Şimdi Ara

Kentsel Dönüşümle Yenilenen Binaya İnternet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Önümüzdeki ay Kozyatağı'na taşınıyoruz. Taşınacağımız bina kentsel dönüşümle yenilenmiş, inşaat daha yeni bitmiş. Türk Telekom ve diğer firmalar internet altyapısının bulunmamasından dolayı hizmet veremeyeceklerini söylediler telefonda. Telekom'a başvuru yapılması gerekiyormuş öncelikle altyapı için. Kadıköy'de yenilenmeyen ev neredeyse kalmadığı için o civarlarda oturup başına benzer bir durum gelen var mıdır sormak istedim. Bu konuda çok şikayet var ama şikayetler özellikle anadoludan gördüğüm kadarıyla, biz de zamanında Bodrum'da internet için 6 ay beklemiştik ancak İstanbul'un göbeğinde de böyle bekleme süreleri var mıdır? Deneyimi olan varsa bilgi verirse sevinirim.

• Bende kozyatağında oturuyorum.Semtte neredeyse her sokakta Superonline fiber alt yapısı bulunduğu için olmadı binaca ve yönetimle birleşip Superonline fiber şebeke için başvuruda bulunun.Muhtemelen apartmanınızın önünden fiber alt yapı geçiyordur çünkü.Telefon hattı içinse önce ki adresimde aynı sorunla karşılaşmıştık.Yeni binaydı ve tam 4 ay sonra binaya telefon hatta çektirebilmiştik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocularis

Bende kozyatağında oturuyorum.Semtte neredeyse her sokakta Superonline fiber alt yapısı bulunduğu için olmadı binaca ve yönetimle birleşip Superonline fiber şebeke için başvuruda bulunun.Muhtemelen apartmanınızın önünden fiber alt yapı geçiyordur çünkü.Telefon hattı içinse önce ki adresimde aynı sorunla karşılaşmıştık.Yeni binaydı ve tam 4 ay sonra binaya telefon hatta çektirebilmiştik.

Teşekkür ederim, Superonline'ı aradım, centilmenlik anlaşmamız gereği sadeec Türk Telekom'dan fiber hizmeti alabilirsiniz dediler. Türk Telekom daha önce o adreste hizmet veremiyoruz demişti, şimdi aradığımda ise fiber hizmeti alabileceğimi söylediler. Saçma sapan işler her zamanki gibi.
  • thuringwethil T kullanıcısına yanıt
    Altyapı planlanması sisteme daha yeni girilmiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

Altyapı planlanması sisteme daha yeni girilmiş olabilir.

Türk Telekom'un kapsama haritasından baktığımda, oku binanın arka tarafında tutarsam hizmet alabiliyorum, ön tarafa getirdiğimde bilgi bulunamamaktadır diyor. :)
  • Siz superonline işini zorlayın bence.Birde şuna bakın;yanınızda ki binanın ismini superonline sistemde kontrol edin eğer fiber var diyiyorsa sizde ufak bir başvuru ile binaya altyapı çektirebilirsiniz.Hatta turksat ile de görüşün kablo tv alt yapısıda çekiyorlar yeni yapılan binalarda ki eski potansiyel müşterilerini kaybetmemek adına.
    O site doğru çalışmıyor. Şu anda FFTC ile 100mbps kullandığım yerde bilgi yok diyor Vodafone ve Türknet üzerinden sorgulamayı denediniz mi? Oralarda ne diyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

O site doğru çalışmıyor. Şu anda FFTC ile 100mbps kullandığım yerde bilgi yok diyor Vodafone ve Türknet üzerinden sorgulamayı denediniz mi? Oralarda ne diyor?

Vodafone adres bilgisinden cevap veremedi başta, sonra apartman adını sordu. Eski aparmanın adı belli ama yenisi için hiçbir yerde isim yazmıyor :) Apartmanın yıkılmadan önceki ismini verdim, hizmet verebiliyoruz dedi ancak mahallede aynı isimde bir apartman daha var. :)
    Sizin iş sıkıntılı o zaman. En iyisi Türk Telekom il müdürlüğüne gidip bilgi almak. Altyapı yoksa altyapı başvurusu yapmak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.