Şimdi Ara

Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
6
Favori
17.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi bu oturunca cebimizde yamulacak mi?

• 1 gb ram

• quote:

Orijinalden alıntı: beko1903

Antutuda 2gb ram çıkmış ama

Herkes 1gb ram diyor ya deliricem. Nerden 1gb ram olduğunu çıkardılar anlamış değilim.
  • http://knoema.com/nwnfkne/world-gdp-ranking-2015-data-and-charts

17 değil 18. sıradayız 918 milyar değil 722 milyar dolar... 918 milyar, dolar 2 lirayken idi.
  • 2200 tl ye çıkan iphone 5s şuan 1450 tl zamanının dolar fiyatına bakarsanız ne kadar kazık yediğinizi anlarsınız nasıl düşüyor madem vergi var hayrına mı satıyor telefonu vergi yüksek ama firmanın fiyat politikasıda yüksek bilip bilmeden konuşmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

quote:

Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

Ne saçmalıyosun rahatsız hiç mi bilgin yok?

720p demek yatay doğrultuda 720 tane piksel var demek. Eğer inç yani ekran boyutu artarsa 720p olması bişeyi ifade etmez. Örnek vermek gerekirse;

Elinde 720 tane misket var evde de 2 tane oda var biri büyük diğeri küçük. Küçük olan odanın başından sonuna kadar eşit aralıklarla misketleri dizmen gerek, büyük olan odada da aynı şekil dizeceksin başından sonuna kadar. Hangi odada misketlerin arasındaki boşluk daha az olur daha bütün durur? Tabi ki küçük odadakinde.

Tamam bende sevmiyorum Apple'ı da bu yazdığının çözünürlükle alakası yok. Ya da Apple'ın kandırdığı bişey yok.

la yürü git bi animeyi 480p de bide 720p de izle anime öyle çok bozuluyo ki insanın izleyesi gelmiyor.burda film kalitesizleşiyor ekran kaliteli gösterse ne olur.1080p lik bir film daha küçük ekranda ve daha düşük pixelde mesela 6600 da 240p olarak izlesen iyi olur mu ama ppi değeri aynı filmin anası bellenmiş sen hala ppi derdindesin.480p video izlenmez.

sen de çizgi film izlemezsin olur biter.

• o fiyat bandında bana göre daha alınası cihazlar var.1500 tl civarı bir fiyatla gelseydi bir nebze ama bu fiyat bu telefona yüksek.
  • 2 cigolayt ram diyorlar ama hadi bakalım.

• şimdi ama apple ın yazılım olayı çok farlhauhauahauhed3woqwue0fıpıaspfoı cümleyi tamamlayamadımya la.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xtrud

Adamlar 4 sene önceki tasarımla yeni telefon çıkarıyorlar helal olsun.

AYNEN , aynısını amd yapsa rebrand derler mezera gömerler, iphone yapınca yere göğe sığdıramayıp haber yapıyorlar.
  • Kötü özellikleriyle başlarsak;

1.2 mp ön kamera ve 1 gb ram çok kötü olmuş.

Özellikle açtığı uygulamaları her seferinde kapatmak istemeyen kişiler için 1 gb ram çok az. Bir süre Iphone6 kullandım daha sonra 6s plus a geçtim ram konusunda arada uçurum var gerçekten. Iphone 6 da Safaride 4-5 sekme açınca her seferinde sayfayı tekrar yeniliyordu. Mobil internet kullanıcılarının gereksiz kotasını götürüyor bu durum. Bir de yeni gelecek IOS sürümlerinde 1 gb ram insanların kafasını ağrıtıcak. Şu an 4s kullananların yaşadığı durum gibi.

3d touch ı koymamışlar. Bazı kişiler 3d touch ı çok gereksiz birşey olarak görüyor fakat bir süre kullanıp alıştıkdan sonra vazgeçilmez bir özellik oluyor. SE çok ince olmamasına rağmen neden koymamışlar anlamadım. Sadece live photo için uzun süre basma gibi birşey eklemişler.

Ön kamerada sanırım Iphone 6 ile aynı sensörü kullanmışlar. Iphone 6 nın ön kamerası gerçekten çok kötüydü.

İyi özelliklerine gelirsek;

Iphone 6s ile aynı işlemci kullanılmış. Bu çözünürlükte bu telefonu uçurur bu işlemci :)

Arka kemarası 12mp fakat sensor 6s den daha kötü deniyor. Yakında fotolar düşünce anlarız.

Bu telefon bütün özellikleriyle Iphone 6 yı saf dışı bıraktı diyebiliriz. Büyük ekranlı telefondan başkasını kullanmam demiyorsanız Iphone 6 yerine kesinlikle SE alınmalı. Özellikle fiyatı gerçekten çok iyi.

• Fiyatı yüksek herzamanki gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellzone22

Kötü özellikleriyle başlarsak;

Özellikle açtığı uygulamaları her seferinde kapatmak istemeyen kişiler için 1 gb ram çok az. Bir süre Iphone6 kullandım daha sonra 6s plus a geçtim ram konusunda arada uçurum var gerçekten. Iphone 6 da Safaride 4-5 sekme açınca her seferinde sayfayı tekrar yeniliyordu. Mobil internet kullanıcılarının gereksiz kotasını götürüyor bu durum. Bir de yeni gelecek IOS sürümlerinde 1 gb ram insanların kafasını ağrıtıcak. Şu an 4s kullananların yaşadığı durum gibi.

3d touch ı koymamışlar. Bazı kişiler 3d touch ı çok gereksiz birşey olarak görüyor fakat bir süre kullanıp alıştıkdan sonra vazgeçilmez bir özellik oluyor. SE çok ince olmamasına rağmen neden koymamışlar anlamadım. Sadece live photo için uzun süre basma gibi birşey eklemişler.

Ön kamerada sanırım Iphone 6 ile aynı sensörü kullanmışlar. Iphone 6 nın ön kamerası gerçekten çok kötüydü.

Iphone 6s ile aynı işlemci kullanılmış. Bu çözünürlükte bu telefonu uçurur bu işlemci :)

Arka kemarası 12mp fakat sensor 6s den daha kötü deniyor. Yakında fotolar düşünce anlarız.

Bu telefon bütün özellikleriyle Iphone 6 yı saf dışı bıraktı diyebiliriz. Büyük ekranlı telefondan başkasını kullanmam demiyorsanız Iphone 6 yerine kesinlikle SE alınmalı. Özellikle fiyatı gerçekten çok iyi.

Hocam applenin ön arka kamerası böyle düşük olduğu halde nasıl iyi çekiyor acaba bende 4 var valla sabah foto çekince beni yarı yolda bırakmıyor neden sizce? Birde bu telefonun 6s göre eksileri kamera,touch id mi sadece?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hellzone22

Kötü özellikleriyle başlarsak;

Adamların tek yaptığı şey içindeki boardda islemci ve ram i değişmek + yeni pil takmak olmuş. Başka hiçbirşey yok. Eminim kilit tuşu, home tuşu bu telefonda da bozulacaktır.

• Ram 2 GB

• Bu cihazın markasını apple değil gm discovery yapın sabah akşam aralıksız sövülür çöp çöp çöp diye Diye konu açılır ama marka apple olunca göklere çıkar 720p ye ne ihtiyaç var denilip gönüller vurulur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 5S modelinin yerini alması beklenen iPhone SE için, 1999TL başlangıç etiketi belirlenmiş. 64GB kapasiteli versiyon için ise 2399TL talep ediliyor. En ucuz iPhone olarak tanımlanan iPhone SE için 24 Mart itibariyle ön siparişler başlıyor.

Allahım sana geliyorum
  • çöp
  • Kısaca 2016 model İphone 5s
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.