Şimdi Ara

Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
6
Favori
17.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siz onu bunu birakin kim ne derse desin almak isteyen alir amerikadan almak isteyense youtube teknokaptan kanalima bakabilir.

• On kamerayi hic koymayaydiniz daha iyiydi. Selfie manyagi degilim ama on sene oncelik telefonlarda bile 1.3 mp kamera var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Herşey istediğim gibi ama sadece ram kaldı aklıma takılan. 2GB ram varsa 64GB siyah ön siparişle alacağım. Havale fiyatı yaklaşık 2300 lira. 1 GB ram varsa sanmıyorum alacağımı. Ben uzun ömürlü olsun diye alacaktım. Sayfaların yenilenmesi daha fazla kota tüketimi demek.

Aynı durumdayız. Eğer 2 gb ram varsa direk sipariş geçeceğim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 gb ram, 16 gb hafıza = 2000 TL
    ama iphone

• 3 yıllık Nexus 4 kullanıcısı olarak bu yaz telefon değiştirmek istiyordum açıkçası 399 dolarlık fiyat çok iyi. Özellik(tüm özelliklerini kastetmiyorum) olarak da en güçlü iphone ile karşı karşıyayız. Benim gibi yurtdışı düşünenler incelemelere de göz attıktan sonra yurtdışından alır bir tane

• quote:

Benim anlamadığım 450 dolar olan iphone 5s 1999 liraydı düne kadar. Şimdi 400 dolar olan iphone se nasıl oluyor da yine 1999 oluyor? Biri bana bunu açıklasın. Ayrıca ram miktarını nasıl öğreniriz kesin olarak.

Ram 1gb

• quote:

Orijinalden alıntı: skydiver132

quote:

Herşey istediğim gibi ama sadece ram kaldı aklıma takılan. 2GB ram varsa 64GB siyah ön siparişle alacağım. Havale fiyatı yaklaşık 2300 lira. 1 GB ram varsa sanmıyorum alacağımı. Ben uzun ömürlü olsun diye alacaktım. Sayfaların yenilenmesi daha fazla kota tüketimi demek.

Aynı durumdayız. Eğer 2 gb ram varsa direk sipariş geçeceğim :)

1 gb

• aplle mıçtıhı an gelmiş

• Apple yavaş yavaş samsung izinden yürümeye başlamış 2000 lira olurmu arkadaş telefon

• Nereden öğrendiniz link atabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

quote:

Benim anlamadığım 450 dolar olan iphone 5s 1999 liraydı düne kadar. Şimdi 400 dolar olan iphone se nasıl oluyor da yine 1999 oluyor? Biri bana bunu açıklasın. Ayrıca ram miktarını nasıl öğreniriz kesin olarak.

Ram 1gb

1 gb ram olduğunu nerden öğrendin söyler misin ?

• Z5 compact varken bu icada 2000 lira vermeyi mantıklı görmüyorum.

• 1000 tl ye bundan 3 sene önce çıkmış galaxy s4 alın, bu telefondan daha iyi performans alırsınız. Bu kadar eski bir teknolojiyi bu kadar pahalıya satabildiği için apple ı tebrik etmek lazım.

640p ekran, 1 gb ram, 16 gb hafıza, sd kart girişi yok, 1642 mah batarya, çift çekirdek, 4' ekran, cat 4 modem, 1.2 mp ön kamera vs.... çöp oğlu çöp telefon 2000 tl BRAVO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 22 Mart 2016; 8:56:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergilerin ağır olduğu bir gerçektir ancak...
    Sapkın bir şekilde, üretemediğin bir sektörde harcama yapıyorsun ve tamamen dışa bağımlısın. Yani ülkende kazanıp dışarıya bu parayı ödüyorsun. Neden? Sırf markasına bağımlı olduğun için, sırf şeklini şemalini beğendiğin için cebinde, bankanda durması gereken para başka ülkelerin sana dikte ettiği fakat senin fark etmediğin kapitalist tuzaklarla onların ceplerine giriyor. Sende niye vergiler bu kadar yüksek diye yakınıp, küfredip duruyorsun. Evet bu vergi yükü olmasa asgari ücretle bile zor geçinirken bir de gidip sırf hava olsun diye 3 bin tl'ye Ayfon, Samsung alacaksın. Senin aklın seni frenlemeye yetmiyor. Devlet senin yerine bunu yapıyor. Merak etme senin iyiliğin için yapıyor.
  • Antutu test sızıntıları çıkmış. Sızıntılarda cihazın 2gb ram olduğu gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

Ne saçmalıyosun rahatsız hiç mi bilgin yok?

720p demek yatay doğrultuda 720 tane piksel var demek. Eğer inç yani ekran boyutu artarsa 720p olması bişeyi ifade etmez. Örnek vermek gerekirse;

Elinde 720 tane misket var evde de 2 tane oda var biri büyük diğeri küçük. Küçük olan odanın başından sonuna kadar eşit aralıklarla misketleri dizmen gerek, büyük olan odada da aynı şekil dizeceksin başından sonuna kadar. Hangi odada misketlerin arasındaki boşluk daha az olur daha bütün durur? Tabi ki küçük odadakinde.

Tamam bende sevmiyorum Apple'ı da bu yazdığının çözünürlükle alakası yok. Ya da Apple'ın kandırdığı bişey yok.

la yürü git bi animeyi 480p de bide 720p de izle anime öyle çok bozuluyo ki insanın izleyesi gelmiyor.burda film kalitesizleşiyor ekran kaliteli gösterse ne olur.1080p lik bir film daha küçük ekranda ve daha düşük pixelde mesela 6600 da 240p olarak izlesen iyi olur mu ama ppi değeri aynı filmin anası bellenmiş sen hala ppi derdindesin.480p video izlenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: steven spielberg

1000 tl ye bundan 3 sene önce çıkmış galaxy s4 alın, bu telefondan daha iyi performans alırsınız. Bu kadar eski bir teknolojiyi bu kadar pahalıya satabildiği için apple ı tebrik etmek lazım.

640p ekran, 1 gb ram, 16 gb hafıza, sd kart girişi yok, 1642 mah batarya, çift çekirdek, 4' ekran, cat 4 modem, 1.2 mp ön kamera vs.... çöp oğlu çöp telefon 2000 tl BRAVO

bak herşey göreceli ama sana burada görüşünü soran olmadı kaldı ki iPhone 6s i alt edebilen bi android telefon yok iken 6s donanımıyla çıkmış bi telefonu modelini ilk defa duyduğum bi telefonla kıyaslıyosun. pes diyorum. şimdi 1000 liraya gidip o dediğin telefonu alabilirsin.

• kesbi kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de Apple ürünleri, özellikle iPhone telefonlarda şişirilmiş fiyatlar hakim. Her türlü alıyorlar zaten diyerek bindiriyorlar.

Yurt dışında aynı fiyatlı Android telefonlarla kıyaslayınca net olarak görülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beko1903

Nereden öğrendiniz link atabilir misiniz?

üzümünü ye bağını sorma
  • http://www.slashgear.com/iphone-se-appears-on-antutu-with-2-gb-of-ram-22432726/

bu kaynağa göre ram 2 GB

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.