seviye. Diğer markaların amiral gemisinden daha güçlü valla. Oyunun tatmin edip etmediği tartışılır. Benim ellerim küçük ve gayet de tahmin ediyor. Ve çok hafif. Kişisel fikrinizi elbet söyleyebilirsiniz fakat yorum kabul etmeyecek gerçekler de var. (amiral gemisi performans gibi)

Apple amiral fiyat yapar amiral telefon yapmaz. Bütün telefonları aynı seviyedir.

• İnsanlar akıllı telefonu öylesine oyun ve film aracı haline getirmiş ki küçük ekranlı tercih etmek isteyen insanların her zaman var olacağını unutmuşlar. Bende de bir zaman tarayıcı aynen pc gibi büyük olsun takıntısı vardı. Cihazımın ekranı büyüdükçe bu kez de ağırlığından şikayetçi olmaya başladım ve kendi kendime ütopik cihazlar hayal etmeye başladım. Herkes bir yönden manyaklaşıyor. Adam 4 inçin devri bitti diyor. Öyle bir dünya düşünemiyorum. Bisikletin devri bitti demek gibi bir şey. Lan motorsiklet diye bir şey var bisikletin devri bitti diyen manyaklardan farkı yok bunların.

• Arada bir sevinmek için apple store ABD sitesine girip fiyatlara bakıp kapatırım. Moral veriyor herşey daha güzel olacak gelecekte. 399 numarası favorim mesela.

• böyle bi skandala nasıl imza attı hala anlamış değilim, hiç mi nokia'nın satış politikasından ders almadılar İnsan 6ya benzetir şunu ya.
  • arkadaşlar uzun süre android ve wp kullandım, şu anki telefonum lumia 820. 3 seneyi geçkindir kullanıyorum, pil ve uygulamaların artık demode olması ve çok basit özelliklerin bile olmaması(2g-3g geçişi için kısayol mesela) yüzünden artık değiştirmek istiyorum. pili için lenovo p1 düşünüyorum ama android olması, iki gün sonra takılmalar ortaya çıkması ve habire ram boşaltma ihtimali yüzünden çok da emin değilim.

haftasonu ilk defa iphone 6s kullandım ve uygulama geçişlerine, stabilitesine hayran kaldım diyebilirim. ama fiyatı da hayran bırakacak cinsten. iphone 5se çıktı şimdi de. 64gb si için sizce bu telefon alınır mı? telefonu çoğunlukla iş, navigasyon odaklı kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

arkadaşlar uzun süre android ve wp kullandım, şu anki telefonum lumia 820. 3 seneyi geçkindir kullanıyorum, pil ve uygulamaların artık demode olması ve çok basit özelliklerin bile olmaması(2g-3g geçişi için kısayol mesela) yüzünden artık değiştirmek istiyorum. pili için lenovo p1 düşünüyorum ama android olması, iki gün sonra takılmalar ortaya çıkması ve habire ram boşaltma ihtimali yüzünden çok da emin değilim. haftasonu ilk defa iphone 6s kullandım ve uygulama geçişlerine, stabilitesine hayran kaldım diyebilirim. ama fiyatı da hayran bırakacak cinsten. iphone 5se çıktı şimdi de. 64gb si için sizce bu telefon alınır mı? telefonu çoğunlukla iş, navigasyon odaklı kullanıyorum.

5se değil se çıktı. 2G/3G geçiş kısayolu bunda da olmayacak. Son olarak dünyanın en performanslı telefonu ve çözünürlüğünden dolayı uzun yıllar en tepelerde olacak. Bence alınır ama ios kullanmak farklı bir deneyim. Mesela itunes ile iyi geçinmeniz lazım verimli kullanmak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: fthkn

Arada bir sevinmek için apple store ABD sitesine girip fiyatlara bakıp kapatırım. Moral veriyor herşey daha güzel olacak gelecekte. 399 numarası favorim mesela.

Öncelikle biz Amerikada değiliz. Türkiyenin bulunduğu kara parçasını taşıyamayız. Bu yüzden size moral olması açısından 509 sayısını örnek vereyim. Belki size daha çok moral verir. Bu arada sonu dolar değil euro unutursunuz belki hatırlatayım. Bir de garanti bizdeki gibi 2 yıl değil.

• kesbi kullanıcısına yanıt
    hocam telefondan müzik dinlemeyi unuttum desem yeridir. ama navigasyonu çok sık kullanıyorum. wp nin uygulamalarına katlandım bayadır ama artık uygulama yapımcıları da ilgilenmiyor, wp de sürüm 9 olup, android de sürüm 17 olan uygulamalar var mesela. birçok özellik en son wp ye geliyor. ios bu konuda mükemmel, stabilite de mükemmel, bir tek pil ömrü ve fiyat soru işareti. lenovo 5000mah lık pil ile açık ara önde ama android olması işte büyük dezavantaj. fiyat olarak ise yarısı kadar
  • dandiPhone Standart Error 16GB 509€ 64GB 609€ olunca Türkiye'de kaç TL olur hesaplayın... Standart Error...
  • O zaman 64 luk 2300-2500₺ gibi olur. Ve olmaz.olamaz....

• attci kullanıcısına yanıt
    Resmi sitesinde zaten 2399₺ yazıyor iPhone SE 64 GB modeli..
    *** Genel Yorum***
    Yine resmi sitesinde iPhone 6S 64 GB modeli 3499₺.. 1100 ₺ bir fark var resmi sitede.. Peki teknik olarak farklar ne? 3D Touch yok, Cat4 Modem, ön kamerası kötü, ekran daha küçük, parmak izi sensörü bir önceki nesil.. iPhone fiyatları genel olarak pahalı ama iPhone çerçevesinde bakarsak olaya bu eksik özelliklerin 1100₺ edeceğini ben düşünmüyorum ve bu cihaz bu özellikleriyle güzel bir fiyatla satışa sunuldu.. Zaten iPhone SE'yi isteyen çoğu kişi küçük ekranı ve 5S'teki "efsane kasa"yı sevdiği için alacak.. Çin'de 3.4 milyon ön sipariş almış iPhone SE.. Konuya gelip "çöp" diye yazıp giden arkadaşlar var hala.. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı gibi geliyor bana biraz bunlar.. Kardeşim almak zorunda değilsin ya bu kadar basit.. Beğenmediysen beğenmediğin özellikleri söylersin biter.. Başkalarının düşüncelerini değiştirmeye bu kadar zorlamayın kendinizi.. Siz kendi düşüncelerinizi güzelce anlatabiliyorsanız karşınızdaki insanı etkileyebilirsiniz zaten.. Ben beğenilen, sevilen kasa ile güncel donanımın birleştirilmesinden gayet memnun kaldım.. Bana büyük ekranlı telefonlar kaba geliyor ama başkaları çok seviyor olabilir.. Ben şimdi 5.5" ekran boyutuna sahip telefonların ana konusuna girip "çöp" yazıp çıkmalı mıyım yani? Lütfen biraz empati kurmaya ve karşınızdaki insanların düşüncelerine saygı duymaya çalışın.. Son üç aydır bütün telefonları inceliyorum ve en fazla gereksiz yoruma iPhone SE'de rastladım.. Fazlasıyla öven de var gereksiz yere söven de.. Bu kadar tutarsız yorum bir arada olmamalı.. Apple fan boyu da değilim belirteyim şuan HTC One X kullanıyorum ve hala memnunum telefonumdan ama bataryası öldü resmen ki kaç yıllık telefon olsun o kadar da.. Güncellemeler desen 4.2.2 Jelly Bean üstünü almadı telefon ve kendim ROM atarak diğer Android sürümlerini kullandım.. Apple tanıtımda Android'e çok güzel bir taş attı ve haklılar.. Marshmallow kullanılan Android cihaz sayısı %2 iken iPhone cihazlarının %80i en güncel iOS sürümünü kullanıyor.. Android işletim sistemine sahip telefonlara gerekli güncelleme desteğini veremiyor\vermiyor üretici firmalar.. Şuan tek beklediğim şey iPhone SE hakkındaki yapılacak inceleme videoları.. İnceleme sonrası düşüncelerim olumsuz yönde de olabilir belki ama buraya gelip "çöp" yazıp gideceğimi sanmıyorum

• Tekno marketlere daha uygun fiyattan gelme ihtimali var mı?
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.