Şimdi Ara

Kendisini zeki , diğer insanları aptal gören niteliksiz boş kafalı insanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çevremde iki üç tane var bunlardan. Ne zaman bir konuşma içinde olsam sürekli bir laf sokma açığını yakalama işine girişip kendilerini yüceltiyorlar. Tiksindim yemin ediyorum ya. Bir de o kadar niteliksizlerki hiç birinin uğraştığı bir şey - okuduğu okul vesaire yok neredeyse. Çoğu hep "şunu yapıcaz bunu edicez" diye ötüp hiç bir şey yapamıyorlar. Üniverste okuyan ya da herhangi bir uğraşı olup bir şeylere kafa yorup patlatan insanlarda bunu göremiyorum ama. Çoğu uysal kişiler oluyor. Sizinde çevreniz de varmı böyle ahmak karakterler ?

• Burda çok var onlardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece gözlemle.İyi gördüklerinle tüm samimiyetinle konuş.Diğerlerini çöpe at.Onlar gereksiz nesneler.
  • Kardeş üste çıkmak isteyeni bilginle ezeceksin bu kadar basit. Sonra ağızlarını açamıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lithiium

Burda çok var onlardan

+1 Su forumda herkes doktor,siyasetci,profesor.

• DH Full onlardan dolu , daha demin bir espri yaptım 3-4 tane 15-20 yaşındaki veledler gelmiş bunun yaşı 8 den büyükse bıyığıı keserim diyor blok diyor vesaire vesaire , kendi facesine girdim kendini grafiker sanan tipler :D iyiki üni okumuşuz boş umutlarımız yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Sadece gözlemle.İyi gördüklerinle tüm samimiyetinle konuş.Diğerlerini çöpe at.Onlar gereksiz nesneler.

Lütfen noktalama işaretlerini kurallarına göre kullanınız. Siz cahillerle uğraşmaktan bıktım artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronald the Adventurer

quote:

Sadece gözlemle.İyi gördüklerinle tüm samimiyetinle konuş.Diğerlerini çöpe at.Onlar gereksiz nesneler.

Lütfen noktalama işaretlerini kurallarına göre kullanınız. Siz cahillerle uğraşmaktan bıktım artık.

Eğer o gereksiz şeyleri kullanmadan yazdığımı anlayamıyorsan, o senin cahilliğin.Konuşurken yok onlar.Şimdi blok.Bye, bb.
  • Aynn

• quote:

quote:

quote:

Eğer o gereksiz şeyleri kullanmadan yazdığımı anlayamıyorsan, o senin cahilliğin.Konuşurken yok onlar.Şimdi blok.Bye, bb.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Açtım

• Onlardan her yerde var hocam üni de bile. Geçen biriyle girdim ole laf dalasına. 8 senedir üni.de aynı sınıftayız 1.sınıftayız. Laf sokmaya çalışıyo dedim 'o kadar bilgiliysen burda olmazdın 8 senedir.' Kıvırmaya başladı 'ben İngilizce'deydim sonra geçtim Türkçe bölüme vs. Ben senden büyüğüm fln' demeye başladı yav he he dedim döndüm önüme..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Açtım

Açmasaydın kendine işgence ederdin. Bloklu birinin her mesajını gördüğümde meraktan bloğunu açıp mesajına bakıp tekrar bloklamam gerekiyor. Bu yüzden kimseyi bloklamıyorum.

Bu arada "Açtım" değil "Açtım." olacak.

• konu başlığını görünce hababam sınıfı ahmet sandım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar attım.

Şaka şaka.Knk bende bakıyorumda açmıyorum.Sadece merak.Ama yazdıkları genelde saçmalık oluyor.Özellikle inançsızların.Umarım sende değilsindir (nokta) :D
  • O sekil olan kisiler zannimca narsist kisilik bozukluguna sahip kisiler herkesi ezik gorup kusurlarinin olmadigini dusunen insanlar psikolojik tedavi ile düzeltilebilir. İyi forumlar .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.