Şimdi Ara

Kene Çıkardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forum dışında açmıştım konuyu kitlemişler çoğu arkadaş hastahaneye git dedi diye gittim acile adam geldi keneye baktı bacagıma baktı. Tamam yapıcak bir şey yok yarın gel enfeksiyon bölümüne dedi yolladı

• eee ?

Yarın enfeksiyon bölümünde galiba kan alacaklar 2-3 tüp . Sonra zehir varmi diye bakacaklar kene zehirlimi zehirsizmi kandan bakacaklar. Eğer zehirsiz ise sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

eee ?

Yarın enfeksiyon bölümünde galiba kan alacaklar 2-3 tüp . Sonra zehir varmi diye bakacaklar kene zehirlimi zehirsizmi kandan bakacaklar. Eğer zehirsiz ise sorun yok.

• Sanırım senin dediğin gibi olucak ama saçma geldi bana yeni bacağıma ve keneye bakıp yollaması ya yarına kadar ölürsem diye bir korku oluşuyor :D
  • arkadaşı kaybettik allah rahmet eylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

arkadaşı kaybettik allah rahmet eylesin

Ürkütüyon beni :)
  • banada böyle olmuştu gece yarısı ağrılar başladı ve bacağımı dizimden kestiler :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kedi Tırnak Attı:)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rahmetli dedem ......

(geçmiş olsun)
  • Sabaha karşı uykuda morarak ölürsün ohh mis acı yok sızı yok...

Şaka bir yana nasıl iş la o?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde zehir olmaz kardeş rahatına bak
  • 12 saatte etkisi görürsün kene ısırırsa, yani en etkisizi için kural bu. Seninki etkisiz sanırım. Min 12 saat sonra uzuvlarında uyuşma olacaktır. 15. saat uyuşan uzuvların kullanılamaz olacaktır ve 20. saate yaklaşırken beynine kan gitmemeye başlayacak. Dert etme bu yüzden ölmezsin çünkü 19. saat zaten kalbin durmuş olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kene the cartoon

bizde zehir olmaz kardeş rahatına bak

Adam bunu demek icin uye olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: Derrickrose34

Forum dışında açmıştım konuyu kitlemişler çoğu arkadaş hastahaneye git dedi diye gittim acile adam geldi keneye baktı bacagıma baktı. Tamam yapıcak bir şey yok yarın gel enfeksiyon bölümüne dedi yolladı

benide 2 hafta önce ısırmıştı sağlık ocağında çıkarttılar sonra acile sevk ettiler kan testi yaptılar sonra enfeksiyona yolladılar enfeksiyon istanbuldaki kenelerde birşey yok için rahat olsun dedi test yapmaya gerek yok ama o kadar gelmişsiniz bi hemogram yapalım dediler ondada birşey çıkmadı çok şükür.Kafaya fazla takma her kenede virüs olacak diye birşey yok hadi Allah yardımcın olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recklai -- 27 Mayıs 2013; 2:47:48 >
  • Çayır çimen geze geze mi bu kadar çok kişi kenelerin hışmına uğramış? Nerelerde oldu kene ısırmaları?
  • Benim evde oldu pc başında :D
  • Sıkıntı yok arkadaşlar ölmedim :)))))))

• quote:

Orijinalden alıntı: Derrickrose34

Sıkıntı yok arkadaşlar ölmedim :)))))))

işte bu adamım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.