Şimdi Ara

Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
6
Favori
17.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu özetlemek gerekirse Android alırsın ben mesela ilk çıktığında Z3C'yi 1799tl ye aldım 3 ay geçti sıkıştım satayım dedim 1000tl veren çıkmadı :) İphone alısın 1 yıl sonra bile 50-100tl zarar ettirir.
    Not: Z3C kullanıcısı, SE çıksın hemen alıcam.
  • an itibariyle sony z 5 compact ı zor günler bekliyor

• RAM 2 gb miş. Bu durumda fena değil. 6s almış olmasam küçük telefon sevdiğimden direk buna yönelirdim. Tabi yine yurtdışı fiyatları ile...
  • Galaxy s3 çıktığında yine bu forumda aynı tartışmalar dönüyordu bir cahillik yapıp iphone 5 yerine galaxy s3 aldım aradan 3.5 yıl geçti samsung güncelleme desteğini 2 yıl önce kesti şimdi ip5 ios 9.3 desteği alıyor ben ise bir romdan bir roma atlayarak idare ediyorum plastik gövde,berbat touchwiz ve yerinden çıkarmışcasına sallanan ses ve güç butonlarından bahsetmeyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 22 Mart 2016; 13:34:50 >
  • Şu an kullanmakta olduğum Iphone 5S bozulursa, kırılırsa alacağım tek telefon diyebilirim.
    Benim için güzel bir ürün çıkarmış, ama oyun meraklıları, video meraklılarına yeterli gelmeyebilir.

Ben telefonu iş için kullanıyorum, iletişim için kullanıyorum. Daha büyük ekran gerektiğinde Ipad'i açıyorum, daha da büyük ekran gerektiğinde bilgisayarımı açıyorum.
    Devamlı cebimde gezen bir alettir telefon.
    Eşime çıktığında Iphone 6S aldım, benim kullanımım için büyük geldi. Cebimde taşıması zor geldi. Ama bazısı da büyük ekran ister.

Dediğim gibi, 2 GB ram, 4" ekran, 12MP kamerası ile bana yeterli bir telefon.
    Benim gibi düşünen iş hayatında bir sürü insan olduğuna göre ben bu telefonun satacağına da inanıyorum.

16 GB bile benim için yeterli, çünkü devamlı fotoğraf çekmiyorum, müzik bulundurmuyorum, apple music'den dinliyorum, fazla oyun bulundurmuyorum, video bulundurmuyorum, küçücük ekrandan birşey seyretmeye gerek yok,

Android kullanıyor ve seviyor olsam, alternatifi olurdu. Ama androidi sevemedim gitti...

Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

iPhone 5S modelinin yerini alması beklenen iPhone SE için, 1999TL başlangıç etiketi belirlenmiş. 64GB kapasiteli versiyon için ise 2399TL talep ediliyor. En ucuz iPhone olarak tanımlanan iPhone SE için 24 Mart itibariyle ön siparişler başlıyor.

Allahım sana geliyorum

Maliyeti ucuz fiyatı bilindiğiniz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastShip

quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Telefonlardan anlamam şuan S4 kullanıyorum bundan önce S3 mini kulanıyordum.Yalnız burada boş konuşuyorsunuz neden mi iphone alanların büyük çoğunluğu özelliklerini işlemcisini ramini zartını zurtunu bilmiyor iphone almak için alıyor.Onun için isterse içinde çift çekirdek 1gb ram olsun önemli değil iphonum olsun da nolursa olsun diye alıyor çevremden biliyorum teknolojiden ramden işlemciden 1 gram anlamayan adamların hepsinde iphone 6 6s var

Yillardir iphone dandroidin 3gb la yapamadigini 1gb ile yaptigi, 8 cekirdekle yapamadigini 2 cekirdekle yaptigi icin koymus olsa gerekli boyle bir yazi paylasmissin.

Sizin algılama probleminiz mi var birde bana gelmiş dandroid diyor sanki ben ağır android fanıyım da.Ama sen iphone fanısın belli :) Gerçekten şu halinize bakın yahu sabah akşam tartışıyorsunuz ama ne fayda işte.Sokakta yüzüne bakmıcağınız adamın elinde iphone var adam eşsiz kamerası 4gb e bedel 1gb rami kaşı gözü için mi alıyor iphone u ? Yok nerden bilsin sırf iphonem olsun diye aalıyor millet boşuna mı 3 bin 4 bin tl bayılıyor iphone isterse 10bin tl olsun o telefon iphonem var mı var demek için millet kredi çekip alıyor işte

Seninde mesajındaki hakaretten şikayet ediyorum aklını başına al internet ortamında kimseye o sana koymuş bu sana koymuş deme birgün biri çıkar kapına gelir görürsün hörekesini.

• Küçük ekrani seven varsa gitsin 3310 kullansin zaten çıkaricaklari telefonu seveyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben o zaman iphone 5 cihazımı boşuna satmıyım pek bi değişiklik yok
  • android kullanıcısı olarak aslında ben beğendim fakat fiyat maks maks 16gb 1700, 64 gb 2000 olmalıydı. bu haliyle alınmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LastShip

quote:

Telefonlardan anlamam şuan S4 kullanıyorum bundan önce S3 mini kulanıyordum.Yalnız burada boş konuşuyorsunuz neden mi iphone alanların büyük çoğunluğu özelliklerini işlemcisini ramini zartını zurtunu bilmiyor iphone almak için alıyor.Onun için isterse içinde çift çekirdek 1gb ram olsun önemli değil iphonum olsun da nolursa olsun diye alıyor çevremden biliyorum teknolojiden ramden işlemciden 1 gram anlamayan adamların hepsinde iphone 6 6s var

Yillardir iphone dandroidin 3gb la yapamadigini 1gb ile yaptigi, 8 cekirdekle yapamadigini 2 cekirdekle yaptigi icin koymus olsa gerekli boyle bir yazi paylasmissin.

Sizin algılama probleminiz mi var birde bana gelmiş dandroid diyor sanki ben ağır android fanıyım da.Ama sen iphone fanısın belli :) Gerçekten şu halinize bakın yahu sabah akşam tartışıyorsunuz ama ne fayda işte.Sokakta yüzüne bakmıcağınız adamın elinde iphone var adam eşsiz kamerası 4gb e bedel 1gb rami kaşı gözü için mi alıyor iphone u ? Yok nerden bilsin sırf iphonem olsun diye aalıyor millet boşuna mı 3 bin 4 bin tl bayılıyor iphone isterse 10bin tl olsun o telefon iphonem var mı var demek için millet kredi çekip alıyor işte

Seninde mesajındaki hakaretten şikayet ediyorum aklını başına al internet ortamında kimseye o sana koymuş bu sana koymuş deme birgün biri çıkar kapına gelir görürsün hörekesini.

Sony Xperia Z2 den iphone ye geçmiş biri olarak söylüyorum amiral gemisi bir android ile ios un hız olarak hiç bir farkı yok ama androidde sevmediğim olay işletim sisteminde hep bir problem veya bir sorun var sorunu çözmek için güncelleme geliyor bu güncellemeden sonra başka biyer bozuluyor z2 ve z2 den önce kulladığım tüm telefonlarda hep bu tür sorunlar oldu ve bu sorunları root/rom ve xposed ile çözmeye çalıştım kısaca android alıyorsa. o rom dan bu roma geçip duracaksın hep.
    Yukarıda belirttiğim gibi android 3gb ramle ios 1gb ramlede olsa aynı işi görüyor hız olarak eskisi gibi fark yok artık yeni çıkan telefonlar her işi hızlıca yapıyor zaten

• 400 dolara yurtdışından alsak aslında çok iyi bir fiyatı var.
    ama Tr'de bu fiyat çok fazla

• 4K video çekip 720p bile izleyememek
  • Ewet ram 2GB mış ve havale ile 1900tl diyor 1,2 aya diğer sitelerde kampanya vs çekti filan 1750tl ye kadar gelir.
    En önemli si A9 cipi bu çözünürlükle 5 sene gider haralde :)

• Samsung işi bitirdi artık s7 ile fark attı iphone bitti bu..

• 1642 mAH bataryası var kaynak gsmarena

• Böyle bir donanıma sahip bir iphone nun ekranın 4" olması çok saçma çünkü hem bir oyun oynarken zevk alırsın hemde oyun oynamayacak kişiler içinse 5s daha iyi olur o fiyata

• Ön kamera olmamış.retina flash koyacağına 5 mp yap hiç olmazsa.illa bir yerden kırpacak.apple politikası.diğer özellikleri güzel.compact bir iphone olmuş.yanlız 16 gb bi işe yaramaz.64 gb idealdir.5 dakikalık 4K video çeksen nerdeyse 1 gb alan kaplar

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Samsung işi bitirdi artık s7 ile fark attı iphone bitti bu..

aynen knk, baya bitmiş diyolar

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.