Şimdi Ara

Kenwood HV190 vs Arzum Eterno

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
4.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şarjlı süpürge alacağım bu ikisi arasında kaldım
    Kullanan arkadaşlar veya bilgisi olanlar hangisini tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumcuaa -- 27 Kasım 2010; 12:48:06 >

• Kenwood HV190

Alırsan Teknik Servisleri Kalitedir..Bu Garantilidir...

Çekme gücü iyi ve düzeltme gücü bence çok başarılı şarj sorunu yok şu an sattıklarımızdan geri gelen olmadı desem yeridir...

Arzum Eterno

Bu Ürün İse Pil Sorunu Yaşayabilirsiniz

Çekiş Gücü Gayet Başarılı

Kötü Özelliği İse Hava Kanalları yEre Bakyor Ve Düz Zeminde Toz Alırken Kenarlara Fırlatabiliyor...

Fiyat Olarak Aralarında Bir Fark Yok ama Bana Sorarsanız

Kenwood HV190

Modelini Öneririm

Firmalarımızda Ve Müşterilerimiz de Bu Üründen Gayet Memnunlar...
  • premier 1273

fiyat/performans bakımından tek geçerim,uzun süredir kullanıyorum,tek kelimeyle harika

çok para bayılmayın bu aletlere,dediğim modeli araştırın,inceleyin,hak vereceksiniz
  • kenwood hv 190 ve Fakir RCT-144 Şarjlı Süpürge arasında kaldım.
    kenwood çok sesliymiş. fiyatı %50 daha ucuz gibi ama. ve kullanan herkes memnun sesi dışında. bildiğimiz elektrikli süpürgeden çok ses çıkarıyormuş :)
    diğeri ise bir çok aparata sahip .ama bu yönü hoşuma gitmiyor. evde kalabalığı sevmiyorum. neredeyse 1 metrelik aparatları var gibi. ve aletin boyu baya büyük ve ağırmış. kullanan var mı bu ikisini? kaliteli bir şarjlı süpürge arıyorum.

http://www.hepsiburada.com/Liste/kenwood-hv190-arac-sarjli-islakkuru-sarjli-el-supurgesi-144-volt-arabada-sarj-edebilme-imkani/ProductDetails.aspx?productId=evkenhv190&categoryId=159445

http://www.hepsiburada.com/Liste/fakir-rct-144-sarjli-supurge/ProductDetails.aspx?productId=evfakrct144&categoryId=159445

• Ben Kenwood'un o modeline hayranım. Bence Kenwood, Fakir de iyi, ancak sağlamlık ve performans yönünden Kenwood daha başarılı görünüyor.
  • Kenwood'un hv190'ını 2 yıldır kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Temizlik yaparken düğmeye sürekli basılı tutmak zorundasınız ki bence mühendislik hatasıdır. İkincisi ve daha önemlisi çok çabuk tıkanıyor ve temizliği çok zor; bu da mühendislik hatası çünkü içerisine bir filtre vs. koymamışlar (kimisi bayan çorabı falan koyuyormuş filtre olarak). Ayrıca çok gürültülü çalışıyor (ilk aldığımda böyle değildi tabi). Çekişi gayet iyi, tek iyi yönü bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaHoca999 -- 11 Eylül 2011; 12:00:40 >
  • Kesinlikle Kenwood ürün almayın mağdur olmayın. Servisi filtresi için süpürge parası istiyor, zaten üreticisi belli değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kenwood hv190
    1. Filtresi sık yıkanırsa kisa surede yipraniyor. Yıkamaya elverisli degil.
    2. Cok gurultulu calısiyor (guclu cekiminden olabilir)
    4. Arabada cakmaktan aldigi 12v ile daha (dusuk gucte) pili bitse bile calisabiliyor. Bence araba temizligi icin yeterli degil. Fakat pil ile yeterli ama cakmaktan sarj olmuyor.
    5.piller diger bircok sarjli supurge gibi ni.cd ve 12 saatte doluyor. Pil omrunu uzatmak icin Bitene kadar kullandiktan sonra sarj etmek gerek buda kullanisliligi olumsuz etkiliyor.
    6. Dugmesi cok sert calisirken devamli basili tutmak gerek. Bence bu avantaj bataryayi gereksiz yere bitirmoyorsun cok sik kullanimda dugme yumusuyor(yaglamak gerek)

Sonuc: diger sarjli supurgelerden dezavantaji gurultu ve filitre sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.