Şimdi Ara

Kennen Almalı mıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi kaç arkadaşın önerdi de kennen alınmalı mı? hangi itemler dizilir

• quote:

Orijinalden alıntı: menthix26

1 phantom 5ie

arkadaşa sakın kanma 2 ie yeterli olacaktır 2 de bt kastın mı zaten oyun senin gelsin penta killer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgeksa1 -- 18 Temmuz 2012; 0:10:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgeksa1

quote:

1 phantom 5ie

arkadaşa sakın kanma 2 ie yeterli olacaktır 2 de bt kastın mı zaten oyun senin gelsin penta killer

Alıntıları Göster
    kennen yerine az daha biriktir vlad al şu sıralar çok daha kullanışlı
  • quote:

quote:

1 phantom 5ie

Hocam cait için değil miydi o build ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxcv321

quote:

quote:

1 phantom 5ie

Hocam cait için değil miydi o build ?

Alıntıları Göster
    beyler onları boşverinde kennen bilen biri build yazsın düzgün

• quote:

quote:

1 phantom 5ie

Alıntıları Göster
    Şikayet ediyorum şimdi mesajları, kreşe çevirdiler forumu. Kennen oynamamama rağmen bildiğim kadarıyla ayakkabı sorcerer, earlyde hextech revolver alabilirsin. Zhonya alman şart, ultini attığında filan veya focus yediğinde hayatta kalmanı sağlıyor. Rabadon ve Void staffıda alman şart, karşıdaki cc durumuna göre mr veren bir item almalısın. Pek yardım edemiyorum elimden bu kadar geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legen wait for us DARY

quote:

quote:

1 phantom 5ie

bu arkadaşa kanma
    2ie 2 rabadon yeterli

bu arkadaşada kanma 3rabad 1ie en ideali
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A 180cdi almalı mıyım ?
    geçen yıl açıldı
    Blarma nasıl almalı mıyım ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chiqper

beyler onları boşverinde kennen bilen biri build yazsın düzgün

Alıntıları Göster
    almanı tavsiye ederim, oynaması gayet zevklidir. mid-top hatta ve hatta ad kasarak bot bile gidebilir. ama ap tavsiye edilir haliyle. build olarak bot+3 pot başlayıp ilk base'e dönüşünde hextech revolver alırsın genelde wota'ya tamamlanır fakat ben rylai's c. scepter aldıktan sonra wota'ya tamamlarım. ardından rabadon's deathcap alabilirsin. ya da en baştan bu dediklerimi unutup hextechten sonra zhonya alabilirsin ki ultisiyle çok iyi uyum sağlar. ardından rakibe göre dizersin, defansif veya ofansif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garvelit -- 18 Temmuz 2012; 0:19:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: goldwar12

Şikayet ediyorum şimdi mesajları, kreşe çevirdiler forumu. Kennen oynamamama rağmen bildiğim kadarıyla ayakkabı sorcerer, earlyde hextech revolver alabilirsin. Zhonya alman şart, ultini attığında filan veya focus yediğinde hayatta kalmanı sağlıyor. Rabadon ve Void staffıda alman şart, karşıdaki cc durumuna göre mr veren bir item almalısın. Pek yardım edemiyorum elimden bu kadar geliyor.

Sağol kardeşim.Denicem hala 3ie falan yazan veletler var bu yüzden dh ye giresim gelmiyor. Sorsan yaşları 15+ dır. Olgunluk olmadıktan sonra istersen 50 ol
  • Arkadaslari ben de sikayet ettim. Benim de kennenle ilgili malesef build bilmiyorum anca free olunca kullandim onda da build sitelerinden orneklere baktim sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: coCloud

Arkadaslari ben de sikayet ettim. Benim de kennenle ilgili malesef build bilmiyorum anca free olunca kullandim onda da build sitelerinden orneklere baktim sadece
    Adam gibi cevap verenlerin hepsine teşekkürler.Kennen le ilk oyunuma giriyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: coCloud

Arkadaslari ben de sikayet ettim. Benim de kennenle ilgili malesef build bilmiyorum anca free olunca kullandim onda da build sitelerinden orneklere baktim sadece
    Al.
    Solotop - Mid olarak iyidir. Solo'da genelde Counter Pick olarak kullanılır. Her Accounta lazım.
    Bir dahaki sefere üst konuya yazarsan daha seviyeli cevaplar gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aoi.

Al.
    Solotop - Mid olarak iyidir. Solo'da genelde Counter Pick olarak kullanılır. Her Accounta lazım.
    Bir dahaki sefere üst konuya yazarsan daha seviyeli cevaplar gelir.

Alıntıları Göster
    Beyler bizim adam bu değil bizim adam DeaqlePower kusura bakma hocam yanlış konuya geldik biz kaçar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HardToBeAGod

Beyler bizim adam bu değil bizim adam DeaqlePower kusura bakma hocam yanlış konuya geldik biz kaçar.

Alıntıları Göster
    solo top ta yakıncılara karşı counter olarak nasıl olur? Nelere dikkat etmek gerekir? Ona göre alabilirim elo hell'deyim counter pick filan hak getire. Hiç karşıma gelmediği için gözlemleyemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_961

solo top ta yakıncılara karşı counter olarak nasıl olur? Nelere dikkat etmek gerekir? Ona göre alabilirim elo hell'deyim counter pick filan hak getire. Hiç karşıma gelmediği için gözlemleyemedim

Alıntıları Göster
    soccereres bot - hextech - will of - rylais - rabadon - abystal - zhonya
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

kanka seni fena trollüyolar.
  • quote:

botu boşver ie çıkar qnq xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: fie

quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

quote:

Alıntıları Göster
    Ultisi TF kazandırır, al bence. Wota, Rylai, Zhonyas veya Abbysal (karşına göre) şeklinde gidebilirsin, gerisini oyuna göre kendin ayarlamalısın. Tam bir spam championu, mana sorunun falan yok salla Q'yu gitsin, sürekli geçir rakibinin kafasına. Q'yu çok rahat tutturmaya başladığın zaman karşında kimse duramaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Garvelit

almanı tavsiye ederim, oynaması gayet zevklidir. mid-top hatta ve hatta ad kasarak bot bile gidebilir. ama ap tavsiye edilir haliyle. build olarak bot+3 pot başlayıp ilk base'e dönüşünde hextech revolver alırsın genelde wota'ya tamamlanır fakat ben rylai's c. scepter aldıktan sonra wota'ya tamamlarım. ardından rabadon's deathcap alabilirsin. ya da en baştan bu dediklerimi unutup hextechten sonra zhonya alabilirsin ki ultisiyle çok iyi uyum sağlar. ardından rakibe göre dizersin, defansif veya ofansif.

tipkisinin aynisini yapiyorum ben de. en sonunda da abyssal veya void staff alabilirsin karsidaki mres durumuna gore. son durumda:sorc shoes+wota+rylai+rabadon+zhonya+void staff/abyssal.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.