< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 8 Aralık 2017; 20:8:15 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 8 Aralık 2017; 20:8:15 > |
Otomobil kullanıcıları olarak içimizin yağlarını eritti ağabeyimiz.
|
Bıçakla saldırıp omuzundan yaralandığı halde motorcuyu dövmüş. Ellerine sağlık artık motorlulardan nefret ediyorum. Artistler ya hani o kafalarına taktıkları kasktan ve kıyafetten bide bıdı bıdı konuşmazlar mı. 10 yılda 2 defa böyle artislenen motorcuyu yerle bir ettim. Birine öyle bir vurdum ki panaromik tavanımın üstünde hava almaya çıkmıştı. Bana denk gelmesinler alarjim var...
|
içimin yağları eridi
|
torpidoda 1 adet sprey boya,, 1 adet 3 metrelik ip,, motorcumu dalaştı,, hemen motorcunun kaskına ve kamerasına bu sprey boyayı sıkıyoruz,, ipi boynına geçiriyor ve motorsikletin arkasına bağlıyoruz,, veriyoruz matora direktifi, sürüklüyor arkasında bu andavalları nasıl olmuş biraz fetiş katalım dedik,,
|
Haberi ben de az önce izledim.Kendisine bıçak çekilen otomobil sürücüsü motosikletli katil adayını güzel benzetmiş.
Bıçak çeken motorluyu az bile dövmüş.İyi olmuş. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreGLC -- 8 Aralık 2017; 19:59:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 8 Aralık 2017; 20:39:26 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |