Kiracı olarak oturduğum binanın sakinlerinin bir müteahhit ile anlaşarak binayı yıktırma ve yeniden yaptırma ihtimalleri bulunmaktadır. Kontratımın bitmesine henüz 8 ay var. Bu durumda kiracı olarak benim ne gibi haklarım bulunmaktadır? Bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilirseniz çok sevinirim.
ilginç bir konu takipteyim.
Kanki ben böyle iş yapan devletin.... Kentsel dönüşüm diye evleri yıkacaklar fakat inan ev sahiplerine bile haklar ayrıcalıklar tanınmıyor, kiracıya ne tanısınlar... Başlıcam yapacakları işe, madem evleri yıkıyosunuz o zaman ev sahiplerini ve kiracılara da bi kalcak yer temin etmeniz gerekir amaa nerdee... Demem o ki eğer şu tarihte yılıkcak derlerse yapacak hiç bi şey yok hocam.
Kiracı için istanbul,izmir veya ankarada taşınma ücreti olarak 1360 tl para veriyor.
Ev sahibi için 680 tl.
Benim için biraz geç oldu artık ama ileride benzer durumla karşılaşabilecek insanlar için bu bilginin burada olması faydalı olacaktır..
Kira yardımı ve finansal destekler konularında yardımcı olabileceğini düşündüğüm için sizinle paylaşmak isterim. Kira Yardımı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme