Şimdi Ara

Kenwood HV190 Şarjlı el süpürgesi (Batarya / Pil Sorunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
4.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,

Kenwood HV190 marka model şarjı el süpürgemiz var yaklaşık 3 senedir evde kullanıyoruz garanti süresi dolmuş olmalı pili çok çabuk tükeniyor, tam şarjda 1 dakika bile kuvvetle çekmiyor sonra yavaş yavaş düşüyor çekim gücü. Oysaki bilinçli kullandık hep dikkat ettik tam şarj dan sonra sürekli şarjda bırakmadık bataryayı bitirip tekrar şarja taktık velhasıl can çekişiyor.

Araştırdım bataryaları e-ticaret sitelerinde mevcut (orjinalliği tartışılır) 70tl ila 80tl civarında. Almak değiştirmek sorun değil fakat makinenin içindeki orjinal olduğunu bildiğimiz piller bile dayanıksız çıkmışken bu piyasadaki pillere ne kadar güvenebiliriz.
    Muhakkak başına gelen tecrübe etmişleriniz vardır, bu işi daha performaslı daha uzun ömürlü güvenilir ve tabi ki makul fiyatlara en azından yazdığım fiyatlara çözebilir miyiz?

Elimde Laptop'dan söktüğüm piller var sanıyorum lityum, bunlarda da özel şarj devresi olması filan gerek ve zor piller olduğunu biliyorum patlama vs. olabiliyormuş

Ve Arkadaşlar,
    Araç da kullanılmak üzere çakmak girişli soketi de bulunuyor, süpürge üzerindeki güç soket girişi şarj için kullandığımız yerden değil, farklı yerden.. muhtemelen bu soket direk motora bağlı pillerden geçmiyor.. Gerektiğinde kablolu kullanabilmek adına kaç watt kaç amperlik bir adaptörle çalışır sizce ?

Kenwood HV190 Şarjlı el süpürgesi (Batarya / Pil Sorunu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty.skr -- 12 Mart 2017; 18:36:52 >

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel

• Hocam ne yaptın ? Bataryayı değiştirebildin mi? Bende değiştirecem de.

• Yok dostum duruyor bakamadım

• Aynı şekilde bizimki de çok zayıfladı. Ayrıca şarj ışığı da yanmıyor. Değiştirsem mi diye düşünüyorum bilemedim.

• merhaba dostlar, hortlatmak gibi olmasın ama bende de aynı problem var. ben evde kullanıyorum. şarjdan aldıktan sonra 1 dakika içinde yavaşça ölüveriyor alet. kendimce bu sorunun şarj yatağında ya da adaptörün girişinde bir temazssızlık olduğuna kanaat getirmiştim ama şimdi sizi görünce size bi sorayım dedim.

bu namussuz alet çok güçlü çekim yapıyor normal süpürge gibi biliyosunuz, o yüzden yaptırmak mantıklı bir hareket olacak, piyasada bunun gibisi de yok resmen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şarjlı pil ve voltaj
    3 yıl önce açıldı
    şarjlı el süpürgesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bende de var 70 80 TL pilmi olur ya.araba aküsü 120 TL

• Selamlar, ben bataryayı aldım ve şimdi değiştirdim. Ama garanti olsun diye aldığım bataryaya kapasite testi yaptım 523maH çıktı (Ni-CD piller yapısı gereği 10 tam sarjdan sonra gerçek değerini sergileyebiliyor, bunu da göz önünde bulundurmak gerekli. Üzerinde yazan ise 1300maH. Bataryanın bu hali ile teorik olarak 7 dakika tam güçte çalışması gerekiyor, 3 dakika kesintisiz denedim ve sıkıntı olmadı, fazla da yormak istemedim pili. Almak isteyenler için
    urun.gittigidiyor.com
    Kenwood HV190 Serisi 14.4v 1.3Ah NiCD Süpürge Pili Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/kenwood-hv190-serisi-14-4v-1-3ah-nicd-supurge-pili-382376172

• Pili zayıflayınca aynı süpürgenin 2.sini aldı diğerini depoya attım. iki sene sonra yeni aldığımın pilide iyice zayıfladı. Depodakini çıkarttım içini açıp pilini temin edecektim ama önce şarza koydum ertesi gün süpürdüğümde şarzının uzun gittiğini farkettim ve kullanmaya başladım.
    Bir senedir bu depodaki süpürgeyi kullanıyorum, 4-5 dk. gidiyor kullanım süresi.
    eskiyi atmadım pili söktüm ama n11'de 2.200 Mah pil buldum ay sonuna kadar %15 indirimli. 88 TL ye geliyor, yeni süpürgeler çok pahalı bu süpürgenin dezavantajı sadece açma kapama düğmesi.

14.4v 2200Mah NiCD

• Şimdide adaptörü yandı, ikiside... Elinde sağlam adaptörü olup satmak isteyen veya adaptör tavsiyesi olan var mı acaba? 18 V çıkışı var sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.