< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 8 Aralık 2017; 20:8:15 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 8 Aralık 2017; 20:8:15 > |
Otomobil kullanıcıları olarak içimizin yağlarını eritti ağabeyimiz.
|
Bıçakla saldırıp omuzundan yaralandığı halde motorcuyu dövmüş. Ellerine sağlık artık motorlulardan nefret ediyorum. Artistler ya hani o kafalarına taktıkları kasktan ve kıyafetten bide bıdı bıdı konuşmazlar mı. 10 yılda 2 defa böyle artislenen motorcuyu yerle bir ettim. Birine öyle bir vurdum ki panaromik tavanımın üstünde hava almaya çıkmıştı. Bana denk gelmesinler alarjim var...
|
içimin yağları eridi
![]() |
torpidoda 1 adet sprey boya,, 1 adet 3 metrelik ip,, motorcumu dalaştı,, hemen motorcunun kaskına ve kamerasına bu sprey boyayı sıkıyoruz,, ipi boynına geçiriyor ve motorsikletin arkasına bağlıyoruz,, veriyoruz matora direktifi, sürüklüyor arkasında bu andavalları
![]() ![]() ![]() |
Haberi ben de az önce izledim.Kendisine bıçak çekilen otomobil sürücüsü motosikletli katil adayını güzel benzetmiş.
Bıçak çeken motorluyu az bile dövmüş.İyi olmuş. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreGLC -- 8 Aralık 2017; 19:59:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 8 Aralık 2017; 20:39:26 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |